Certificaat
Van goede kwaliteit Pharma grondstof voor verkoop
Van goede kwaliteit Pharma grondstof voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

de steroïden van de pharmarang

98319-26-7 Finasteride, Pharma-Rangsteroïden voor de Bovenmatige het Haargroei van Transsexueelvrouwen

  • 98319-26-7 Finasteride, Pharma-Rangsteroïden voor de Bovenmatige het Haargroei van Transsexueelvrouwen
Productdetails:

De grondstof Finasteride van de Finasteridegeneeskunde voor de Bovenmatige het haargroei van Transsexueelvrouwen

 


Beschrijving

 

Finasteride, ook als 17β- (N - tert wordt bekend - butylcarbamoyl) - 4 - aza - 5α - androst - 1 - en - 3 - één, is synthetische androstanesteroïden en 4 - azasteroid die. Het is een analogon van androgen steroid hormonen zoals testosteron en DHT.

 

Finasteride is een lipophilic samenstelling.

 

 

De maatschappij en cultuur

 

Food and Drug Administration adviseert dat de schenking van bloed of plasma minstens één maand na het nemen van de laatste dosis finasteride wordt uitgesteld.

Harold Bornstein, de persoonlijke arts van Donald Trump's, verklaarde Troef nam finasteride om de haargroei te bevorderen.

 

Atletiek

 

Vanaf 2005 tot 2009, de Wereld Anti - het Smeren van Bureau verbood finasteride omdat men ontdekte dat de drug zou kunnen worden gebruikt om steroid misbruik te maskeren. Het werd verwijderd uit de lijst efficiënt 1 Januari, 2009, nadat de verbeteringen van testmethoden het verbod onnodig maakten. De atleten die gebruikten finasteride en van de internationale concurrentie werden verboden omvatten skeletraceauto Zach Lund, bobsledder Sebastien Gattuso, voetballer Romário en ijshockey goaltender José Théodore.

 

Merknamen

Die de drugshandelnamen omvatten Propecia, voor mannelijke patroonkaalheid (MPB) op de markt wordt gebracht, en Proscar, voor goedaardige prostaathyperplasia (BPH); allebei zijn producten van Merck & Co. Er zijn 1 mg van finasteride in Propecia en 5 mg in Proscar. Octrooi van Merck op finasteride voor de behandeling van BPH verliep op 19 Juni, 2006. Merck werd een afzonderlijk octrooi voor het gebruik van finasteride toegekend om MPB te behandelen. Dit octrooi verliep in November 2013.

 

Controverse

De mensen in de V.S. en Canada betrokken over blijvende seksuele bijwerkingen „muntten de uitdrukking ‚postfinasteridesyndroom‘, die zij zeggen door seksuele, neurologische, hormonale en psychologische bijwerkingen wordt gekenmerkt die bij mensen kunnen voortduren die finasteride voor haarverlies of een vergrote voorstanderklier‘ hebben genomen. In 2012, een groep van het gezondheidsbepleiten geroepen de Post - Finasteride-de Syndroomstichting werd gevormd met het primaire doel om een behandeling voor het gemelde syndroom te vinden en een secundair doel om voorlichting op te heffen. Volgens het financiële indienen van 1Q2016 van het bedrijf, is Merck een gedaagde in 1.385 processen van de productaansprakelijkheid die door klanten die zijn ingediend zij blijvende seksuele bijwerkingen na onderbreking van behandeling met finasteride hebben ervaren beweren.

Gebruik

 

Seksuele dysfunctie

 

Of finasteride seksuele dysfunctie op lange termijn bij sommige mensen na het tegenhouden van drugbehandeling veroorzaakt is onduidelijk. Er zijn gevalrapporten van blijvend verminderd libido of erectiele dysfunctie na het tegenhouden van de drug en FDA heeft het etiket bijgewerkt om mensen over deze rapporten te informeren. Een overzicht van 2010 vond gematigd kwaliteitsbewijsmateriaal dat finasteride het risico van seksuele dysfunctie, maar niet dat mensen ophield gebruikend het wegens seksuele bijwerkingen verhoogde.

 

Toen finasteride oorspronkelijk voor haarverlies in 1997 werd goedgekeurd, het FDA-gemelde goedkeuringsoverzicht dat het goed getolereerd lijkt, met de meeste gemeenschappelijke zijdegevolgen die op seksuele functie betrekking worden gehad. In vele mensen lossen op deze bijwerkingen als het medicijn wordt tegengehouden en nu en dan oplost zelfs als het medicijn wordt voortgezet. Zij verklaren bovendien de „seksuele functionerende vragenlijst schijnt om een gevoelige weerspiegeling van de storing gegeven te hebben bij het seksuele functioneren“.

 

Een meta - de analyse en het systematische overzicht vonden dat de seksuele dysfunctie, met inbegrip van erectiele dysfunctie, verlies van libido, en verminderd die ejaculeert, in 3,4 tot 15,8% van mensen kan voorkomen met finasteride of dutasteride worden behandeld. Dit is verbonden met van geringere kwaliteit van het leven en kan spanning in verhoudingen veroorzaken. Er is ook een vereniging met verminderde seksuele wens. Men heeft gerapporteerd dat in een ondergroep van mensen, deze ongunstige seksuele bijwerkingen zelfs daarna beëindiging van finasteride of dutasteride kunnen voortduren.

Specificatie

 

Testpunten Specificatie Testresultaten

Witte Stevige de Rangsteroïden van HHPA 85-42-7 Pharma, Hexahydrophthalic-Anhydride

  • Witte Stevige de Rangsteroïden van HHPA 85-42-7 Pharma, Hexahydrophthalic-Anhydride
Productdetails:

HHPA-Geneeskunde Grondstof Hexahydrophthalic anhy voor verven en epoxy genezende agenten 85-42-7

 


Beschrijving

 

Wij hebben rijke ervaring in het uitvoeren aan Europa en de Verenigde Staten en andere landen vele jaren. Onze vrachtvervoerders hebben efficiënte inklaringscapaciteit in landen zoals Europa en de Verenigde Staten. Wanneer u in ons bedrijf opdracht geeft tot, zullen wij onmiddellijk verzending schikken en zullen het volgen informatie voor u per e-mail bijwerken. Bovendien kunnen wij de huis-aan-huisdienst die aan uw bureau of fabriek levert direct door onze forwarders ook schikken.

 

 

Andere naam

 

GOS-CYCLOHEXANE-1,2-DICARBOXYLIC ANHYDRIDE; GOS-HEXAHYDROPHTHALIC ANHYDRIDE; GOS-HHPA; HEXAHYDROPHTHALIC ZUUR ANHYDRIDE; HEXAHYDROPHTHALIC ANHYDRIDE; HHPA; (3aR, 7aS) - hexahydro-isobenzofuran-1,3-Dione; 1,3-Isobenzofurandione, hexahydro-, de GOS; 2-Cyano-3-ethoxy-2; 3-Isobenzofuranedione, hexahydro-, GOS-1; GOS-cyclohexane-1,2-dicarboxylicacidanhydride; Hexahydro-2-benzofuran-1,3-Dione; GOS-1,2-CYCLOHEXANEDICARBOXYLIC ANHYDRIDE (HHPA); 1,3-Isobenzofurandione, hexahydro-, (3aR, 7aS) - rel-; GOS-1,2-CYCLOHEXANEDECARBOXYLICANHYDRIDE

 

 

Gebruik

 

Hoofdzakelijk gebruikt in verven, epoxy genezende agenten, de polyesterharsen, de kleefstoffen, de plastificeermiddelen, de tussenpersonen om roest, enz. te verhinderen.

Specificatie

 

Verschijning: Wit vast lichaam
Zuiverheid ≥99.0%

Verpakking

 

25kg/bag, 500kg/bag

 

 

Opslag

 

Dit product zal, uit de vochtbestendige zon luchtdicht zijn, en vanaf het. De opslagperiode is één jaar.

Productnaam
Hexahydrophthalicanhydride (HHPA)
  CAS NR: 85-42-7
  Moleculaire formule
Chemische formule: C8H10O3
Structurele formule:
Molecuulgewicht: 154.17
  Technische indicatoren
Wit vast lichaam, ≧99.0%
 
  Gebruik
Hoofdzakelijk gebruikt in verven, epoxy genezende agenten, de polyesterharsen, de kleefstoffen, de plastificeermiddelen, de tussenpersonen om roest, enz. te verhinderen.
  Verpakking
25kg/barrel, 220kg/barrel
  Opslag
Dit product zal, uit de vochtbestendige zon luchtdicht zijn, en vanaf het. De opslagperiode is één jaar.

 

Hoofdvoordeel

 

Wij kunnen costomers van de „one-stop " verpakkende dienst, van onderzoek, ontwikkeling, productie, de uitvoer etc. voorzien.
De krachtige R&D-sterkte liet onze technologie in een belangrijk niveau, voor altijd, op zijn beurt, klanten de betere dienst aanbieden.
Wij hebben ISO&SGS-certificaat die de klanten tevreden meer en verzekerde rust laten.
Meer dan 10 jaar van de uitvoerervaring, kunnen wij klanten meer professionele dienst aanbieden.
De mengeling en de verschillende producten in ÉÉN PCL, verhogen de het werk efficiency voor klanten.
Gestationeerd in Shanghai, Shanghai is één van de grootste haven van de wereld, geschikt voor de klant verleen de logistiekdiensten.

62-44-2 Pharma-de Lage Giftigheid P Acetophenetidide/Phenacetin van Rangsteroïden

  • 62-44-2 Pharma-de Lage Giftigheid P Acetophenetidide/Phenacetin van Rangsteroïden
Productdetails:

Lage Giftigheid P Acetophenetidide/Phenacetin 62-44-2 voor de Neuropathische Pijn van de Koortshoofdpijn

 


Beschrijving

 

Phenacetin (of acetophenetidin) zijn pijn-verlicht en koorts - een verminderend drug, die wijd tussen zijn inleiding in 1887 en verbod van 1983 gebruikt werd dat door de V.S. Food and Drug Administration wordt opgelegd.

 

Koortswerend pijnstillend middel, dat wordt gebruikt om koortshoofdpijn, neuropathische pijn, enz. te behandelen. Het effect van het verlichten van hitte is sterker dan pijnstillend effect. De intensiteit van de drug is vergelijkbaar met dat van aspirin, die langzaam en blijvend is en lage giftigheid heeft. De studie toonde aan dat dit product en zijn metabolite paracetamol een pyrolytisch effect hebben. Wegens de enzyminhibitors, kan het nog tonen een duidelijk thermisch effect wanneer het niet wordt omgezet in acetaminophen.

 

Daarom worden de pyrolytische gevolgen van de producten niet alleen veroorzaakt door hun actieve productparacetamol. Het milde pijnstillende effect van phenacidine duurt gewoonlijk 3-4 uren. Het synergetische effect van het salicylic zuur wordt verbeterd. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt in de koortswerende analgesie van kleine dieren. Dit product is ook één van de componenten van APC tabletten.

 

 

 

Pharmacokinetic

 

Dit artikel hoofdzakelijk in het levermetabolisme voor acetaminophen, een klein aantal van deacelation en phenetidine in paren, nadat verder gemetaboliseerd aan de aminokinone hemoglobine die aan methemoglobin wordt geoxydeerd kan maken, kan verschijnen wanneer hoop purpere purpere, zelfs strenge hypoxiasymptomen, vooral in kinderen.

 

 

Aanwijzingen

 

Dit product wordt hoofdzakelijk gebruikt om hitte en pijn te verlichten en acetaminophen langs vervangen, die slechts in sommige samenstellingsvoorbereidingen wordt gebruikt.

 

 

Contra-indicatie

 

1. Maak de allergie van dit product, zwangere vrouw en lactatie onbruikbaar;

2. Maakt van lever en nierfunctie onbruikbaar;

3. De patiënten met hemolytic ziekte of andere geschiedenis van de bloedziekte zijn gehandicapt;

4. De oude mensen en de kinderen zouden zorgvuldig moeten zijn.

Specificatie

 

Productnaam
Phenacetin

CAS Nr.
62-44-2
Buitenverpakking

25KG

Productiedatum
2016.05.07
Houdbaarheid
2019.05.05

Goedgekeurde norm

BP68

Punten van analyse

Specificatie

Resultaten

Beschrijving

De norm zou moeten naleven

Comforms

Identificatie

Positief

Positief

Smeltpunt

134ºC aan 136.5ºC

134.5ºC aan 136.5ºC

4-chloroacetanilide

BP1968

<3.5ml/0.6g

P-Phenetidine

BP1968

Comforms

Gesulfateerde as

≤0.1%

0,07%

Analyse

≥99%

99.1%
80
door een uss#80
 
98%

Conclusie

Gekwalificeerd

De Rangsteroïden van Pharma van het Tadalafilpoeder, het Geslachtspoeder Tadalafil van CAS 171596-29-5

  • De Rangsteroïden van Pharma van het Tadalafilpoeder, het Geslachtspoeder Tadalafil van CAS 171596-29-5
Productdetails:

De grondstof van de Tadalafilgeneeskunde voor long slagaderlijke hypertensiepde5 Inhibitor C22H19N3O4

 

 

Beschrijving

 

Tadalafil is cyclische guanosine fosfaat-specifieke phosphodiesterase 5 (cGMP) (PDE5) selectiviteit en de omkeerbare inhibitor, wanneer de seksuele stimulatie tot gedeeltelijk versie salpeteroxyde leidt, tadalafil verbiedt PDE5, maakt het het lichaams cGMP niveau van de penisspons, resulterend in vlotte spierontspanning, bloedstroom aan de penis, veroorzaakt een bouw, zoals aseksuele stimulatie.

 

 

 

Selectiviteit die met andere PDE5-inhibitors wordt vergeleken

 

Tadalafil, sildenafil, en vardenafil al handeling door het PDE5-enzym te verbieden. Deze drugs verbieden ook andere PDE-enzymen. Sildenafil en vardenafil verbiedt PDE6, een enzym dat in het oog wordt gevonden, meer dan tadalafil. Sommige sildenafilgebruikers zien een blauwachtige tint en hebben een verhoogde gevoeligheid om wegens PDE6-remming aan te steken. Sildenafil en vardenafil verbiedt meer dan ook PDE1 tadalafil. PDE1 wordt gevonden in de hersenen, het hart, en de vasculaire vlotte spier. Men denkt dat de remming van PDE1 door sildenafil en vardenafil tot vaatverwijding, het spoelen, en hartkloppingen leidt. Tadalafil verbiedt meer dan PDE11 sildenafil of vardenafil. PDE11 wordt uitgedrukt in skeletachtige spier, de voorstanderklier, de lever, de nier, de slijmachtige klier, en de testikels. De gevolgen voor het lichaam van het verbieden PDE11 zijn niet gekend.

 

 

 

Toepassingen

 

1. Als zijn voorganger Viagra, wordt Cialis gebruikt om erectiele dysfunctie bij mensen te behandelen.

2. Één van de meer verwarrende bijwerkingen van post - cyclus - therapie is het verminderde libido dat door het plotselinge ontbreken van overdreven testosteronniveaus wordt veroorzaakt in het lichaam, vaak leidend tot ED. Als u niet het na uw cyclus kunt omhoog worden, krijg de pil.

3. Tadalafil is de grondstof van cialis.

4. Cialis is een soort de mannelijke drug van de geslachtsversterker.

5. Cialis is veel duurzamer dan Viagra. De gevolgen kunnen overal tussen 36-48 uren worden gevoeld.

6. Cialis werkt door ontspanning van bloedvat te helpen en bloedstroom te verhogen in de penis tijdens seksueel ontwaken, resulterend in betere erectiele functie

 

Chemie

 

Tadalafil is annulated 2,5 - diketopiperazine. Het is ook 1,2,3,4 - tetrahydro - β - carboline.

Tadalafil kan worden samengesteld beginnend van (d) - tryptofaan methylester en piperonal via een reactie van Pictet – Spengler-. Dit wordt gevolgd door condensations met chloroacetylchloride en methylamine om de diketopiperazine ring te voltooien

Specificatie

 

Testpunten Specificatie Testresultaten
Verschijning Wit poeder Is in overeenstemming
Testmethode Hoge druk vloeibare chromatografie (HPLC) Is in overeenstemming
Smeltpunt 300℃~303℃ 301.5℃-302.6℃
Verlies bij het drogen ≤0.5% 0,24%
Heavy metallen (Pb) ≤20ppm 7.5ppm
Residu op ontsteking ≤0.1% 0,08%
Relatieve substantie ≤1.0% 0,145%
Analyse (op droge basis) ≥98.5% 99.53%
Conclusie Het product is met USP 32 in overeenstemming

De Rangsteroïden van Pharma van het Valsartanpoeder voor CAS Tegen hoge bloeddruk 137862-53-4

  • De Rangsteroïden van Pharma van het Valsartanpoeder voor CAS Tegen hoge bloeddruk 137862-53-4
Productdetails:

De Geneeskunde Grondstof van het Valsartanpoeder voor CAS Tegen hoge bloeddruk 137862-53-4

 

 

Beschrijving

 

1. Valsartan (handelsnaam Diovan) is angiotensin II receptorantagonist (algemeen genoemd een ARB, of angiotensin receptorblocker), die voor type I (AT1) angiotensin receptor selectief is. Valsartan wordt hoofdzakelijk gebruikt voor behandeling van hoge bloeddruk, congestiehartverlamming, en om de kansen te verhogen om lang na een hartaanval te leven.

2. Valsartan wordt gebruikt alleen of in combinatie met andere medicijnen om hoge bloeddruk te behandelen. Het wordt ook gebruikt om hartverlamming (voorwaarde waarin het hart genoeg bloed niet kan pompen aan de rest van het lichaam) te behandelen en overleving na een hartaanval te verbeteren. Valsartan is in een klasse van medicijnen genoemd angiotensin II receptorantagonisten. Het werkt door de actie van bepaalde natuurlijke stoffen te blokkeren die het bloedvat aanhalen, toestaand het bloed om regelmatiger en het hart aan pomp te stromen efficiënter.

3. De hoge bloeddruk is een gemeenschappelijke voorwaarde en wanneer behandeld niet, kan schade aan de hersenen, hart, bloedvat, nieren en andere delen van het lichaam veroorzaken. De schade aan deze organen kan hartkwaal, een hartaanval, hartverlamming, slag, niermislukking, verlies van visie, en andere problemen veroorzaken. Naast het nemen van medicijn, die levensstijl maken zullen de veranderingen ook helpen om uw bloeddruk te controleren. Deze veranderingen omvatten het eten van een dieet dat in vet en zout laag is, handhavend een gezond gewicht, uitoefenend minstens 30 minuten de meeste dagen, rokend, en gebruikend geen alcohol in matiging.

 

Norm

 

USP-EP BP CP

 

 

Toepassing

 

1. Valsartan is angiotensin II receptorantagonist. Valsartan houdt bloedvat van het versmallen, die bloeddruk vermindert en bloedstroom verbetert. Valsartan wordt gebruikt om hoge bloeddruk (hypertensie) in volwassenen en kinderen te behandelen die minstens 6 jaar oud zijn. Valsartan wordt ook gebruikt in volwassenen om hartverlamming te behandelen, en het risico van dood na een hartaanval te verminderen. Valsartan wordt soms gegeven samen met andere bloeddrukmedicijnen.
Valsartan kan ook voor doeleinden niet worden gebruikt in deze medicijngids die worden vermeld.

2. Valsartan wordt gebruikt om hoge bloeddruk en hartverlamming te behandelen. Het wordt ook gebruikt om de kans te verbeteren om lang na een hartaanval te leven. In mensen met hartverlamming, kan het de kans ook verminderen om naar het ziekenhuis voor hartverlamming te moeten gaan. Valsartan behoort tot een klasse van drugs genoemd angiotensin receptorblockers (ARBs). Het werkt door bloedvat te ontspannen zodat het bloed kan gemakkelijker stromen. Verminderend hoge bloeddruk verhindert de hulp slagen, hartaanvallen, en nierproblemen.

3. Valsartan wordt gebruikt om hoge bloeddruk, congestiehartverlamming te behandelen, en dood voor mensen met linker ventriculaire dysfunctie te verminderen na een hartaanval gehad te hebben. Er is tegenstrijdig bewijsmateriaal met betrekking tot het behandelen van mensen met hartverlamming met een combinatie van angiotensin receptorblocker zoals valsartan en angiotensin die - enzyminhibitor, met twee belangrijke klinische proeven die (CHARME omzetten - additief en ValHeFt) een vermindering van dood tonen, en twee MOEDIGE anderen die (en ONTARGET) geen voordelen, en meer nadelige gevolgen met inbegrip van hartaanvallen tonen. In mensen met type II diabetes en hoge bloeddruk of albumine in de valsartan urine, wordt gebruikt om het verergeren en de nierziekte van het ontwikkelingseindstadium te vertragen.

 

Specificatie

 

 

Punt Specificatie Resultaat
Verschijning Wit aan bijna wit poeder Wit poeder
Identificatie Infrarode absorptie: Het IR-spectrum is verenigbaar met dat verkregen met de verwijzing Is in overeenstemming
De behoudtijd van de belangrijkste piek in het chromatogram van de Analysevoorbereiding beantwoordt aan dat in het chromatogram van de Standaardvoorbereiding, zoals die in de Analyse wordt verkregen. Is in overeenstemming
Absorbering NMT 0,02% Is in overeenstemming
Water NMT 2,0% 0,51%
Residu op ontsteking NMT 0,1% 0,07%
Heavy metallen NMT 0,001% Voldoet
Verwante samenstellingen (HPLC) Samenstelling A NMT 1,0% 0,59%
Samenstelling B NMT 0,2% 0,04%
Samenstelling C NMT 0,1% 0,05%
Een andere individuele onzuiverheid NMT 0,1% (exclusief samenstelling A) 0,07%
Totale onzuiverheden NMT 0,3% (exclusief samenstelling A) 0,16%
Overblijvende oplosmiddelen (GC) Ethylacetaat NMT 5000ppm 305ppm
Dichloromethane NMT 600ppm Undetected
Methanol NMT 3000ppm Undetected
N, N - Dimethylformamide NMT 880PPM Undetected
Analyse (HPLC) 98.0%~102.0% 99.65%

De de Rangsteroïden van IDBN Idebenone Pharma voor verbeteren het Metabolisme CAS 58186-27-9 van de Hersenenfunctie

  • De de Rangsteroïden van IDBN Idebenone Pharma voor verbeteren het Metabolisme CAS 58186-27-9 van de Hersenenfunctie
Productdetails:

IDBN-verbetert de Geneeskunde Grondstof Idebenone voor Metabolisme 58186-27-9 van de Hersenenfunctie


Beschrijving

De chemie van Idebenone (IDBN) wordt geroepen 6 - (10 - hydroxy decyl) - 2, 3 - dimethoxymethyl - 5 - methyl - 1, 4 - benzoquinone, die geel of kristallijn poeder is en geen geur heeft. Het is uiterst moeilijk om in water, gemakkelijk op te lossen oplosbaar in chloroform, methanol of vochtvrije ethylalcohol, oplosbaar in ethylacetaat, moeilijk om in n op te lossen - hexaan. Het is een soort intelligente die het bevorderen geneeskunde door takeda farmaceutisch bedrijf wordt ontwikkeld van Japan in 1986. De functie van lineaire trekkrachtfunctie wordt geactiveerd, die de functie van hersenenfunctie en hersenenfunctie kan verbeteren, het gebruik van glucose in de hersenen verbetert en ATP generatie bevordert. Het kan het metabolisme van neurotransmitterserotonine in de hersenen verbeteren, die een sterk effect op anti-oxyderende en het reinigen vrije basissen hebben.


Functie

1. Van de de zenuwgroei van Idebenoneverhogingen de factor (NGF) in de hersenen. Het is krachtige anti-oxyderend en beïnvloedt positief hersenenchemie.

2. Idebenone kan productie van de de serotonine, dopamine, adrenaline, en noradrenanlin van hersenenneurotransmitters verhogen.

3. Idebenone is getoond om informatieoverdracht over corpuscallosum te bevorderen, het membraan die de juiste en linkerhersenenhemisferen scheiden. En het is gebruikt om Alzheimer te behandelen en schade van slagen te verminderen.
 

Specificaties

Testpunten Specificaties Resultaat
Aspect Een oranjegeel of geel, kristallijn poeder. Oranjegeel kristallijn poeder
Oplosbaarheid Onoplosbaar in water, zeer oplosbaar in methanol, chloroform, vrij oplosbare stof in vochtvrije alcohol en ethylacetaat.
Is in overeenstemming
Identificatie 1. Leef de norm na
Is in overeenstemming
2. Leef de norm na
Is in overeenstemming
3. IR-spectrum
Is in overeenstemming
E 458--486
461
Smeltende Waaier 52-55℃ 54-55℃
Verlies bij het drogen ≤0.1%

0,03%

Residu op Ontsteking ≤0.1%

0,02%

Heavy metallen ≤10ppm Is in overeenstemming
Onzuiverheden ≤0.8% 0,5%
Residuoplosmiddelen Hexaan ≤0.029% Is in overeenstemming
Methanol ≤0.3% Is in overeenstemming
Tolueen ≤0.089% Is in overeenstemming
Analyse (HPLC): ≥98.5%, vochtvrije substantie 99.7%
Verpakking en opslag: Houd goed in - gesloten container.
 

De Rangsteroïden van Valsartanpharma voor Later Myocardiaal Infarct

  • De Rangsteroïden van Valsartanpharma voor Later Myocardiaal Infarct
Productdetails:

De grondstof van de Valsartangeneeskunde voor primaire hypertensie van het Traktatie de Latere Myocardiale Infarct

 

 

Beschrijving

 

Valsartan is angiotensin II drugs de tegen hoge bloeddruk van de receptorantagonist, is de drug een merkangiotensin Ⅱ de receptorblokkade van type 1(at1), angiotensin Ⅱ plasmaniveaus, bevordert niet - verzegelende AT2-receptoren, tegen het effect van AT1-receptor tegelijkertijd, om bereiken om bloedvat uit te zetten het effect van het verminderen van bloeddruk.

 

In de valsartan Verenigde Staten, is een drug wordt gebruikt om hypertensie, congestiehartverlamming en post te behandelen - myocardiaal infarct dat.

 

Zwitserland ciba - fijne het onderzoek en de ontwikkelingsproductie van het basisbedrijf van de generatie van valsartan in 1995 en 1996, respectievelijk, om een octrooi in de Verenigde Staten en Europa, en in Juli 1996 voor het eerst aan markt in Duitsland, toen geleidelijk aan in Europa, Amerika, Japan te verkrijgen. Valsartan heeft de kenmerken van stabiel hypotensieeffect en kleine giftigheid.

 

 

Medisch gebruik

 

Valsartan wordt gebruikt om hoge bloeddruk, congestiehartverlamming te behandelen, en dood voor mensen met linker ventriculaire dysfunctie te verminderen na een hartaanval gehad te hebben.

 

In mensen met type II diabetes en hoge bloeddruk of albumine in de valsartan urine, wordt gebruikt om het verergeren en de nierziekte van het ontwikkelingseindstadium te vertragen.

 

 

Mechanisme van actie

 

Valsartan blokkeert de acties van angiotensin II, die het vernauwen van bloedvat en het activeren van aldosterone omvatten, om bloeddruk te verminderen. De drug bindt aan angiotensin type I receptoren (AT1), werkend als antagonist. Dit mechanisme van actie is verschillend dan de ACE-inhibitordrugs, die de omzetting van angiotensin I aan angiotensin II. blokkeren.

 

Sinds valsartan handelingen bij de receptor, kan het volledigere angiotensin II verstrekken antagonisme sinds angiotensin II door andere enzymen evenals ACE wordt geproduceerd. Ook, valsartan beïnvloedt niet het metabolisme van bradykinin zoals ACE-inhibitors.

Specificatie

 

Punt Specificatie Resultaat
Verschijning Wit aan bijna wit poeder Wit poeder
Identificatie Infrarode absorptie: Het IR-spectrum is verenigbaar met dat verkregen met de verwijzing Is in overeenstemming
De behoudtijd van de belangrijkste piek in het chromatogram van de Analysevoorbereiding beantwoordt aan dat in het chromatogram van de Standaardvoorbereiding, zoals die in de Analyse wordt verkregen. Is in overeenstemming
Absorbering NMT 0,02% Is in overeenstemming
Water NMT 2,0% 0,51%
Residu op ontsteking NMT 0,1% 0,07%
Heavy metallen NMT 0,001% Voldoet
Verwante samenstellingen (HPLC) Samenstelling A NMT 1,0% 0,59%
Samenstelling B NMT 0,2% 0,04%
Samenstelling C NMT 0,1% 0,05%
Een andere individuele onzuiverheid NMT 0,1% (exclusief samenstelling A) 0,07%
Totale onzuiverheden NMT 0,3% (exclusief samenstelling A) 0,16%
Overblijvende oplosmiddelen (GC) Ethylacetaat NMT 5000ppm 305ppm
Dichloromethane NMT 600ppm Undetected
Methanol NMT 3000ppm Undetected
N, N - Dimethylformamide NMT 880PPM Undetected
Analyse (HPLC) 98.0%~102.0% 99.65%

P Ethoxyacetanilide Pharma Rangsteroïden voor het Verlichten van Koorts/het Verminderen van Drug CAS 62-44-2

  • P Ethoxyacetanilide Pharma Rangsteroïden voor het Verlichten van Koorts/het Verminderen van Drug CAS 62-44-2
Productdetails:

P Ethoxyacetanilide Geneeskunde Grondstof voor het Verlichten van Koorts/het Verminderen van Drug CAS 62-44-2

 


Beschrijving


Phenacetin, (Phenacetin, of acetophenetidin), chemische formule C10H13NO2, is een wit kristallijn vast lichaam bij kamertemperatuur, smeltpunt 134 ℃, is a door vele landen om drugs te verbieden. Phenacidine is een wit, glanzend vlokkristal of een wit kristallijn poeder. Het smeltpunt van 137-138 ℃, r.i van 1,571. Onoplosbaar in water, lichtjes oplosbaar in ether, lichtjes oplosbaar in kokend die water, in ethylalcohol en chloroform wordt opgelost. Wanneer opgelost in geconcentreerd zwavelzuur, toont het geen kleur, en wanneer het in de oplossing daalt, is het oranje. Geurloze, bittere smaak.

 

 

Bekend mechanisme van actie

 

Zijn pijnstillende gevolgen zijn toe te schrijven aan zijn acties betreffende de sensorische landstreken van het ruggemerg. Bovendien heeft phenacetin een kalmeringsmiddelwerking betreffende het hart, waar het als negatief inotrope dienst doet. Het is koortswerend, handelend op de hersenen om het temperatuur vastgestelde punt te verminderen. Het wordt ook gebruikt om reumatoïde artritis (subacuut type) en intercostal neuralgie te behandelen.

Het wordt gemetaboliseerd in het lichaam als paracetamol (acetaminophen), die ook een klinisch relevant pijnstillend middel is.


Gebruik

 

Phenacetin werd wijd gebruikt tot het derde kwartaal van de 20ste eeuw, vaak in de vorm van een „A.P.C.“ of aspirin - phenacetin - het pijnstillende middel van de cafeïnesamenstelling, als remedie voor koorts en pijn. Een vroege formulering (1919) was APC van Vincent in Australië. Nochtans gaven opdracht de V.S. Food and Drug Administration tot de terugtrekking van drugs die phenacetin in November 1983, ten gevolge van zijn carcinogeen en nier bevatten - schadelijke eigenschappen (Federaal Register van Oktober 5, 1983 (48 Fr 45466)). Het werd ook verboden in India. Dientengevolge, gemerkt wat, eerder phenacetin - die de gebaseerde voorbereidingen bleven, maar met phenacetin worden verkocht door veiligere alternatieven wordt vervangen.

 

Een populair merk van phenacetin was Saridon van Roche, die in 1983 opnieuw werd geformuleerd om propyphenazone, paracetamol en cafeïne te bevatten. Coricidin werd ook opnieuw geformuleerd zonder phenacetin. Paracetamol is metabolite van phenacetin met gelijkaardige pijnstillende en koortswerende gevolgen, maar de nieuwe formulering is niet gevonden om de kankerverwekkendheid van phenacetin te hebben.

 

Phenacetin wordt nu gebruikt als scherpe agent om cocaïne in het UK en Canada, ten gevolge van de gelijkaardige fysieke eigenschappen van de twee drugs te vervalsen.

 

wegens goedkope phenacetin wordt gebruikt voor onderzoek naar de fysieke en brekingseigenschappen van kristallen. Het is een ideale samenstelling voor dit type van onderzoek.

Contra-indicatie

 

1. Maak de allergie van dit product, zwangere vrouw en lactatie onbruikbaar;
2. Maakt van lever en nierfunctie onbruikbaar;
3. De patiënten met hemolytic ziekte of andere geschiedenis van de bloedziekte zijn gehandicapt;
4. De oude mensen en de kinderen zouden zorgvuldig moeten zijn.

 

 

 

Productnaam
Phenacetin

CAS Nr.
62-44-2
Buitenverpakking

25KG

Productiedatum
2016.05.07
Houdbaarheid
2019.05.05

Goedgekeurde norm

BP68

Punten van analyse

Specificatie

Resultaten

Beschrijving

De norm zou moeten naleven

Comforms

Identificatie

Positief

Positief

Smeltpunt

134ºC aan 136.5ºC

134.5ºC aan 136.5ºC

4-chloroacetanilide

BP1968

<3.5ml/0.6g

P-Phenetidine

BP1968

Comforms

Gesulfateerde as

≤0.1%

0,07%

Analyse

≥99%

99.1%
80
door een uss#80
 
98%

Conclusie

Gekwalificeerd

Nadicanhydride 826-62-0 de Rangsteroïden van Na Pharma Hittebestendig voor Genezende Agent

  • Nadicanhydride 826-62-0 de Rangsteroïden van Na Pharma Hittebestendig voor Genezende Agent
Productdetails:

Na-het Anhydride van Nadic van de Geneeskunde Grondstof voor het wijzigen van agent van van de alkydharshars en melamine harsen

 


Beschrijving

 

Gebruikt in onverzadigde polyesterhars, heeft de verhouding van phthalic anhydride, waterstof vier van de hars van het benzeenanhydride beter droog gas, hogere hittebestendigheid, zachtheid, hogere prestaties, corrosieweerstand en mechanische sterkte. De genezende die agent voor epoxyhars wordt gebruikt is geschikt om te gieten, te lamineren, poederachtige te vormen, enz., heeft het genezen van materiaal uitstekende weatherability, hittebestendigheid en elektrische eigenschappen. Gebruikt voor alkydharshars, de hars van het ureumformaldehyde.

 

 

Gebruik

 

① gebruikt in onverzadigde die polyesterharsen dan de harsen door phthalic anhydride of THPA worden gemaakt, heeft Na (Nadic-Anhydride) beter het aan de lucht drogen, hogere hittebestendigheid, graad van afwerking, elektrische eigenschappen, corrosieweerstand en mechanische sterkte.
② gebruikt voor de genezende agent van epoxyhars, geschikt om te gieten, laminering, poeder het vormen, enz. De genezen producten hebben uitstekende weerbestendigheid, hittebestendigheid en elektrische eigenschappen.
③ gebruikt in de wijzigende agent van alkydharshars, ureum - formaldehydehars, melamineharsen, enz.
④ kan voor pesticiden, sulfidebepaling, plastificeermiddel, capillair-actieve stof, textiel doordringende agent, enz. worden gebruikt.

 

 

Specificatie

 

 

Nadicanhydride (Na)

 

  Productnaam
Nadicanhydride (Na)
  CAS NR: 826-62-0
 
  Moleculaire formule
Chemische formule: C9H8O3
Structurele formule:  
Molecuulgewicht: 164.16
 
  Technische indicatoren
 
 
  Gebruik

① gebruikt in onverzadigde die polyesterharsen dan de harsen door phthalic anhydride of THPA worden gemaakt, heeft Na (Nadic-Anhydride) beter het aan de lucht drogen, hogere hittebestendigheid, graad van afwerking, elektrische eigenschappen, corrosieweerstand en mechanische sterkte.

② gebruikt voor de genezende agent van epoxyhars, geschikt om te gieten, laminering, poeder het vormen, enz. De genezen producten hebben uitstekende weerbestendigheid, hittebestendigheid en elektrische eigenschappen.

③ gebruikt in de wijzigende agent van alkydharshars, urea-formaldehyde hars, melamineharsen, enz.

④ kan voor pesticiden, sulfidebepaling, plastificeermiddel, capillair-actieve stof, textiel doordringende agent, enz. worden gebruikt.

 
  Verpakking
25kg/bag
 
  Opslag
Dit product zal, uit de vochtbestendige zon luchtdicht zijn, en vanaf hitte. De opslagperiode is één jaar.
Contactgegevens
Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd

Tel.: 86-21-20935130

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)