Certificaat
Van goede kwaliteit Pharma grondstof voor verkoop
Van goede kwaliteit Pharma grondstof voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Butyrolactone

De Gammabutyrolactone van CAS 2897-60-1 Octyltriethoxysilane voor Oppervlaktebepaling

  • De Gammabutyrolactone van CAS 2897-60-1 Octyltriethoxysilane voor Oppervlaktebepaling
Productdetails:

Butyrolactone GBL van de Octyltriethoxysilanegamma voor oppervlaktebepaling CAS 2897-60-1


Specificatie

Chemische Naam: Octyltriethoxysilane
Verschijning: Kleurloze duidelijke vloeistof.
CAS NR.: 2943-75-1
Zuiverheid: ≥ 97%
Formule: C14H32O3Si
Moleculaire Structuur:
De Gammabutyrolactone 97% van CAS 2897-60-1 Octyltriethoxysilane Zuiverheid voor Oppervlaktebepaling
Molecuulgewicht: 276.48
Kookpunt: 99oC
Vlampunt: 100oC
Dichtheid (ρ20) g/cm3: 0,88
R.i. (n25D): 1,415


Toepassingen

Het kan als belangrijk additief voor vele toepassingen worden gebruikt.

Gebruikt als oppervlaktebepaling om hydrophobicity (b.v. beton, glas, anorganisch pigment, of minerale vullers) te produceren.

Wanneer verdund met een aangewezen oplosmiddel, kan het in de formulering van water afstotende producten worden gebruikt.
Op juiste toepassing, zal het geformuleerde product zal waterrepellency door chemisch met het cementitious substraat te reageren doordringen en verstrekken. De behandelde substraten zijn hydrophobic en behouden hun originele verschijning.

C4H6O2 γ - Butyrolactone Kleurloos Olieachtig Vloeibaar CAS 96-48-0 voor Afhankelijkheid

  • C4H6O2 γ - Butyrolactone Kleurloos Olieachtig Vloeibaar CAS 96-48-0 voor Afhankelijkheid
Productdetails:

Gammabutyrolactone GBL voor Afhankelijkheid en afhankelijkheid CAS 96-48-0 C4H6O2

 

 

Beschrijving

 

GBL wordt snel omgezet in GHB door paraoxonase (lactonase) enzymen, in het bloed worden gevonden dat. De dieren die deze enzymen niet hebben stellen geen effect van GBL tentoon. GBL is lipophilic (in vet oplosbaar) dan GHB, en sneller zo geabsorbeerd en heeft hogere biologische beschikbaarheid. Wegens deze pharmacokinetic verschillen, neigt GBL te zijn meer machtig en snel-handelend dan GHB, maar heeft een kortere duur; terwijl verwante samenstelling 1,4 butanediol (1,4-B) lichtjes minder machtig neigt te zijn, langzamer van kracht te worden maar lang-handelend dan GHB.

 

De niveaus van lactonaseenzym kunnen tussen individuen variëren, betekenend dat first-time gebruikers onvoorspelbare resultaten, zelfs van kleine dosissen kunnen tonen. In vele dit vertoont als langzaam die begin van gevolgen, door hoofdpijnen, semi-bewustzijn wordt gevolgd dat van GBL-slaap in normale gebruikers verschillend is. Als de gebruiker opnieuw beslist op een later tijdstip te proberen, schijnen zij van de gevolgen kunnen normaal genieten

 

 

Reacties

 

Als lactone, wordt GBL gehydroliseerd in de basisomstandigheden, bijvoorbeeld in een oplossing van het natriumhydroxyde in natriumgamma - hydroxybutyrate, het natriumzout van gamma - hydroxybutyric zuur. In zuurrijk water, coëxisteren een mengsel van lactone en de zure vormen in een evenwicht. Deze samenstellingen kunnen dan gaan het polymeer vormen poly (4 - hydroxybutyrate). Wanneer niet behandeld met a - de nucleofiele basis, zoals lithiumdiisopropylamide, GBL ondergaat deprotonation alpha- aan het carbonyl. Verwante samenstellingscaprolactone kan worden gebruikt om een polyester op deze wijze te maken.

Polymerisatie
Een verscheidenheid van katalysators bevorderen de ring-openende polymerisatie van butyrolactone, poly (GBL). Het voortvloeien polybutyrolactone keert aan het monomeer terug door thermische te barsten. Men eist dat poly (GBL) met commercieel biologisch materiaal poly (4 - hydroxybutyrate), of P4HB concurrerend is. Men eist verder dat poly (GBL) goedkoper is om te maken dan P4HB, hoewel allebei - afgeleid bio zijn.

 

 

Specificaties

 

Productnaam CAS Nr.
Acyloxysilaan
3-Methacryloxypropyltriethoxysilane 21142-29-0
3-Methacryloylpropyltrimethoxysilane 2530-85-0
Iteams Index
Elektronisch

GBL-Gammabutyrolactone/Butyrolactone γ voor Afhankelijkheid CAS 96-48-0

  • GBL-Gammabutyrolactone/Butyrolactone γ voor Afhankelijkheid CAS 96-48-0
Productdetails:

Gammabutyrolactone GBL voor Afhankelijkheid en afhankelijkheid CAS 96-48-0 C4H6O2

 

 

Beschrijving

 

GBL wordt geproduceerd industrieel door dehydrogenation van butanediol 1,4. Deze route gaat via dehydratie van GHB te werk.

 

In het laboratorium, kan het ook via de oxydatie van tetrahydrofuran (THF), bijvoorbeeld met waterig natriumbroomzuurzout worden verkregen.

 

 

Toepassingen

 

1. Voedingssupplement

 

2. drug

Specificaties

 

Iteams Index
Elektronisch

ISO9001 Butyrolactone GBL CAS 96-48-0 van de hoge Zuiverheidsgamma voor Farmaceutische Tussenpersonen

  • ISO9001 Butyrolactone GBL CAS 96-48-0 van de hoge Zuiverheidsgamma voor Farmaceutische Tussenpersonen
Productdetails:

Gammabutyrolactone GBL voor Farmaceutische Tussenpersonen voor GHB CAS 96-48-0

 

 

GBL-Beschrijving

 

Het gamma-Butyrolactone (γ - butyrolactone of GBL) is een hygroscopische kleurloze vloeistof met een zwakke kenmerkende geur die in water oplosbaar is. GBL is een gemeenschappelijke oplosmiddel en een reagens in chemie evenals wordt gebruikt als smaakstof, als schoonmakend oplosmiddel, als supergluevlekkenmiddel, en als oplosmiddel in sommige natte aluminium elektrolytische condensatoren. In mensen doet het dienst als prodrug voor GHB, en het wordt gebruikt als recreatief bedwelmend middel met gevolgen gelijkend op alcohol.

 

GBL wordt snel omgezet in GHB door paraoxonase (lactonase) enzymen, die in het bloed worden gevonden. De dieren die deze enzymen niet hebben stellen geen effect van GBL tentoon. GBL is lipophilic (in vet oplosbaar) dan GHB, en sneller zo geabsorbeerd en heeft hogere biologische beschikbaarheid. Wegens deze pharmacokinetic verschillen, neigt GBL te zijn meer machtig en snel-handelend dan GHB, maar heeft een kortere duur; terwijl verwante samenstelling 1,4 - butanediol (1,4 - B) neigt lichtjes minder machtig te zijn, langzamer van kracht te worden maar langer - handelend dan GHB.

 

GBL-Functie

 

(1). GBL kan worden gebruikt om a-pyrrolidone, 1 - Methyl -2 - pyrrolidinone, polyvinyl pyrrolidone, en Acetyl α te produceren - - γ - butyrolactone, enz.

(2). GBL kan als verdovingsmiddel en kalmeermiddel worden gebruikt, dat wordt gebruikt om ciprofloxacin en interferon, als tussenpersoon van vitamine en rolicyprine te produceren;

(3). GBL is de tussenpersoon van de stimulator en het insecticide van de installatiegroei.

(4). GBL is een goed middel tegen oxidatie, een plastificeermiddel, extractant, een adsorbens, een verspreider, een fixatief en een genezende agent; Voorts kan het ook in batterij, condensator en ontwikkeling van kleurenfilm worden gebruikt.

Specificaties

 

Alias GBL; 4 - Hydroxybutyric zure gamma - lactone
CAS Nr: 96-48-0
Moleculaire Structuur ISO9001 Butyrolactone GBL van de hoge Zuiverheidsgamma voor Farmaceutische Tussenpersonen/GHB CAS 96-48-0
Specificaties  
Punt Details
Verschijning kleurloze transparante vloeistof
Zuiverheid % ≥99.9
Vochtigheid % ≤0.1
R.i. Nd 20 1.436-1.437

De Gammabutyrolactone GBL van CAS 96-48-0 met Goede Elektroprestaties en Stabiliteit

  • De Gammabutyrolactone GBL van CAS 96-48-0 met Goede Elektroprestaties en Stabiliteit
Productdetails:

Gammabutyrolactone GBL Goede elektroprestaties en stabiliteit CAS 96-48-0

 

 

Beschrijving

 

GBL is lactone. Het wordt gehydroliseerd in de basisomstandigheden, bijvoorbeeld in een oplossing van het natriumhydroxyde in natriumgamma - hydroxybutyrate, het natriumzout van gamma - hydroxybutyric zuur. In de zuurrijke omstandigheden vormt het een evenwichtsmengsel van beide samenstellingen. Deze samenstellingen kunnen dan gaan een polymeer vormen. Wanneer niet behandeld met a - de nucleofiele basis, zoals lithiumdiisopropylamide, GBL kan alpha- worden - nucleophile koolstof. Verwante samenstellingscaprolactone kan worden gebruikt om een polyester op deze wijze te maken.

GBL is niet uit eigen beweging actief; zijn mechanisme van actie stamt uit zijn identiteit als prodrug van GHB. Het hypnotic effect van GHB wordt verbeterd door combinatie met alcohol. Een de rattenstudie van 2003 toonde aan dat GBL in combinatie met ethylalcohol een versterkt hypnotic effect toonde, aangezien de slaap-timing maatregel langer was dan allebei van de individuele gecombineerde componenten

 

GBL wordt snel omgezet in GHB door paraoxonase (lactonase) enzymen, die in het bloed worden gevonden. De dieren die deze enzymen niet hebben stellen geen effect van GBL tentoon. GBL is lipophilic (in vet oplosbaar) dan GHB, en sneller zo geabsorbeerd en heeft hogere biologische beschikbaarheid. Wegens deze pharmacokinetic verschillen, neigt GBL meer machtig en sneller te zijn - handelend dan GHB, maar heeft een kortere duur; terwijl verwante samenstelling 1,4 - butanediol (1,4 - B) neigt lichtjes minder machtig te zijn, langzamer van kracht te worden maar langer - handelend dan GHB.

 

 

Voorbereiding

 

GBL wordt geproduceerd industrieel door dehydrogenation van butanediol 1,4. Deze route gaat via dehydratie van GHB te werk.

 

In het laboratorium, kan het ook via de oxydatie van tetrahydrofuran (THF), bijvoorbeeld met waterig natriumbroomzuurzout worden verkregen.

 

 

Toepassingen

 

Afhankelijkheid en afhankelijkheid

 

Frequent gebruik van GHB/GBL, zelfs wanneer de gevergde lange termijn en in gematigde dosissen, schijnt om geen significant fysiek gebiedsdeel in de meerderheid van zijn gebruikers te veroorzaken. In vele mensen die, die of zich tijdelijk van gebruik van de drugs ophouden met onthouden wordt bereikt met minimaal of geen moeilijkheid. Nochtans, wanneer verbruikt in bovenmatige bedragen met een hoge frequentie van doserende, fysieke en psychologische afhankelijkheid kan zich ontwikkelen. Het beheer van GBL-afhankelijkheid impliceert het overwegen van de leeftijd van de persoon, comorbidity en de farmacologische wegen van GBL.

 

Er zijn sommige rapporten van GHB/GBL-gebruikers die een ‚24/7‘ het doseren regime goedkeuren. Dit is waar de gebruiker aan de gevolgen van de drug verdraagzaam is geworden, die de dosering en de frequentie van dosering verhogen eenvoudig om ontwenningsverschijnselen te vermijden.

 

Voor die gebruikers die ontwenningsverschijnselen op het ophouden van het met gebruik van GHB/GBL melden, schijnen de symptomen om van de dosering en de tijdsduur af te hangen de drug werd gebruikt. Het licht om gebruikers te matigen ervaart vaak slapeloosheid en slaap - verwante problemen, terwijl zwaar, verlengd gebruik kan strenge ontwenningsverschijnselen veroorzaken gelijkend op Benzodiazepine terugtrekkingssyndroom.

 

Specificaties

 

Iteams Index
Elektronisch Technische rang Gemeenschappelijke rang
Zuiverheid (% gew.) ≥ 99.9 99.8 99.5
Vochtigheid (% gew.) ≤ 0,02 0,05 0,05
Kleur (Hazen) ≤ 10 20 30
1,4 - Butanediol (% gew.) ≤ 0,03 0,05 — —
Tetrahydrofuran (% gew.) ≤ 0,02 0,05 — —
Zure waarde (Butyraat, % gew.) ≤ 0,03 0,05 — —
Dichtheid (D425) 1.125~1.130
R.i. (ND25) 1.436~1.437

Anion
Cl mg/kg ≤ 0,30 — — — —
SO42 mg/kg ≤ 1.00 — — — —
NO3 mg/kg ≤ 1.00 — — — —Metaalion
Fe mg/kg ≤ 0,05 — — — —
Cu mg/kg ≤ 0,05 — — — —
Zn mg/kg ≤ 0,05 — — — —
Pb mg/kg ≤ 0,05 — — — —
Na mg/kg ≤ 0,50 — — — —
K mg/kg ≤ 0,50 — — — —

Colourless Oily Liquid Gamma Butyrolactone GBL For Recreational Drug CAS 96-48-0 C4H6O2

  • Colourless Oily Liquid Gamma Butyrolactone GBL For Recreational Drug CAS 96-48-0  C4H6O2
Productdetails:

Gammabutyrolactone GBL voor Recreatieve drug CAS 96-48-0 C4H6O2

 

 

Beschrijving

 

γ - Butyrolactone (GBL) is een hygroscopische kleurloze vloeistof met een zwakke kenmerkende geur en een diep doende walgen smaak. De oplosbare stof in water, GBL is een gemeenschappelijke oplosmiddel en een reagens in chemie evenals wordt gebruikt als smaakstof, als schoonmakend oplosmiddel, als supergluevlekkenmiddel, en als oplosmiddel in sommige natte aluminium elektrolytische condensatoren. In mensen doet het dienst als prodrug voor γ - hydroxybutyric zuur (GHB), en het wordt gebruikt als recreatief bedwelmend middel met gevolgen gelijkend op alcohol.

Gebruik

het 1,4-Butyrolactone wordt wijd gebruikt als kruid en geneeskundetussenpersonen. Als hoge het koken oplosbare oplosbare, hoge oplosbaarheid, goede elektroeigenschappen en stabiliteit, veilig gebruik. Als een soort protic sterk oplosmiddel, de meesten van laag - de moleculaire polymeren en de delen van polymeer kunnen worden opgelost, die als batterijelektrolyt kunnen worden gebruikt om het sterke corrosieve zuur te vervangen. De polymerisatiereactie kan als drager worden gebruikt en aan de polymerisatiereactie deelnemen. Het kan voor pyrrolidine, boterzuur, barnstenen zuur worden gebruikt, depaint, enz., en het wordt wijd gebruikt in de synthese van fijne chemische producten zoals geneeskunde en kruiden. Ook algemeen gebruikt als harsoplosmiddel, is het hoge veiligheid/laag - giftig milieubescherming oplosmiddel. Het wordt gebruikt in polyurethaan, de viscositeitsbepaling (reactieve verdunner) van polyurethaan en genezende agent van polyurethaan en aminodeklaagsystemen.

 

 

Specificaties

 

Iteams Index
Elektronisch Technische rang Gemeenschappelijke rang
Zuiverheid (% gew.) ≥ 99.9 99.8 99.5
Vochtigheid (% gew.) ≤ 0,02 0,05 0,05
Kleur (Hazen) ≤ 10 20 30
1,4 - Butanediol (% gew.) ≤ 0,03 0,05 — —
Tetrahydrofuran (% gew.) ≤ 0,02 0,05 — —
Zure waarde (Butyraat, % gew.) ≤ 0,03 0,05 — —
Dichtheid (D425) 1.125~1.130
R.i. (ND25) 1.436~1.437

Anion
Cl mg/kg ≤ 0,30 — — — —
SO42 mg/kg ≤ 1.00 — — — —
NO3 mg/kg ≤ 1.00 — — — —Metaalion
Fe mg/kg ≤ 0,05 — — — —
Cu mg/kg ≤ 0,05 — — — —
Zn mg/kg ≤ 0,05 — — — —
Pb mg/kg ≤ 0,05 — — — —
Na mg/kg ≤ 0,50 — — — —
K mg/kg ≤ 0,50 — — — —

CAS 2602-34-8 Gamma Butyrolactone GBL 3-(2,3 - Epoxypropoxypropyl ) Triethoxysilane

  • CAS 2602-34-8 Gamma Butyrolactone GBL 3-(2,3 - Epoxypropoxypropyl ) Triethoxysilane
Productdetails:

3 (2,3-Epoxypropoxypropyl) triethoxysilane Gammabutyrolactone GBL voor reactieve silioxanepolymeren


Specificatie

Chemische Naam: 3 (2,3-Epoxypropoxypropyl) triethoxysilane
Verschijning: Kleurloze duidelijke vloeistof.
CAS NR.: 2602-34-8
Zuiverheid: ≥ 98%
Formule: C12H26O5Si
Moleculaire Structuur

Molecuulgewicht: 278.42
Dichtheid (ρ20) g/cm3: 1,004


Toepassingen

Gebruikt als adhesiepromotor (koppelingsagent) voor organische/anorganische interfaces, als oppervlaktebepaling (b.v. regelende oppervlaktepolariteit) of als dwarsaaneenschakelingsagent (vochtigheid - het genezen van polymeren). Wanneer gebruikt als koppelingsagent, vermindert het over het algemeen de gevoeligheid van de mechanische en elektrische eigenschappen van de producten tot hitte en vochtigheid.

Productnaam CAS Nr.
Acyloxysilaan
3-Methacryloxypropyltriethoxysilane 21142-29-0
3-Methacryloylpropyltrimethoxysilane 2530-85-0
3-Methacryloxypropyltris (trimethylsiloxy) silaan 17096-07-0
3-Methacryloxypropyltris (trimethylsiloxy) silaan 65100-04-1
3-Methacryloxypropylmethyldimethoxysilane 14513-34-9
Mercaptosilaan
3-Mercaptopropyltrimethoxysilane 4420-74-0
3-Mercaptopropyltrimethoxysilane 14814-09-6
3-Mercaptopropylmethyldimethoxysilane 31001-77-1
3-Mercaptopropylmethyldiethoxysilane N/A
Phenyl silaan
Diphenyldimethoxysilane 6843-66-9
N-phenyl-3 3068-76-6
Phenyltriethoxysilane 780-69-8
Phenyltrimethoxysilane 2996-92-1
Phenyltrichlorosilane 98-13-5
Methylphenyldiethoxysilane 775-56-4
Methylphenyldichlorosilane 149-74-6
Methylphenyldimethoxysilane 3027-21-2
Octaphenylcyclotetrasiloxane 546-56-5
Fluorosilaan
1H, 1H, 2H, 2H-Perfluorodecyltrimethoxysilane 83048-65-1
1H, 1H, 2H, 2H-Perfluorodecyltriethoxysilane 101947-16-4
1H, 1H, 2H, 2H-Perfluorooctyltrimethoxysilane 85857-16-5
1H, 1H, 2H, 2H-Perfluorooctyltriethoxysilane 51851-37-7
(3,3,3-Trifluoropropyl) trimethoxysilane 429-60-7
(3,3,3-Trifluoropropyl) methyldimethoxysilane 358-67-8
1,3,5-Tris (3,3,3-trifluoropropyl) methylcyclotrisiloxane 2374-14-3
Het Crosslinking van agent
Vinyltriacetoxysilane 4130-8-9
Methyltriethoxysilane 2031-67-6
Methyltrimethoxysilane 1185-55-3
Het Crosslinking van agent voor silaan cross-linked polyethyleen N/A
1,1,3,3-Tetramethyl-2 [propyl 3 (trimethoxysilyl)] guanidine 69709-01-9Verpakking & opslag

het staalvat van 200L PVF of op verzoek.
Opgeslagen in een koele, droge plaats. Vermijd licht.


De catalogus van het de agentenproduct van de silaankoppeling

Productnaam CAS Nr.
Vinylsilaan
Vinyltrichlorosilane 75-94-5
Vinyltriethoxysilane 78-08-0
Vinyltrimethoxysilane 2768-2-7
Vinyltris (2-methoxyethoxy) silaan 1067-53-4
Vinyltriisopropoxysilane 18023-33-1
Vinyltris (methylethylketoximino) silaan 2224-33-1
Methylvinyldimethoxysilane 16753-62-1
Methylvinyldiethoxysilane 5507-44-8
Methylvinyldichlorosilane 124-70-9
Vinyltriisopropenoxysilane 15332-99-7
Vinyltris (tert-Butylperoxy) silaan 15188-09-7
Basissilaan
Dimethyldichlorosilane 75-78-5
Van BIB (3-trimethoxysilylpropyl) de amine 82985-35-1
Diethylenetriaminopropyltrimethoxysilane 35141-30-1
Dimethyldimethoxysilane 1112-39-6
Dimethyldiethoxysilane 78-62-6
Methyldichlorosilane 75-54-7
Methyltrichlorosilane 75-79-6
Chloromethyltriethoxysilane 15267-95-5
Tetraethyl orthosilicate 1978-10-4
Propyltrimethoxysilane 1067-25-0
Propyltriethoxysilane 2550-2-9
3-Chloropropyltriethoxysilane 5089-70-3
3-Chloropropyltrimethoxysilane 2530-87-2
Trimethoxysilane 2487-90-3
Chloromethyltrichlorosilane 1558-25-4
Aminosilaan
N (2-aminoethyl) - 3 -3-aminopropyltrimethoxysilane 1760-24-3
N (2-aminoethyl) - 3 -3-aminopropylmethyldimethoxysilane 3069-29-2
3-Aminopropylmethyldimethoxysilane 3663-44-3
3-Aminopropylmethyldiethoxysilane 3179-76-8
3-Aminopropyltrimethoxysilane 13822-56-5
3-Aminopropyltriethoxysilane 919-30-2
Diethylaminomethyltriethoxysilane 15180-47-9
N (propyl 3 (Trimethoxysilyl)) butylamine 31024-56-3
Epoxysilaan
3 (2,3-Epoxypropoxypropyl) methyldiethoxysilane 2897-60-1
3 (2,3-Epoxypropoxypropyl) triethoxysilane 2602-34-8
2 (3,4-Epoxycyclohexyl) ethyltrimethoxysilane 3388-4-3
3 (2,3-Epoxypropoxypropyl) trimethoxysilane 2530-83-8
2 (3,4-Epoxycyclohexyl) ethyltriethoxysilane 10217-34-2
3 (2,3-Epoxypropoxypropyl) methyldimethoxysilane 65799-47-5
1,1,3,3-tetramethyl-1,3-BIB [propyl 3 (oxiranylmethoxy)] - Disiloxane 126-80-7
Alkyl silaan
Dodecyltrichlorosilane 4484-72-4
Dodecyltriethoxysilane 18536-91-9
Dodecyltrimethoxysilane 3069-21-4
Octyltrimethoxysilane 3069-40-7
Octyltriethoxysilane 2943-75-1
Hexadecyltrimethoxysilane 16415-12-6

 

Surface Modifier / Sealers Gamma Butyrolactone GBL Methyltriethoxysilane CAS 2031-67-6

  • Surface Modifier / Sealers Gamma Butyrolactone GBL Methyltriethoxysilane CAS 2031-67-6
Productdetails:

Butyrolactone GBL van de Methyltriethoxysilanegamma voor oppervlaktebepaling en verzegelaars 2031-67-6


Specificatie

Chemische Naam: Methyltriethoxysilane
Verschijning: Kleurloze duidelijke vloeistof.
CAS NR.: 2031-67-6
Zuiverheid: ≥ 99%
Formule: C7H18O3Si
Moleculaire Structuur

Molecuulgewicht: 178.30
Kookpunt: 141-143 ºC
Dichtheid (ρ20) g/cm3: 0,895
R.i. (n25D): 1.3825-1.3845

Verpakking & opslag

het staalvat van 200L PVF of op verzoek.
Opgeslagen in een koele, droge plaats. Vermijd licht.


Toepassingen

Krachtige doordringende verzegelaars: Premie - worden de rang doordringende verzegelaars gemakkelijk geformuleerd door 10 tot 40 percenten MTES in alcoholen of organische oplosmiddelen te mengen. Het is een belangrijke component in sol - gelatineer systeem.

Gebruikt als oppervlaktebepaling om hydrophobicity (b.v. Minerale vullers of anorganisch pigment) te produceren. Het middel - keten alkyl functionaliteit in unieke samenstellingseigenschappen toen MTES mineralen behandelde of het pigment in polymeren b.v. pp, PE wordt opgenomen. De ladingsniveaus van 0,5 tot 1,5 die % gew. KH -131 op het gewicht mineralen of pigment worden gebaseerd worden typisch geadviseerd.

Productnaam CAS Nr.
Acyloxysilaan
3-Methacryloxypropyltriethoxysilane 21142-29-0
3-Methacryloylpropyltrimethoxysilane 2530-85-0
3-Methacryloxypropyltris (trimethylsiloxy) silaan 17096-07-0
3-Methacryloxypropyltris (trimethylsiloxy) silaan 65100-04-1
3-Methacryloxypropylmethyldimethoxysilane 14513-34-9
Mercaptosilaan
3-Mercaptopropyltrimethoxysilane 4420-74-0
3-Mercaptopropyltrimethoxysilane 14814-09-6
3-Mercaptopropylmethyldimethoxysilane 31001-77-1
3-Mercaptopropylmethyldiethoxysilane N/A
Phenyl silaan
Diphenyldimethoxysilane 6843-66-9
N-phenyl-3 3068-76-6
Phenyltriethoxysilane 780-69-8
Phenyltrimethoxysilane 2996-92-1
Phenyltrichlorosilane 98-13-5
Methylphenyldiethoxysilane 775-56-4
Methylphenyldichlorosilane 149-74-6
Methylphenyldimethoxysilane 3027-21-2
Octaphenylcyclotetrasiloxane 546-56-5
Fluorosilaan
1H, 1H, 2H, 2H-Perfluorodecyltrimethoxysilane 83048-65-1
1H, 1H, 2H, 2H-Perfluorodecyltriethoxysilane 101947-16-4
1H, 1H, 2H, 2H-Perfluorooctyltrimethoxysilane 85857-16-5
1H, 1H, 2H, 2H-Perfluorooctyltriethoxysilane 51851-37-7
(3,3,3-Trifluoropropyl) trimethoxysilane 429-60-7
(3,3,3-Trifluoropropyl) methyldimethoxysilane 358-67-8
1,3,5-Tris (3,3,3-trifluoropropyl) methylcyclotrisiloxane 2374-14-3
Het Crosslinking van agent
Vinyltriacetoxysilane 4130-8-9
Methyltriethoxysilane 2031-67-6
Methyltrimethoxysilane 1185-55-3
Het Crosslinking van agent voor silaan cross-linked polyethyleen N/A
1,1,3,3-Tetramethyl-2 [propyl 3 (trimethoxysilyl)] guanidine 69709-01-9

De catalogus van het de agentenproduct van de silaankoppeling

Productnaam Product CAS Nr.
Vinylsilaan
Vinyltrichlorosilane 75-94-5
Vinyltriethoxysilane 78-08-0
Vinyltrimethoxysilane 2768-2-7
Vinyltris (2-methoxyethoxy) silaan 1067-53-4
Vinyltriisopropoxysilane 18023-33-1
Vinyltris (methylethylketoximino) silaan 2224-33-1
Methylvinyldimethoxysilane 16753-62-1
Methylvinyldiethoxysilane 5507-44-8
Methylvinyldichlorosilane 124-70-9
Vinyltriisopropenoxysilane 15332-99-7
Vinyltris (tert-Butylperoxy) silaan 15188-09-7
Basissilaan
Dimethyldichlorosilane 75-78-5
Van BIB (3-trimethoxysilylpropyl) de amine 82985-35-1
Diethylenetriaminopropyltrimethoxysilane 35141-30-1
Dimethyldimethoxysilane 1112-39-6
Dimethyldiethoxysilane 78-62-6
Methyldichlorosilane 75-54-7
Methyltrichlorosilane 75-79-6
Chloromethyltriethoxysilane 15267-95-5
Tetraethyl orthosilicate 1978-10-4
Propyltrimethoxysilane 1067-25-0
Propyltriethoxysilane 2550-2-9
3-Chloropropyltriethoxysilane 5089-70-3
3-Chloropropyltrimethoxysilane 2530-87-2
Trimethoxysilane 2487-90-3
Chloromethyltrichlorosilane 1558-25-4
Aminosilaan
N (2-aminoethyl) - 3 -3-aminopropyltrimethoxysilane 1760-24-3
N (2-aminoethyl) - 3 -3-aminopropylmethyldimethoxysilane 3069-29-2
3-Aminopropylmethyldimethoxysilane 3663-44-3
3-Aminopropylmethyldiethoxysilane 3179-76-8
3-Aminopropyltrimethoxysilane 13822-56-5
3-Aminopropyltriethoxysilane 919-30-2
Diethylaminomethyltriethoxysilane 15180-47-9
N (propyl 3 (Trimethoxysilyl)) butylamine 31024-56-3
Epoxysilaan
3 (2,3-Epoxypropoxypropyl) methyldiethoxysilane 2897-60-1
3 (2,3-Epoxypropoxypropyl) triethoxysilane 2602-34-8
2 (3,4-Epoxycyclohexyl) ethyltrimethoxysilane 3388-4-3
3 (2,3-Epoxypropoxypropyl) trimethoxysilane 2530-83-8
2 (3,4-Epoxycyclohexyl) ethyltriethoxysilane 10217-34-2
3 (2,3-Epoxypropoxypropyl) methyldimethoxysilane 65799-47-5
1,1,3,3-tetramethyl-1,3-BIB [propyl 3 (oxiranylmethoxy)] - Disiloxane 126-80-7
Alkyl silaan
Dodecyltrichlorosilane 4484-72-4
Dodecyltriethoxysilane 18536-91-9
Dodecyltrimethoxysilane 3069-21-4
Octyltrimethoxysilane 3069-40-7
Octyltriethoxysilane 2943-75-1
Hexadecyltrimethoxysilane 16415-12-6
Contactgegevens
Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd

Tel.: 86-21-20935130

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)