Certificaat
Van goede kwaliteit Pharma grondstof voor verkoop
Van goede kwaliteit Pharma grondstof voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

het poeder van de haarhernieuwde groei

Steroid de Hernieuwde groeipoeder 98319-26-7, Finasteride van het Hormonenhaar voor Mannelijke Geslachtshormonen

  • Steroid de Hernieuwde groeipoeder 98319-26-7, Finasteride van het Hormonenhaar voor Mannelijke Geslachtshormonen
Productdetails:

Steroid Grondstof Finasteride van de Hormonengeneeskunde voor Mannelijke het Haarhernieuwde groei van Propecia van Geslachtshormonen

 


Beschrijving

 

Finasteride, onder de merknamen Proscar en Propecia onder andere wordt verkocht, is een medicijn voor de behandeling van goedaardige prostaathyperplasia (vergrote voorstanderklier) wordt gebruikt en het mannelijke verlies dat van het patroonhaar. Het is een type II en type III 5α - reductase inhibitor; 5α - reductase, een enzym, zet testosteron in dihydrotestosterone (DHT) om.

 

 

Medisch gebruik

 

1. Prostate uitbreiding

 

De artsen gebruiken soms finasteride voor de behandeling van BPH, als een vergrote voorstanderklier informeel wordt bekend die. Finasteride kan de symptomen verbeteren verbonden aan BPH zoals moeilijkheid het urineren, opstaand tijdens de nacht om, aarzeling bij het begin van urination te urineren, en verminderde urinestroom. Het verstrekt minder symptomatische hulp dan alpha- -1 blockers zoals tamsulosin en de symptomatische hulp is langzamer in begin (zes maanden of meer van behandeling met finasteride kunnen worden vereist om de therapeutische resultaten van behandeling te bepalen). De symptomatische voordelen worden hoofdzakelijk gezien in die met prostate volume > 40 cm3. In studiesfinasteride op lange termijn maar niet inhibitors alpha--1 verminder het risico van scherp urinebehoud (−57% bij 4 jaar) en de behoefte aan chirurgie (−54% bij 4 jaar). Als de drug wordt beëindigd, keren om het even welke therapeutische voordelen binnen ongeveer 6-8 maanden om.

 

2. Het verlies van het patroonhaar

 

Finasteride wordt soms gebruikt om het verlies van het patroonhaar (androgenetic alopecia) bij slechts mensen te behandelen. De behandeling vertraagt verder haarverlies en voorziet over 30% verbetering van haarverlies na zes maanden van behandeling, van doeltreffendheid die gewoonlijk slechts zolang de drug wordt genomen voortduurt, hoewel op gelegenheidshaar het verlies voor onbepaalde tijd na terugtrekking wordt vertraagd. Finasteride is ook getest voor het verlies van het patroonhaar in vrouwen; de resultaten waren neen beter dan placebo.

 

3. De bovenmatige haargroei

 

Finasteride is gevonden efficiënt om in de behandeling van hirsutism (de bovenmatige gezichts en/of groei van het lichaamshaar) in vrouwen te zijn. In een studie van 89 vrouwen met hyperandrogenism toe te schrijven aan blijvend adrenarchesyndroom, veroorzaakte finasteride een 93%-vermindering van gezichtshirsutism en een 73%-verminderings lichamelijke hirsutism na 2 jaar van behandeling. Andere studies die finasteride voor hirsutism gebruiken hebben ook het duidelijk efficiënt om gevonden te zijn.

 

4. Transsexueelvrouwen

 

Finasteride wordt soms gebruikt in de therapie van de hormoonvervanging voor transsexueelvrouwen toe te schrijven aan zijn antiandrogeneigenschappen, in combinatie met een vorm van oestrogeen. Nochtans, is weinig klinisch onderzoek van finasteridegebruik met deze bedoeling geleid en het bewijsmateriaal van doeltreffendheid is beperkt. Voorts is de voorzichtigheid geadviseerd wanneer het voorschrijven van finasteride aan transsexueelvrouwen, aangezien finasteride met bijwerkingen zoals depressie, bezorgdheid, en zelfmoordideatie, symptomen kan worden geassocieerd die in de transsexueelbevolking en reeds in anderen bij zeer riskant bijzonder overwegend zijn.

Specificatie

 

Testpunten Specificatie Testresultaten
Beschrijving Wit of gebroken wit kristallijn poeder Gebroken wit kristallijn poeder
Specifieke omwenteling -56°~-60° -58.2°
Identificatie IRL Gelijken met het werk norm Voldoet
HPLC
Oplosbaarheid Vrij oplosbare stof in chloroform en in alcohol;
Zeer lichtjes oplosbaar in water
Ben in overeenstemming
Heavy metallen ≤10ppm <10ppm
Water ≤0.3% 0,22%
Residu op ontsteking ≤0.1% 0,05%
Relatief materiaal Maximum impurities≤0.5% 0,36%
Totaal impurities≤1.0% 0,52%
Analyse 98.5~101.0% 99.59%
Conclusie De specificatie is met Ondernemingsnorm in overeenstemming

Van het de Hernieuwde groeipoeder van het Finasteridehaar de Geneeskunde Grondstof 98319-26-7 voor Prostaathyperplasia

  • Van het de Hernieuwde groeipoeder van het Finasteridehaar de Geneeskunde Grondstof 98319-26-7 voor Prostaathyperplasia
Productdetails:

De grondstof van de Finasteridegeneeskunde voor prostaathyperplasia mannelijk verlies 98319-26-7 van het patroonhaar

 


Beschrijving

 

Finasteride is 4 - azotypic samenstelling, die een specifieke inhibitor van intracellular enzym is - II type 5a - reductase tijdens testosteronmetabolisme. Goedaardige prostaathyperplasia of de prostaathypertrofie hangen van de omzetting van testosteron in dihydrotestosterone in de voorstanderklier af.

 

Deze drug kan bloed en dihydrotestosterone in de prostaat effectief verminderen. De androgen receptor heeft geen affiniteit voor de androgen receptor. Finasteride behoort tot 5 alpha- reductase inhibitors, is het mechanisme door zijn hormoon, de remming van testosteron in dihydrotestosterone (DHT), verhoogt de inkrimping en verbetert symptomen van prostate en urinestroomtarief, preventie van goedaardige prostaathyperplasia (BPH).

 

 

Functie

 

Dit medicijn in een doeltreffendheid en een veiligheid op lange termijn van (PLESS), in de studie van symptomen van gematigde aan strenge hyperplasia van voorstanderklier, 3016 die prostate hyperplasia patiënten met deze drug worden behandeld is 4 jaar relevante verwijderings (chirurgische interventie), urinesysteem zoals transurethral resectie van de prostaat en andere resectie van de voorstanderklier, of moet de catheter opnemen het scherpe urinebehoud wordt geëvalueerd. In dit dubbelblind, willekeurig verdeeld, gecontroleerde placebo -, werd multicenter studie, behandeling met deze drug aan de verwijdering van het totale risico van urinesysteem verminderd door 51%, met significant en werd ondersteund van het prostate volume krimpen, en het ononderbroken maximum urinestroomtarief steeg en de symptomen verbeteren.

 

 

Farmacologische gevolgen

 

Finasteride is 4 - de stikstofsamenstellingen van steroid hormonen, voor specifiek Ⅱ type 5 alpha- reductase inhibitors, remming van randtestosteron in dihydrotestosterone (DHT), verminderen bloed en voorstanderklier, huid, enz. in DHT-niveaus in de organisatie. De groei en de ontwikkeling van prostate en goedaardige hyperplasia hangen van DHT, finasteride door bloed en DHT-niveaus in het prostate weefsel af te verminderen en onderdrukken hyperplasia van voorstanderklier en verbeteren de verwante klinische symptomen van goedaardige prostaathyperplasia.

Aanwijzingen

 

Gebruikt om prostaathyperplasia te behandelen.

 

 

Toepasselijke mensen

 

BPH-patiënten met vergrote prostate en lagere urinelandstreeksymptomen.

De patiënten met hoger prostate volume (40ml) en/of serumpsa niveaus (PSA dan 1.4ng/ml) hadden betere resultaten

 

Specificatie

 

Testpunten Specificatie Testresultaten
Beschrijving Wit of gebroken wit kristallijn poeder Gebroken wit kristallijn poeder
Specifieke omwenteling -56°~-60° -58.2°
Identificatie IRL Gelijken met het werk norm Voldoet
HPLC
Oplosbaarheid Vrij oplosbare stof in chloroform en in alcohol;
Zeer lichtjes oplosbaar in water
Ben in overeenstemming
Heavy metallen ≤10ppm <10ppm
Water ≤0.3% 0,22%
Residu op ontsteking ≤0.1% 0,05%
Relatief materiaal Maximum impurities≤0.5% 0,36%
Totaal impurities≤1.0% 0,52%
Analyse 98.5~101.0% 99.59%
Conclusie De specificatie is met Ondernemingsnorm in overeenstemming

 

98319-26-7 Hair Regrowth Powder Finasteride For Transgender Women Excessive Hair Growth

  • 98319-26-7 Hair Regrowth Powder Finasteride For Transgender Women Excessive Hair Growth
Productdetails:

De grondstof Finasteride van de Finasteridegeneeskunde voor de Bovenmatige het haargroei van Transsexueelvrouwen

 


Beschrijving

 

Finasteride, ook als 17β- (N - tert wordt bekend - butylcarbamoyl) - 4 - aza - 5α - androst - 1 - en - 3 - één, is synthetische androstanesteroïden en 4 - azasteroid die. Het is een analogon van androgen steroid hormonen zoals testosteron en DHT.

 

Finasteride is een lipophilic samenstelling.

 

 

De maatschappij en cultuur

 

Food and Drug Administration adviseert dat de schenking van bloed of plasma minstens één maand na het nemen van de laatste dosis finasteride wordt uitgesteld.

Harold Bornstein, de persoonlijke arts van Donald Trump's, verklaarde Troef nam finasteride om de haargroei te bevorderen.

 

Atletiek

 

Vanaf 2005 tot 2009, de Wereld Anti - het Smeren van Bureau verbood finasteride omdat men ontdekte dat de drug zou kunnen worden gebruikt om steroid misbruik te maskeren. Het werd verwijderd uit de lijst efficiënt 1 Januari, 2009, nadat de verbeteringen van testmethoden het verbod onnodig maakten. De atleten die gebruikten finasteride en van de internationale concurrentie werden verboden omvatten skeletraceauto Zach Lund, bobsledder Sebastien Gattuso, voetballer Romário en ijshockey goaltender José Théodore.

 

Merknamen

Die de drugshandelnamen omvatten Propecia, voor mannelijke patroonkaalheid (MPB) op de markt wordt gebracht, en Proscar, voor goedaardige prostaathyperplasia (BPH); allebei zijn producten van Merck & Co. Er zijn 1 mg van finasteride in Propecia en 5 mg in Proscar. Octrooi van Merck op finasteride voor de behandeling van BPH verliep op 19 Juni, 2006. Merck werd een afzonderlijk octrooi voor het gebruik van finasteride toegekend om MPB te behandelen. Dit octrooi verliep in November 2013.

 

Controverse

De mensen in de V.S. en Canada betrokken over blijvende seksuele bijwerkingen „muntten de uitdrukking ‚postfinasteridesyndroom‘, die zij zeggen door seksuele, neurologische, hormonale en psychologische bijwerkingen wordt gekenmerkt die bij mensen kunnen voortduren die finasteride voor haarverlies of een vergrote voorstanderklier‘ hebben genomen. In 2012, een groep van het gezondheidsbepleiten geroepen de Post - Finasteride-de Syndroomstichting werd gevormd met het primaire doel om een behandeling voor het gemelde syndroom te vinden en een secundair doel om voorlichting op te heffen. Volgens het financiële indienen van 1Q2016 van het bedrijf, is Merck een gedaagde in 1.385 processen van de productaansprakelijkheid die door klanten die zijn ingediend zij blijvende seksuele bijwerkingen na onderbreking van behandeling met finasteride hebben ervaren beweren.

Gebruik

 

Seksuele dysfunctie

 

Of finasteride seksuele dysfunctie op lange termijn bij sommige mensen na het tegenhouden van drugbehandeling veroorzaakt is onduidelijk. Er zijn gevalrapporten van blijvend verminderd libido of erectiele dysfunctie na het tegenhouden van de drug en FDA heeft het etiket bijgewerkt om mensen over deze rapporten te informeren. Een overzicht van 2010 vond gematigd kwaliteitsbewijsmateriaal dat finasteride het risico van seksuele dysfunctie, maar niet dat mensen ophield gebruikend het wegens seksuele bijwerkingen verhoogde.

 

Toen finasteride oorspronkelijk voor haarverlies in 1997 werd goedgekeurd, het FDA-gemelde goedkeuringsoverzicht dat het goed getolereerd lijkt, met de meeste gemeenschappelijke zijdegevolgen die op seksuele functie betrekking worden gehad. In vele mensen lossen op deze bijwerkingen als het medicijn wordt tegengehouden en nu en dan oplost zelfs als het medicijn wordt voortgezet. Zij verklaren bovendien de „seksuele functionerende vragenlijst schijnt om een gevoelige weerspiegeling van de storing gegeven te hebben bij het seksuele functioneren“.

 

Een meta - de analyse en het systematische overzicht vonden dat de seksuele dysfunctie, met inbegrip van erectiele dysfunctie, verlies van libido, en verminderd die ejaculeert, in 3,4 tot 15,8% van mensen kan voorkomen met finasteride of dutasteride worden behandeld. Dit is verbonden met van geringere kwaliteit van het leven en kan spanning in verhoudingen veroorzaken. Er is ook een vereniging met verminderde seksuele wens. Men heeft gerapporteerd dat in een ondergroep van mensen, deze ongunstige seksuele bijwerkingen zelfs daarna beëindiging van finasteride of dutasteride kunnen voortduren.

Specificatie

 

Testpunten Specificatie Testresultaten

Het Poeder van de het Haarhernieuwde groei van hoge Zuiverheidspropecia, Mondelinge Finasteride Proscar voor Prostate Ziekte

  • Het Poeder van de het Haarhernieuwde groei van hoge Zuiverheidspropecia, Mondelinge Finasteride Proscar voor Prostate Ziekte
Productdetails:

De mondelinge Farmaceutische Grondstoffen van Finasteride Proscar voor Hairloss-Behandelings Prostate Ziekte

 

 

Beschrijving

 

Propecia (finasteride) wordt gebruikt om mannelijke patroonkaalheid (androgene alopecia) bij mensen te behandelen. Het mondelinge gebruik zal DHT-niettemin niveaus systemisch verminderen, die opleiding en geslacht aandrijving kunnen ongunstig beïnvloeden.

Het wordt ook gebruikt in combinatie met doxazosin in de behandeling van goedaardige prostaathyperplasia (BPH). ] Finasteride is een mondeling actief testosterontype II alpha- reductase 5 inhibitor, verbiedend het enzym dat testosteron in dihydrotestosterone (DHT) omzet.

 

Topically (op scalp zelf) het is van één of ander effect in het minimaliseren van verder haarverlies. In combinatie met Nizoral en spironolactone (die vreselijk ruikt, tussen haakjes) het verlies kan matig eigenlijk omkeren.

Voor gebruik in cycli met testosteron, denk ik niet het bij allen slecht is. Één eenvoudig wil minder DHT niet dan normaal. Aangezien de hoeveelheid testosteron in het systeem stijgt, moest de hoeveelheid finasteride niveaus aan normale verhogingen laag houden. Ik beschouw als 5 mg/dag bij het gram per weekniveau redelijk, en proportioneel minder bij lagere dosering van testosteron.

 

 

Toepassingen

 

Propecia (finasteride) wordt gebruikt om mannelijke patroonkaalheid (androgene alopecia) bij mensen te behandelen. Topically (op scalp zelf) het is van één of ander effect in het minimaliseren van verder haarverlies. In combinatie met Nizoral en spironolactone (die vreselijk ruikt, tussen haakjes) het verlies kan matig eigenlijk omkeren.

Eerst gebruikt voor de behandeling van prostate ziekte. De klinische studies suggereren dat, met finasteride 1 mg/dag, ononderbroken mondelinge 3 maanden of lichtjes lang de haargroei, na ononderbroken behandeling het groeipercentage van het 1 jaarhaar aan 48% kan hebben, en kan blijven weg vallen, nemend de haarorganisatie 2 van het haarjaar groeipercentage bereikte 66% ~ 83%.

 

Specificatie

 

Testpunten Specificatie Testresultaten
Beschrijving Wit of gebroken wit kristallijn poeder Gebroken wit kristallijn poeder
Specifieke omwenteling -56°~-60° -58.2°
Identificatie IRL Gelijken met het werk norm Voldoet
HPLC
Oplosbaarheid Vrij oplosbare stof in chloroform en in alcohol; Zeer lichtjes oplosbaar in water Ben in overeenstemming
Heavy metallen ≤10ppm <10ppm
Water ≤0.3% 0,22%
Residu op ontsteking ≤0.1% 0,05%
Relatief materiaal Maximumonzuiverheden ≤0.5% 0,36%
Totale onzuiverheden ≤1.0% 0,52%
Analyse 98.5~101.0% 99.68%
Conclusie De specificatie is met USP29 in overeenstemming

53-43-0 het Poeder Dhea die Dehydroepiandrosterone van de haarhernieuwde groei Endogene Productie verhogen

  • 53-43-0 het Poeder Dhea die Dehydroepiandrosterone van de haarhernieuwde groei Endogene Productie verhogen
Productdetails:

Androgen Farmaceutische Grondstoffen Dehydroepiandrosterone die endogene productie verhogen

 

 

Beschrijving

 

Dehydroepiandrosterone (DHEA), ook als androstenolone wordt bekend, is een endogeen steroid hormoon dat. Het is één van de overvloedigste doorgevende steroïden in mensen, in wie het in de bijnieren, de gonaden, en de hersenen wordt geproduceerd, waar het als metabolische tussenpersoon in de biosynthese van de androgen en oestrogeengeslachtssteroïden functioneert. Nochtans, heeft DHEA ook een verscheidenheid van potentiële biologische uit eigen beweging gevolgen die, aan een serie van de receptoren van de kern en celoppervlakte binden, en als neurosteroid dienst doen en neurotrophin.

 

 

 

Biologische functie

1. Als androgen

DHEA en andere bijnierandrogens zoals androstenedione, hoewel vrij zwakke androgens, van de androgene gevolgen van adrenarche, zoals de vroege schaam- en okselhaargroei, volwassene de oorzaak zijn - typen lichaamsgeur, verhoogde oiliness van haar en huid, en milde acne. De vrouwen met volledig androgen ongevoeligheidssyndroom (CAIS), die een niet-functionele androgen receptor (AR) hebben en immuun voor de androgene gevolgen van DHEA en andere androgens zijn, hebben afwezig of slechts dun/schaars schaam- en okselhaar en lichaamshaar in het algemeen aantonend de rol van DHEA, testosteron, en andere androgens in de ontwikkeling van het lichaamshaar bij zowel adrenarche en pubarche.

2. Als neurosteroid

Als neurosteroid en neurotrophin, heeft DHEA belangrijke gevolgen in het centrale zenuwstelsel.

 

 

Metabolisme

 

DHEA wordt omgezet in DHEA - S door sulfation bij de positie C3β via de sulfotransferaseenzymen SULT2A1 en in mindere mate SULT1E1. Dit komt natuurlijk in het cortex voor en tijdens eerst - pasmetabolisme in de lever en de darmen wanneer exogene DHEA mondeling wordt beheerd. Niveaus van DHEA - S in omloop is ongeveer 250 tot 300 keer die van DHEA. Dhea-s kan op zijn beurt terug in DHEA in randweefsels via steroid sulfatase (STS) worden omgezet.

 

De eindhalveringstijd van DHEA is kort slechts 15 tot 30 minuten. In tegenstelling, de eindhalveringstijd van DHEA - S is veel langer, om 7 tot 10 uur. Aangezien DHEA - S kan terug in DHEA worden omgezet, dient het als doorgevend reservoir voor DHEA, daardoor uitbreidt de duur van DHEA.

Metabolites van DHEA omvatten dhea-s, 7α-hydroxy - DHEA, 7β - hydroxy - DHEA, 7 - keto - DHEA, 7α - hydroxyepiandrosterone, en 7β - hydroxyepiandrosterone, evenals androstenediol en androstenedione.

 

Productcatalogi

 

<

2426-02-0 Poeder 3,4,5,6 van de haarhernieuwde groei, - Terahydrophthalic-Anhydride TMMA

  • 2426-02-0 Poeder 3,4,5,6 van de haarhernieuwde groei, - Terahydrophthalic-Anhydride TMMA
Productdetails:

TMMA-Geneeskunde Grondstof voor onverzadigde polyesterharsen en verharder van epoxyharsen 2426-02-0

 


Beschrijving

 

Wij hebben vele chemici in het middenbeheer met diverse organische, geneeskrachtige chemie, OLED-materialen, Nono-materialenervaring en de deskundigheid, veel is van hen overzee opgeleid. Met dit team, hebben wij het vermogen van het steunen van allerlei chemieprojecten.

 

Wij hebben rijke ervaring in het uitvoeren aan Europa en de Verenigde Staten en andere landen vele jaren. Onze vrachtvervoerders hebben efficiënte inklaringscapaciteit in landen zoals Europa en de Verenigde Staten. Wanneer u in ons bedrijf opdracht geeft tot, zullen wij onmiddellijk verzending schikken en zullen het volgen informatie voor u per e-mail bijwerken. Bovendien kunnen wij de huis-aan-huisdienst die aan uw bureau of fabriek leveren direct door onze forwarders ook schikken.

 

 

Gebruik

 

Dit product wordt hoofdzakelijk gebruikt in insecticiden, het pesticidetussenpersonen van het chrysantenlipide, onverzadigde polyesterharsen, verharder van epoxyharsen en plastificeermiddelen.

 

 

Specificatie

 

Verschijnings Geel vlokkig vast lichaam
Zuiverheid ≥96.0%

Verpakking

 

25kg/bag, 500kg/bag

 

 

Opslag

 

Dit product zal, uit de vochtbestendige zon luchtdicht zijn, en vanaf het. De opslagperiode is één jaar.

 

Gisting (Beginnende Materialen & Tussenpersonen) Chemische Synthese (Tussenpersonen)
4-androstenedione (4 - ADVERTENTIE) Dehydroepiandrosterone (DHEA)
1,4-androstadienedione (VOEG toe)
Productnaam
3,4,5,6, - Terahydrophthalic-Anhydride (TMMA)
  CAS NR: 2426-02-0
  Moleculaire formule
Chemische formule: C8H8O3
Structurele formule:
Molecuulgewicht: 152.15
  Technische indicatoren
Geel vlokkig vast lichaam, ≧96.0%
  Gebruik
Dit product wordt hoofdzakelijk gebruikt in insecticiden, het pesticidetussenpersonen van het chrysantenlipide, onverzadigde polyesterharsen, verharder van epoxyharsen en plastificeermiddelen.
  Verpakking
25kg/bag
  Opslag
Dit product zal, uit de vochtbestendige zon luchtdicht zijn, en vanaf hitte. De opslagperiode is één jaar.

Hoofdvoordeel

 

Wij kunnen costomers van de „one-stop " verpakkende dienst, van onderzoek, ontwikkeling, productie, de uitvoer etc. voorzien.
De krachtige R&D-sterkte liet onze technologie in een belangrijk niveau, voor altijd, op zijn beurt, klanten de betere dienst aanbieden.
Wij hebben ISO&SGS-certificaat die de klanten tevreden meer en verzekerde rust laten.
Meer dan 10 jaar van de uitvoerervaring, kunnen wij klanten meer professionele dienst aanbieden.
De mengeling en de verschillende producten in ÉÉN PCL, verhogen de het werk efficiency voor klanten.
Gestationeerd in Shanghai, Shanghai is één van de grootste haven van de wereld, geschikt voor de klant verleen de logistiekdiensten.

 

 

Contactgegevens
Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd

Tel.: 86-21-20935130

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)