Thuis ProductenPharma grondstof

anabolic androgenic steroids

Certificaat
Van goede kwaliteit Pharma grondstof voor verkoop
Van goede kwaliteit Pharma grondstof voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Anabole Androgene Steroïden

Bodybuilder Anabole Androgene Steroïden Nandrolone voor Hoornvlies dat 434-22-0 heelt

 • Bodybuilder Anabole Androgene Steroïden Nandrolone voor Hoornvlies dat 434-22-0 heelt
Productdetails:

Anabool Farmaceutisch de steunhoornvlies dat van de Grondstoffennandrolone van Steriod 434-22-0 heelt

 

 

Beschrijving

 

Nandrolone is ingespoten anabool – androgeen steroid (AAS) die medisch in de vorm van esters zoals nandrolone decanoate en nandrolone phenylpropionate wordt gebruikt. Zij zijn niet mondeling actief, en moeten via intramusculaire injectie worden beheerd. Wanneer op deze wijze beheerd, vormen zij een depot waarvan zij langzaam worden vrijgegeven, en hebben vandaar een lange duur van actie. De Nandroloneesters zijn prodrugs, en in nandrolone in de omloop eens snel gehydroliseerd.

 

 

 

Medisch gebruik

 

De Nandroloneesters worden klinisch gebruikt, hoewel meer en meer zelden, voor mensen in katabole staten met belangrijke brandwonden, kanker, en AIDS, en een oftalmologische formulering beschikbaar waren aan steunhoornvlies het helen.

 

 

Non-medical gebruik

 

De Nandroloneesters worden gebruikt voor lichaamsbouw - of prestaties - verbeterend doeleinden door concurrerende atleten, bodybuilders, en powerlifters.

 

Productcatalogi

 

Het professionele Poeder CAS 846-48-0 van Boldenone van Bodybuilders Anabole Androgene Steroïden

 • Het professionele Poeder CAS 846-48-0 van Boldenone van Bodybuilders Anabole Androgene Steroïden
 • Het professionele Poeder CAS 846-48-0 van Boldenone van Bodybuilders Anabole Androgene Steroïden
Productdetails:

Bouwen de Boldenone Farmaceutische Grondstoffen voor Professionele Bodybuilders spier 846-48-0

 

 

Beschrijving

 

Boldenone, ook als testosteron Δ1- wordt bekend, is synthetisch anabool-androgeen steroid (AAS) en 1(2) - dehydrogenated analogon van testosteron dat. Boldenone zelf is nooit op de markt gebracht; als farmaceutische drug, wordt het gebruikt als boldenone undecylenate, de undecylenateester.

 

 

 

Farmacologie

 

De activiteit van boldenone is hoofdzakelijk anabool, met een lage androgene kracht. Boldenone zal stikstofbehoud, eiwitsynthese, verhogingeneetlust verhogen en bevordert de versie van erythropoietin in de nieren. Boldenone was samengesteld in een poging om lang te creëren - acteren injecteerbare methandrostenolone (Dianabol), voor androgen deficiëntiewanorde. Boldenonehandelingen gelijkend op methandrostenolone met minder ongunstige androgene gevolgen. Hoewel algemeen vergeleken bij nandrolone, heeft boldenone de interactie van de progesteronereceptor en alle bijbehorende progestogenic bijwerkingen niet.

 

 

Chemie

 

Zie ook: Lijst van androgens/anabole steroïden

Boldenone, ook als Δ1- testosteron, 1 wordt bekend - dehydrotestosterone, of androsta -1,4 - dien 17β-ol-3-één, is synthetische androstanesteroïden en een derivaat van testosteron dat. Het is specifiek testosteron met een dubbele band tussen de posities van C1 en C2-.

 

 

Gebruik

 

De Boldenonebasis heeft zeer op hoog niveau van mannelijk hormoon en handelt actief in synthese. Boldenone is efficiënt en stabiel in het bevorderen van de spier en sterktegroei. Als het met andere drugs wordt genomen, zou zijn farmaceutisch effect beter zijn. Boldnlone geniet van grote populariteit als steroïden die de spier na de cyclus (Trenbolone, stanozolol, testosteron, zuivere HGH heeft dezelfde gevolgen) kunnen houden.

Bovendien, het menselijke lichaam heeft wat boldenone onder de natuurlijke situatie. Boldenone was samengesteld in een poging om lang te creëren - acteren injecteerbare methandrostenolone (Dianabol), maar eigenlijk heeft boldenone de kenmerken van methandrostenolone helemaal niet. Het heeft zeer met lange levensuur en kan omhoog op een steroid test maximaal 1,5 jaar tonen, wegens de lange undecylenate ester in bijlage aan de oudersteroïden. Ttrace van hoeveelheden drug kan gemakkelijk voor maanden na beëindigd gebruik worden ontdekt.
Doseringsinstructie: De Boldenoneacetaat neemt in dosissen 300-800mg's een week

 

Productcatalogi

 

Gisting (Beginnende Materialen & Tussenpersonen) Chemische Synthese (Tussenpersonen)
4-androstenedione (4 - ADVERTENTIE) Dehydroepiandrosterone (DHEA)
1,4-androstadienedione (VOEG toe) Epiandrosterone
9a - hydroxy - 4 - androstenedione (9 - OH -4 - ADVERTENTIE) Androstanolone
Gisting (Beginnende Materialen & Tussenpersonen) Chemische Synthese (Tussenpersonen)
4-androstenedione (4 - ADVERTENTIE) Dehydroepiandrosterone (DHEA)
1,4-androstadienedione (VOEG toe) Epiandrosterone
9a - hydroxy - 4 - androstenedione (9 - OH -4 - ADVERTENTIE) Androstanolone
21 - hydroxy - 20 - methylpregn - 4 - ONO - 3 - één (Bisnoralcohol, BEDELAARS) Mestanolone
Sitolactone (Lactone δ-) 17a-hydroxyprogesterone
11 a, 17 a - dihydroxyprogesterone 19-noch-4-androstenedione
11 a - hydroxy Canrenone Methyldienedione (Estra -4,9 - diene -3,17 dione)
3b, 7a, 15a - trihydroxyandrost - 5 - ONO - 17 - Tertraeneacetaat (3TR)
 Tertraene 21 - Methyl (5ST)
Chemische Synthese (API) Canrenone
Spironolactone Estrone
Stanozolol 
Progesterone Chemische Synthese (API)
Estradiol & esters Testosteron & esters
Oestriol Nandrolone & esters
Altrenogest Boldenone & esters
  Trenbolone & esters
  Metenolone & esters

 

De veterinaire Dierlijke Pil CAS 850-52-2 van Altrenogest van Poeder Anabole Androgene Steroïden

 • De veterinaire Dierlijke Pil CAS 850-52-2 van Altrenogest van Poeder Anabole Androgene Steroïden
Productdetails:

Voor Dierlijke pil 850-52-2 van Altrenogest van Diergeneeskunde Farmaceutische Grondstoffen

 

 

Beschrijving

 

Altrenogest (of allyltrenbolone) zijn synthetische trienic steroidal progestomimetic van C21, behorend tot 19 noch - testosteronreeks. Het is een mondeling actieve (pro) gestagen. Als alle steroïden, meest altrenogest handelingen door zijn liposolubility door de doelcellen te doordringen waar het aan specifieke receptoren bindt.

 

Progestins worden hoofdzakelijk geproduceerd endogeen door corpusluteum. Zij zetten proliferative endometrium aan secretorisch endometrium om, verbeteren myometriumhypertrofie en remmen spontane baarmoedersamentrekking. Progestins hebben een dosis - afhankelijk remmend effect op de afscheiding van slijmachtige gonadotropins en hebben ook één of andere graad van estrogenic, anabole en androgene activiteit.

 

 

 

Farmacologie

 

1. Onderzoek in vitro

 

Een giststructuur in vitro - de de biotoetsstudie van activiteitenverhoudingen vond dat het meest altrenogest meest machtige agonist van zowel de progesteronereceptor (PR) als de androgen receptor (AR) van een grote selectie van andere progestogens evenals anabool was - androgene steroïden (AAS). De waargenomen kracht van het meest altrenogest zelfs overschreden dat van metribolone (methyltrienolone, R -1881), die de tweede - meest machtige samenstelling was. In de studie, toonde het een EC50 van 0,64 NM voor AR en 688% van de relatieve activationalkracht van testosteron en een EC50 van 0,3 NM en 1.300% van de relatieve activationalkracht van progesterone, met een AR/PR-verhouding van de activationalkracht van 0,53.

Hoewel zeer machtig in beide activiteiten in vitro, was de verhouding van AR/PR-activationalkracht van het meest altrenogest in dezelfde waaier zoals deallylated dat van andere 19 - nortestosteroneprogestins zoals norethisterone, noretynodrel, norgestrel, en allylestrenol (verhouding voor alle < 1,0), terwijl de AR/PR-verhouding van de activationalkracht van zijn 17α - AAS werd analoge trenbolone, bij 64, diep verhoogd (hoewel de verhouding van metribolone (17α - méthyleerde variant van het meest altrenogest), bij 0,56, bijna hetzelfde als dat van het meest altrenogest was).

 

2. Onderzoek in vivo

 

Volgens zijn fabrikant Roussel-heeft het meest altrenogest UCLAF, zwakke anabole en androgene activiteit gelijkwaardig aan 1/twintigste van dat van testosteron. Nochtans, zijn geen significante androgene gevolgen waargenomen in jonge hengsten of rijpe merries, en het meest altrenogest in het bijzonder is gebruikt om zwangerschap in merries (zo ook aan het gebruik van allylestrenol om zwangerschap in vrouwen te handhaven) zonder weerslag van virilization of andere abnormaliteiten in merrieveulennakomelingen te handhaven. Anderzijds, zijn de minder belangrijke potentiële anabole/androgene gevolgen voorgesteld voor het meest altrenogest in varkens.

 

 

 

Productcatalogi

 

<

CAS 846-48-0 Anabole Androgene Steroïden, Boldenone-Goedgekeurd Poeder C19H26O2 ISO 9001

 • CAS 846-48-0 Anabole Androgene Steroïden, Boldenone-Goedgekeurd Poeder C19H26O2 ISO 9001
Productdetails:

Anabole steroid Farmaceutische Grondstoffen Boldenone voor opwekkende Bodybuilders C19H26O2

 

 

Beschrijving

 

Boldenone was samengesteld in een poging om een lang-handelt injecteerbare methandrostenolone (Dianabol) te creëren, maar in werkelijkheid handelt boldenone niets als methandrostenolone. Het heeft een zeer lange halveringstijd, en kan omhoog op een steroid test maximaal 1,5 jaar tonen, wegens de lange undecylenate ester in bijlage aan de oudersteroïden. De spoorhoeveelheden drug kunnen gemakkelijk voor maanden na beëindigd gebruik worden ontdekt.

 

 

 

Gebruik

 

1 . Boldenone is de populairste steroïden voor veterinair gebruik. Het heeft zeer op hoog niveau van mannelijk hormoon en handelt actief in synthese. Boldenone is efficiënt en stabiel in het bevorderen van de spier en sterktegroei.
Als het met andere drugs wordt genomen, zou zijn farmaceutisch effect beter zijn. Boldnlone geniet van grote populariteit als steroïden die de spier na de cyclus kunnen houden (Trenbolone, stanozolol, testosteron, zuivere HGH heeft dezelfde gevolgen. Bovendien, het menselijke lichaam heeft wat boldenone onder de natuurlijke situatie.

 

2 . Boldenone was samengesteld in een poging om een lang-handelt injecteerbare methandrostenolone (Dianabol) te creëren, maar eigenlijk heeft boldenone de kenmerken van methandrostenolone helemaal niet. Het heeft zeer met lange levensuur en kan omhoog op een steroid test maximaal 1,5 jaar tonen, wegens de lange undecylenate ester in bijlage aan de oudersteroïden. De spoorhoeveelheden drug kunnen gemakkelijk voor maanden na beëindigd gebruik worden ontdekt. Hoewel algemeen vergeleken bij nandrolone, heeft boldenone de interactie van de progesteronereceptor en alle bijbehorende progestogenic bijwerkingen niet.

 

 

 

Productcatalogi

 

Gisting (Beginnende Materialen & Tussenpersonen) Chemische Synthese (Tussenpersonen)
4-androstenedione (4 - ADVERTENTIE) Dehydroepiandrosterone (DHEA)
1,4-androstadienedione (VOEG toe)
<

C24H32O4S anabole Androgene Steroïdenhormonen Aldactone Spironolactone

 • C24H32O4S anabole Androgene Steroïdenhormonen Aldactone Spironolactone
Productdetails:

De Farmaceutische Grondstoffen van hormonenaldactone Spironolactone voor Mannelijke Seksuele Dysfunctiebehandeling

 

 

Beschrijving

 

Spironolactone is een machtige en directe antagonist van AR, die androgens zoals testosteron van het binden aan en het activeren van de receptor blokkeren. Het antagonisme van AR van spironolactone ligt ten grondslag meestal aan zijn antiandrogenactiviteit en is de oorzaak van zijn therapeutische voordeel halen uit de behandeling van androgen - afhankelijke voorwaarden zoals acne, hirsutism, en het verlies van het patroonhaar en zijn nut in hormoontherapie voor transsexueelvrouwen. Bovendien is het antagonisme van AR van spironolactone betrokken bij zijn feminizing bijwerkingen zoals gynecomastia bij mensen.

 

Spironolactone, zo ook aan andere steroidal antiandrogens zoals cyproteroneacetaat, is echt geen zuivere, of stille, antagonist van AR, maar eerder is zwakke gedeeltelijke agonist met de capaciteit voor zowel tegenstrijdige als strijdlustige gevolgen. Nochtans, in aanwezigheid van voldoende hoge niveaus van machtige volledige agonists zoals testosteron en DHT (de gevallen waarin spironolactone gewoonlijk zelfs met achting op de „lagere“ relatieve niveaus huidig in wijfjes) wordt gebruikt, zal spironolactone zich meer zo ook aan een zuivere antagonist gedragen.

 

 

Toepassingen

 

Androgens zoals testosteron en DHT spelen een kritieke rol in de pathogenese van een aantal dermatologische voorwaarden met inbegrip van acne, seborrhea, hirsutism (de bovenmatige gezichts/groei van het lichaamshaar in vrouwen), en het verlies van het patroonhaar (androgene alopecia).

 

In demonstratie van dit, produceren de vrouwen met volledig androgen ongevoeligheidssyndroom (CAIS) geen vetafscheiding of ontwikkelen geen acne en hebben weinig aan geen lichaam, schaam-, of okselhaar. Voorts hebben de mensen met aangeboren 5α-reductase type II deficiëntie 5α-reductase die een enzym dat zeer de androgene gevolgen van testosteron in de huid zijn versterkt, weinig aan geen acne, schaars gezichtshaar, verminderd lichaamshaar, en naar verluidt geen weerslag van het mannelijke verlies van het patroonhaar.

 

Omgekeerd, wordt hyperandrogenism in vrouwen, bijvoorbeeld wegens polycystic eierstoksyndroom (PCOS) of aangeboren bijnierhyperplasia (CAH), algemeen in het algemeen geassocieerd met acne en hirsutism evenals virilization (masculinization). Overeenkomstig het voorafgaan, antiandrogens zijn hoogst efficiënt in de behandeling van de voornoemde androgen-afhankelijke huid en haarvoorwaarden

 

Door als antiandrogen, als androgens te handelen kan zowel oestrogeen productie als het signaleren (b.v., in de borsten) onderdrukken.

 

Remming van de omzetting die van estradiol aan estrone, in een verhoging van de verhouding van het doorgeven estradiol aan estrone resulteren. Estradiol is veel meer machtig dan estrone als een oestrogeen, dat betrekkelijk bijna inactief is.

 

Verhoging van het tarief van randomzetting van testosteron in estradiol, waarbij de verhouding van het doorgeven van testosteron aan estradiol is verminderd.

 

Specificatie

 

Gisting (Beginnende Materialen & Tussenpersonen) Chemische Synthese (Tussenpersonen)
4-androstenedione (4 - ADVERTENTIE) Dehydroepiandrosterone (DHEA)
1,4-androstadienedione (VOEG toe)
Testpunten Specificatie Testresultaten
Beschrijving Wit of gebroken wit kristallijn poeder Gebroken wit kristallijn poeder
Specifieke omwenteling -56°~-60° -58.2°
Identificatie IRL Gelijken met het werk norm Voldoet
HPLC
Oplosbaarheid Vrij oplosbare stof in chloroform en in alcohol; Zeer lichtjes oplosbaar in water Ben in overeenstemming
Heavy metallen ≤10ppm <10ppm
Water ≤0.3% 0,22%
Residu op ontsteking ≤0.1% 0,05%
Relatief materiaal Maximumonzuiverheden ≤0.5% 0,36%
Totale onzuiverheden ≤1.0% 0,52%
Analyse 98.5~101.0% 99.68%
Conclusie De specificatie is met USP in overeenstemming.

 

Lokale Anabole Androgene Steroïden Ethyl 4 Aminobenzoate van Anesthesiebenzocaine

 • Lokale Anabole Androgene Steroïden Ethyl 4 Aminobenzoate van Anesthesiebenzocaine
Productdetails:

De lokale Farmaceutische Grondstoffen van anesthesiebenzocaine als in vet oplosbaar oppervlakteverdovingsmiddel behandelen Otic Pijn

 

 

Beschrijving

 

Benzazocaine kan als voorloper van osoxine, osoka en procaine worden gebruikt. Tegelijkertijd, wordt het gebruikt aangezien een lokaal verdovingsmiddel in geneeskunde, is er pijn, die hoofdzakelijk wordt gebruikt voor wonden, zweren, mucosal oppervlakte jeukt en kunnen de de hemorroïden verdovende pijn en jeuk, de zalf ook als nasopharyngeal catheter, speculum van Turkije in acesodyne smering worden gebruikt enz. Verlicht tijdelijk pijn en het jeuken van huid, milde brandwonden, zonnebrand, trauma en insectbeten.

 

De ooragenten worden gebruikt om scherpe congestie, geconcentreerde externe otitis, pijn en het jeuken van oorbesmettingen, en extern gebruik van het oor te verlichten. Het is ook efficiënt voor tandpijn, keelpijn, mondzweer, diverse hemorroïden, anale spleet en vulva die, als mannelijke genitale desensibilisatieagent aan langzame ejaculation jeuken.

 

Of gebruikt als verdovingsmiddelensmeermiddel voor catheters en endoscopische buizen.

 

 

Gebruik

 

Benzocaine is vermeld om een verscheidenheid van pijn te behandelen - verwante voorwaarden.
Benzocaine kan worden gebruikt voor:
1. Lokale anesthesie van mondelinge en pharyngeal slijmvliezen (keelpijn, koortsblaasjes, kankerpijnlijke plekken, tandpijn, pijnlijke gommen, gebitirritatie)
2. Otic Pijn (oorpijn)
3. Chirurgische of procedure lokale anesthesie.

Specificatie

 

Geteste punten Specificatie Resultaat
Karakters Een wit, kristallijn poeder of kleurloze kristallen. Een wit kristal.
Identificatie IRL zou het Verwijzings Standaardspectrum moeten naleven.
UV het Verwijzings Standaardspectrum zou moeten naleven.
Een oranjerood precipitaat wordt uitgevoerd.
IRL leeft het Verwijzings standaardspectrum na.
UV leeft het Verwijzings standaardspectrum na.
Een oranjerood precipitaat wordt uitgevoerd.
Smeltende waaier 88 ~ 92 graad de graad van 89.8-90.2
Verlies bij het Drogen Niet meer dan 1,0% 0,22%
Gemakkelijk carboniseerbare Substanties De resolutie heeft niet meer kleur dan Passende Fluid A. Ben in overeenstemming
Residu op ontsteking Niet meer dan 0,1% 0,02%
Heavy metallen Niet meer dan 0,001% Ben in overeenstemming
Chloride Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming
Analyse (HPLC) 98.0%-102.0% 99.96%
Gewone Onzuiverheden ≤1% Ben in overeenstemming
Reactie Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming

 

CAS 94-09-7 Anabole Androgene Steroïden van Benzocaine voor Actuele Pijnverlichter

 • CAS 94-09-7 Anabole Androgene Steroïden van Benzocaine voor Actuele Pijnverlichter
Productdetails:

Benzocaine Farmaceutische Grondstoffen om een verscheidenheid van op pijn betrekking hebbende voorwaarden als actuele pijnverlichter te behandelen

 

 

Beschrijving

 

Benzocaine alias (ABEE). Kleurloze vierkante kristallen, geurloos en smaakloos. Molecuulgewicht 165,19. Het smeltpunt is 91 ~ 92 ℃. Oplosbare stof in alcohol, ether en chloroform. Oplosbare stof in amandelolie, olijfolie, verdund zuur. Het is moeilijk om in water op te lossen. Klinisch gebruikt voor gekronkelde oppervlakte, spleet de zweeroppervlakte, brandwond, huid en hemorrhoidpijnstillend middel, die het jeuken verlichten.

 

Het betaalde benzeen azole is een in vet oplosbaar oppervlakteverdovingsmiddel, en verscheidene andere lokale verdovingsmiddelen zoals lidocaine, dicaine, in vergelijking met de rol van kleine intensiteit, daarom wanneer van toepassing geweest op slijmvlies niet de persoon voelt onwel door verdovingsmiddeleneffect zal maken. Het is een soort in vet oplosbare drug, die gemakkelijk om aan het slijmvlies of de lipidelaag van de huid te binden, maar niet gemakkelijk in het menselijke lichaam is doordringen om giftigheid te veroorzaken.

 

 

Gebruik

 

Benzocaine is vermeld om een verscheidenheid van pijn te behandelen - verwante voorwaarden.
Benzocaine kan worden gebruikt voor:
1. Lokale anesthesie van mondelinge en pharyngeal slijmvliezen (keelpijn, koortsblaasjes, kankerpijnlijke plekken, tandpijn, pijnlijke gommen, gebitirritatie)
2. Otic Pijn (oorpijn)
3. Chirurgische of procedure lokale anesthesie.

Benzocaine wordt gebruikt als belangrijkste grondstof in talrijke geneesmiddelen:

 • Wat glycerol - gebaseerde oormedicijnen voor gebruik in het verwijderen van bovenmatige was evenals het verlichten van oorvoorwaarden zoals van otitismedia en zwemmers oor.
 • Sommige vorige dieetproducten zoals Ayds.
 • Sommige die condooms worden ontworpen om voorbarige ejaculation te verhinderen. Benzocaine remt grotendeels gevoeligheid op de penis, en kan voor een bouw toestaan die langer (in een ononderbroken handeling) moet worden gehandhaafd door ejaculation te vertragen. Omgekeerd, zal een bouw ook sneller langzaam verdwijnen als de stimulus wordt onderbroken.
 • Zijn de Benzocaine mucoadhesive flarden gebruikt in het verminderen van orthodontische pijn.
 • In Polen is het inbegrepen, samen met menthol en zinkoxide, in het vloeibare poeder (niet om met het vloeibare die gezichtspoeder worden verward) hoofdzakelijk na mugsteken wordt gebruikt. Klaar gemaakte Pudroderm van vandaag werd eens gebruikt daar als farmaceutische samenstelling.
 • Benzocaine wordt algemeen gevonden, in het bijzonder in Groot-Brittannië, als onzuiverheid in straatcocaïne en ook als ophopende agent in „wettelijke hoog“. Terwijl het geven van een gevoelloos makend effect gelijkend op cocaïne op de gommen van gebruikers veroorzaakt het echt niet de gevolgen van cocaïne.
 • Benzocaine werd gebruikt in synthese van Leteprinim.

Specificatie

 

Geteste punten Specificatie Resultaat
Karakters Een wit, kristallijn poeder of kleurloze kristallen. Een wit kristal.
Identificatie IRL zou het Verwijzings Standaardspectrum moeten naleven.
UV het Verwijzings Standaardspectrum zou moeten naleven.
Een oranjerood precipitaat wordt uitgevoerd.
IRL leeft het Verwijzings standaardspectrum na.
UV leeft het Verwijzings standaardspectrum na.
Een oranjerood precipitaat wordt uitgevoerd.
Smeltende waaier 88 ~ 92 graad de graad van 89.8-90.2
Verlies bij het Drogen Niet meer dan 1,0% 0,22%
Gemakkelijk carboniseerbare Substanties De resolutie heeft niet meer kleur dan Passende Fluid A. Ben in overeenstemming
Residu op ontsteking Niet meer dan 0,1% 0,02%
Heavy metallen Niet meer dan 0,001% Ben in overeenstemming
Chloride Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming
Analyse (HPLC) 98.0%-102.0% 99.96%
Gewone Onzuiverheden ≤1% Ben in overeenstemming
Reactie Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming

Het Oestriol Anabole Androgene Steroïden van het oestrogeenmetabolisme voor de Symptomen Van de menopauze

 • Het Oestriol Anabole Androgene Steroïden van het oestrogeenmetabolisme voor de Symptomen Van de menopauze
 • Het Oestriol Anabole Androgene Steroïden van het oestrogeenmetabolisme voor de Symptomen Van de menopauze
Productdetails:

Estrogenicmetabolite Oestriol Farmaceutische Grondstoffen voor de symptomengper antagonist van de menopauze

 

Beschrijving

 

Het oestriol (E3), ook gespeld oestriol, is steroïden, een zwak oestrogeen, en een minder belangrijk vrouwelijk geslachtshormoon. Het is één van drie belangrijke endogene oestrogenen, anderen die estradiol en estrone zijn. De niveaus van oestriol in vrouwen die niet zwanger zijn zijn bijna niet op te sporen. Nochtans, tijdens zwangerschap, wordt het oestriol samengesteld in zeer hoge hoeveelheden door de moederkoek en is het meest geproduceerde oestrogeen veruit in het lichaam, hoewel de doorgevende niveaus van oestriol aan die van andere oestrogenen toe te schrijven aan een vrij hoog tarief van metabolisme en afscheiding gelijkaardig zijn. Met betrekking tot estradiol, zowel hebben het oestriol als estrone veel zwakkere activiteit als oestrogenen. Hoewel het minder algemeen dan andere oestrogenen wordt gebruikt, is het oestriol beschikbaar over de hele wereld voor medisch gebruik in een verscheidenheid van formuleringen, die voor mondeling en vaginaal beleid omvatten.

 

 

Medisch gebruik

 

Het oestriol wordt op de markt gebracht wijd in Europa en elders over de hele wereld onder de merknamen Ovestin, Ortho - Gynest, en een verscheidenheid van anderen. Het is beschikbaar in mondelinge tablet, vaginale room, en vaginale zetpilvorm, en in de therapie van de hormoonvervanging voor de symptomen van de menopauze gebruikt. Het oestriol is ook beschikbaar in sommige landen als oestriolsuccinate (merknaam Synapause), een dosering - gelijkwaardige esterprodrug van oestriol.

 

 

 

Productcatalogi

 

Gisting (Beginnende Materialen & Tussenpersonen) Chemische Synthese (Tussenpersonen)
4-androstenedione (4 - ADVERTENTIE) Dehydroepiandrosterone (DHEA)
1,4-androstadienedione (VOEG toe) Epiandrosterone
9a - hydroxy - 4 - androstenedione (9 - OH -4 - ADVERTENTIE) Androstanolon

De Anabole Androgene Steroïden van zwangerschapshormonen voor Borstengezondheid/Endometrial Kanker

 • De Anabole Androgene Steroïden van zwangerschapshormonen voor Borstengezondheid/Endometrial Kanker
 • De Anabole Androgene Steroïden van zwangerschapshormonen voor Borstengezondheid/Endometrial Kanker
Productdetails:

Het hormoon van zwangerschaps Farmaceutische Grondstoffen voor Borstengezondheid verhindert endometrial kanker

 

 

Biosynthese

 

Steroidogenesis, die progesterone onder progestogens op geel gebied tonen.

 

In zoogdieren, is de progesterone, zoals alle andere steroid hormonen, samengesteld van pregnenolone, die zelf wordt afgeleid uit cholesterol.

 

De cholesterol ondergaat dubbele oxydatie om 22R te produceren - hydroxycholesterol en dan 20α, 22R - dihydroxycholesterol. Dit vicinal diol is verder dan geoxydeerd met verlies van de zijketen die bij positie C22 beginnen pregnenolone te produceren. Deze reactie wordt gekatalyseerd door cytochrome P450scc.

 

De omzetting van pregnenolone aan progesterone vindt in twee stappen plaats. Eerst, 3β - de hydroxylgroep is geoxydeerd aan een keto groep en tweede, wordt de dubbele band verplaatst naar C4, van C5 door een keto/enoltautomeriseringsreactie. Deze reactie wordt gekatalyseerd door 3β - hydroxysteroid dehydrogenase/δ5-4 - isomerase.

 

De progesterone op zijn beurt is de voorloper van mineralocorticoid aldosterone, en na omzetting in 17α - hydroxyprogesterone, van cortisol en androstenedione. Androstenedione kan in testosteron, estrone, en estradiol worden omgezet.

 

Pregnenolone en de progesterone kunnen ook door gist worden samengesteld.

 

De belangrijkste fysiologische gevolgen

 • De progesterone heeft ook een rol in huidelasticiteit en beensterkte, in ademhaling, in zenuwweefsel en in vrouwelijke seksualiteit, en de aanwezigheid van progesteronereceptoren in bepaald spier en vetweefsel kan bij een rol in seksueel dimorfe aandelen die laten doorschemeren.
 • Tijdens zwangerschap, wordt de progesterone gezegd om geprikkeldheid te verminderen.
 • Tijdens zwangerschap, helpt de progesterone om immune reacties te onderdrukken van de moeder op foetale antigenen, wat verwerping van het foetus verhindert.
 • De progesterone heft de epidermale groei op factor-1 (egf-1 die) niveaus, een factor vaak wordt en om proliferatie te veroorzaken, wordt gebruikt gebruikt om culturen, van stamcellen te ondersteunen.
 • De progesterone verhoogt kerntemperatuur (thermogenic functie) tijdens ovulatie.
 • De progesterone vermindert kramp en ontspant vlotte spier. De bronchiën worden verwijd en het slijm geregeld. (PRs is wijd aanwezig in submucosal weefsel.)
 • De progesterone doet dienst als antiinflammatory agent en regelt de immune reactie.
 • De progesterone vermindert galblaasactiviteit.
 • De progesterone normaliseert bloed het klonteren en vasculaire toon, zink en koperniveaus, de niveaus van de celzuurstof, en gebruik van vette opslag voor energie.
 • De progesterone kan gomgezondheid beïnvloeden, die risico van tandvleesontsteking (gomontsteking) verhogen.
 • De progesterone schijnt om endometrial kanker die (de baarmoedervoering impliceren) te verhinderen door de gevolgen van oestrogeen te regelen.
 • De progesterone speelt een belangrijke rol in het signaleren van insulineversie en alvleesklier- functie, en kan de gevoeligheid aan diabetes of gestational diabetes beïnvloeden.
 • De progesterone kan een rol in mannelijk gedrag, zoals in mannelijke agressie naar zuigelingen spelen

 

Productcatalogi

 

Contactgegevens
Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd

Tel.: 86-21-20935130

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Gisting (Beginnende Materialen & Tussenpersonen) Chemische Synthese (Tussenpersonen)
4-androstenedione (4 - ADVERTENTIE) Dehydroepiandrosterone (DHEA)
1,4-androstadienedione (VOEG toe) Epiandrosterone
9a - hydroxy - 4 - androstenedione (9 - OH -4 - ADVERTENTIE) Androstanolone
Privacy Policy China Goed Kwaliteit Medical Raw Materials Leverancier. Copyright © 2017 - 2021 medicalrawmaterials.com. All Rights Reserved.