Thuis

Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit Pharma grondstof voor verkoop
Van goede kwaliteit Pharma grondstof voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd
Kantoorgebouw Fabriek kantoorruimte Meeting Room Centrale Controlekamer

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : PooChun
Jaarlijkse omzet : 4000000-6000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 90% - 100%

De Industrieco. van Shanghai Poochun, Ltd is een innovatief bedrijf, de globale farmaceutische en chemische industriefabrikanten en leveranciers van grondstoffen. Het bedrijf specialiseert zich in natuurlijk installatieuittreksel, aminozuren, functioneel voedsel, voedingssupplementen, schoonheidsmiddelen, zuivert chemische, biochemische, farmaceutische & zijn tussenpersonenproducten om kwaliteit, stabiliteit en veiligheid van werkzamee stoffen te verstrekken. De bedrijfgeest van „eerlijkheid, innovatie eerst, praktisch-gebaseerd“ bedrijfsfilosofie, efficiënte en praktische beheersteam in de ontwikkeling van het bedrijf om stevige fundamenten te leggen en ook „Poochun“ geleidelijk aan te creëren als merk voor de de industrieleider.

 

Wij hebben strategische partnerschappen met vele gediplomeerde (ISO9001, ISO22000, HACCP, sfda-GMP, FDA-GMP, nsf-GMP, edqm-eekhoorntjesbrood, kfda-GMP, KOSJER, HALAL) verwerkende ondernemingen gevestigd, en wij leiden strikte secundaire QC om de hoogte te verzekeren - kwaliteit van onze producten. Wij hebben extractie, isolatie, reiniging, synthese, gistingsmateriaal en technologie met rijke productieervaring en strikt systeem voor kwaliteitscontrole vooruitgegaan, en wij hebben een perfect systeem van de verkoopdienst opgebouwd, worden de producten uitgevoerd naar Europa, het Noorden en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Asia Pacific en andere vijf continenten en schrapen het front in de natie, wonnen goede internationale reputatie.

 

Wij geloven dat de kwaliteit het leven van ons bedrijf is. Wij vervaardigen onze producten in strikte overeenstemming met ISO9001: de kwaliteitsbeheersysteem van 2000 tijdens het gehele volledige productieproces. de „betrouwbare kwaliteit en de uitstekende dienst“ zijn onze verplichting aan elke klanten, zijn er stellig van overtuigd wij het succes van onze klant ons succes is. In Poochun, zijn wij altijd geëngageerd aan het geven van onze klanten de betrouwbare producten en de diensten die zij verwachten en verdienen.

Contactgegevens
Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd

Tel.: 86-21-20935130

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)