Certificaat
Van goede kwaliteit Pharma grondstof voor verkoop
Van goede kwaliteit Pharma grondstof voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

het leven etherische oliën

Natuurlijke Kamilleolie, Lichtgele Vloeibare het Leven Etherische oliën CAS 8015-92-7

  • Natuurlijke Kamilleolie, Lichtgele Vloeibare het Leven Etherische oliën CAS 8015-92-7
Productdetails:

De Natuurlijke Etherische oliën van de kamilleolie voor Strijdenbezorgdheid en Symptomen van Slapeloosheid CAS 8015-92-7


Beschrijving

 

De kamille of de kamille zijn de algemene naam voor verscheidene madeliefje-als installaties van de familie Asteraceae die algemeen worden gebruikt om kruidinfusies te maken om diverse geneeskrachtige doeleinden te dienen. Het populaire gebruik van kamillevoorbereidingen omvat het behandelen van hooikoorts, ontsteking, spierkrampen, menstruele wanorde, slapeloosheid, zweren, gastro-intestinale wanorde, en hemorroïden.

 

De kamillethee kan van droge kamillebloemen worden gemaakt. Er zijn twee belangrijke soorten kamille die worden gebruikt om de thee, de Duitse kamille (Matricaris-retutica) en Roman kamille (nobile Chamaemelum) te produceren. De kamillethee is ook een spijsverteringsontspannend middel.

 

De belangrijke chemische samenstellingen huidig binnen kamille omvatten apigenin en alpha--bisabolol. Andere samenstellingen in kamille omvatten: sesquiterpenes, terpenoids, flavonoids, coumarins zoals herniarin en umbelliferone, phenylpropanoids zoals chlorogenic zuur en caffeic zuur, flavones zoals apigenin en luteolin, flavanols zoals quercetin en rutin, en polyacetylenes. Apigenin heeft chemopreventive gevolgen tegen kankercellen in het laboratorium aangetoond, en alpha--bisabolol is getoond om antiseptische eigenschappen, anti-inflammatory eigenschappen te hebben, en pepsineafscheiding verminderd zonder afscheiding van maagzuur te veranderen.

 

Effect tegen kanker – de Studies hebben aangetoond dat de kamilleuittreksels de groei remmende gevolgen in vitro voor kankercellen in huid, voorstanderklier, borst, ovariale, prostate kankercellenvariëteiten met minimale gevolgen voor normale cellen hebben.



Functie

 

1. Strijdenbezorgdheid en Depressie

 

2. Dient als Natuurlijke Allergieverlichter

 

3. De hulp vermindert PMS-Symptomen

 

4. Vermindert Symptomen van Slapeloosheid

 

5. De Gezondheid van de verhogingenhuid

 

6. Steunen Spijsverteringsgezondheid

 

7. Bevordert Hartgezondheid

 

8. Mag Jichtige Pijn verlichten

 

9. Verzacht genoeg voor Kinderen

 

10. Vertoningenactiviteit Tegen kanker

 

Hulp voor migraines, hoofdpijnen en zenuwachtige klachten wanneer gebruikt in damptherapie. Meng me eenvoudig met een dragerolie en breng een brander of een verspreider aan.
Verminderende allergieën, koliek, slapeloosheid, verslaving en spierpijn wanneer gemengd in een massageolie of verdund in uw bathwater.
Het kalmeren van luieruitbarsting, brandwonden en zonnebrand wanneer toegevoegd aan room en lotions.

De Boomolie van de antibacterie Organische Thee, het Leven Etherische oliën voor Huidgezondheid CAS 68647-73-4

  • De Boomolie van de antibacterie Organische Thee, het Leven Etherische oliën voor Huidgezondheid CAS 68647-73-4
Productdetails:

Menthol van de olie de Natuurlijke Etherische oliën van de theeboom voor gezondheid van huid en haar CAS 68647-73-4


Beschrijving

De theeboom is een kleine boom of een struik met naaldachtige bladeren. Het wordt ook in eigen land bedoeld als Ti-Boom. Het kan tot 7 meters (20 voet) in hoogte kweken en bloeit op moerassige gebieden, hoewel het nu gecultiveerd in aanplantingen is. De theeboom is zeer robuust; het is klaar voor het snijden slechts twee jaar na zijn vorige oogst.

De olie van de theeboom, ook als melaleucaolie of Ti-boomolie wordt, is een etherische olie met een verse camphoraceous geur en een kleur bekend die die zich van lichtgeel aan bijna kleurloos en duidelijk uitstrekt. Het wordt genomen uit de bladeren van Melaleuca-alternifolia, die aan Zuidoostenqueensland en de Noordoostelijke kust van Nieuw Zuid-Wales, Australië inheems is.

De olie van de theeboom is giftig wanneer mondeling genomen, maar wijd in lage concentraties in schoonheidsmiddelen en huidwassen gebruikt. De olie van de theeboom is geëist nuttig om te zijn om een grote verscheidenheid van medische voorwaarden te behandelen. De olie van de theeboom is gebruikt als huisremedie voor huidvoorwaarden, met inbegrip van hoofdroos, acne, luizen, herpes, en andere besmettingen. Nochtans, is de kwaliteit van het bewijsmateriaal voor doeltreffendheid in deze voorwaarden laag. De olie van de theeboom wordt niet geadviseerd voor mondelinge consumptie of voor het behandelen van schimmelbesmettingen of enige kinderjarenvoorwaarden.

Kleur: Kleurloze aan lichtgeele duidelijke vloeistof.
Productnaam: De Olie van de theeboom
CAS NR: 68647-73-4
Rangnorm: Kosmetische Rang
Verschijning: lichtgele vloeistof
Extractietype: de methode van de distillatieextractie
Deel: Blad


Toepassing

De hulp van het de Olieblik van de theeboom met koude, mazelen, sinusitis en virale besmettingen. Voor huid en haar, is de olie van de Theeboom gebruikt om acne, olieachtige huid, hoofdluizen en hoofdroos te bestrijden. Aangezien de etherische oliën meer toegelaten door het publiek zijn geworden, is het gebruik van de olie van de Theeboom beduidend gestegen. Dit kan gemakkelijk van door de commerciële producten worden blijk gegeven nu gebruikend de Etherische olie van de Theeboom.

De olie van de theeboom is in traditionele geneeskunde in pogingen gebruikt om acne, spijkerpaddestoel te behandelen, en de voetschimmel, echter, weinig bewijsmateriaal steunt dit gebruik. De olie van de theeboom wordt niet geadviseerd voor het behandelen van spijkerpaddestoel, aangezien het bewijsmateriaal voor zijn doeltreffendheid zwak is, en voorstelt niet het conventionele behandelingen overtreffen.
De olie van de theeboom wordt niet geadviseerd voor het behandelen van hoofdluizen in kinderen omdat zijn veiligheid niet duidelijk is gemaakt en het kon huidirritatie of allergische reacties veroorzaken.


Functie

Therapeutische van de de Boomolie van de Rang100% Zuivere Thee Natuurlijke Organisch voor Haarbehandeling
1). De Olie van de theeboom wordt toegepast op de (topically) gebruikte huid voor besmettingen zoals acne, schimmelbesmettingen van de spijker, luizen, schurft, voetschimmel, en ringworm.
2). De Olie van de theeboom wordt ook topically gebruikt aangezien een lokaal ontsmettingsmiddel voor besnoeiingen en schuring, voor brandwonden, insectbeten en steken, vaginale besmettingen, terugkomende herpeslabialis, tandpijn, besmettingen van de mond en de neus, keelpijn, en voor oorbesmettingen zoals otitismedia en otitisexterna kookt.
3). Het de Olieblik van de theeboom verfrist zich en verjongend. Versnelt immuniteit en verhindert besmetting.
4). De Olie van de theeboom heeft goed effect bij anti-bacterie en het schoonmaken.
5). De Olie van de theeboom verlicht de ontsteking van wond en verwijdert waterpokken. En verlicht herpes.
6). De Olie van de theeboom is geschikt voor diverse types van huid.
7). De Olie van de theeboom heeft ook goed effect bij het genezen van hoofdroos en jeukerige scalp.

 


Specifiction

Specificatie Index
Verschijning verbleek aan lichtgele vloeistof
Geur het warme kruidige terpeen van de notemuskaatpijnboom
Relatieve dichtheid (20/20°C) 0.885- 0,906
Relatieve index (20°C) 1.4750-1.4820
Optische omwenteling (20°C) +5º - +15º
α-Pinene 3.25%
α-Terpinene 12.24%
LimoneneI 2.38%
1,8-Cineole 1.41%
γ-Terpinene 25.36%
β-Cymene 0,19%
Terpinolene 3.24%
Terpinen-4 38.89%
α-Terpineol 5.48%
Aromadendene 1.1%

De Olie van CAS 8008-93-3 Blumea, de Etherische oliën van Blumea LeavesLiving voor Anti Schimmel

  • De Olie van CAS 8008-93-3 Blumea, de Etherische oliën van Blumea LeavesLiving voor Anti Schimmel
Productdetails:

De Natuurlijke Etherische oliën van de Blumeaolie voor schimmeldodend en choleretic CAS 8008-93-3


Beschrijving

De etherische olie van Blumea wordt gehaald door stoomdistillatie van zijn bladeren, takjes, en bloeiende bovenkanten en is voornamelijk samengesteld uit alpha- thujone, bètathujone, geranyl propionaat, linalyl acetaat, myrcene, sabinene, trans sabinol, en trans sabinylacetaat.

 

De blumeaolie is verondersteld om Qi te regelen en de bloedomloop verwarmt de meridianen, dispell koude en vochtigheid, verlicht pijn, anti-bacteriën, vermindert ontsteking, stimuleert spijsverteringsklier, verlicht hoest en lost flegma op, bevordert omloop, tonify Qi en verbetert het immuunsysteem.



Functie

 

1, het antibacteriële effect

2, schimmeldodend effect

3, astmaactie

4, choleretic effect

5, remming van plaatjesamenvoeging

6, hemostatisch effect

7, op de rol van het maagdarmkanaal en de baarmoeder

8, op het cardiovasculaire systeem

Specificatie

 

Testende Punten Standaardvereisten Testend Resultaat
Verschijning Een lichte gele of geelachtig-groene vloeistof Gekwalificeerd
Geur Speciaal aroma van houtworm Gekwalificeerd
Dichtheid (20°C/20°C) 0.900-0.955 0,930
R.i. (20 °C) 1.472-1.485 1.4742
Optische Omwenteling (20 °C) -12°~-1° -3.25°
Oplosbaarheid Voeg 1 volumesteekproef aan volume 19 van 95%-ethylalcohol toe, Verkrijgend Geregelde Oplossing. Gekwalificeerd
Belangrijkste onderdelen Limonene, α-thujone, α-phellandrene, citronellol, enz. Gekwalificeerd
α-thujoneinhoud Boven 40% 45.0%

Bevochtigende het Leven Etherische oliëncitronellol voor Zeep Fragrances CAS 106-22-9

  • Bevochtigende het Leven Etherische oliëncitronellol voor Zeep Fragrances CAS 106-22-9
Productdetails:

Natuurlijke de Etherische oliëncitronellol van de citronellaolieolie voor zeepfragrances en schoonheidsmiddelen CAS 106-22-9

 

 

Beschrijving

 

De citronellaolieolie, Citronellol, of dihydrogeraniol, zijn een natuurlijke acyclische monoterpenoid. Beide enantiomers komen in aard voor. (+) - Citronellol, die in citronellaolieoliën, met inbegrip van Cymbopogon-nardus (50%) wordt gevonden, is de gemeenschappelijkere isomeer. (−) - Citronellol wordt gevonden in de oliën van toenam (18-55%) en Ooievaarsbekgeraniums.

 

 

Gebruik

 

De citronellaolieolie, Citronellol wordt gebruikt in parfums en insektenwerende middelen, en als attractant mijt. Citronellol is een goed mugafweermiddel bij korte afstanden, maar de bescherming vermindert zeer wanneer het onderwerp uit de bron lichtjes verder is. In samenstelling met β-cyclodextrien, heeft het gemiddeld een duur van de 1,5 uurbescherming tegen muggen.

 

Citronellol wordt gebruikt als grondstof voor de productie van roze oxyde.

 

Wijd gebruikt in de voorbereiding van parfumfragrances, distilleren de gebruikte zeepfragrances en schoonheidsmiddelen, enz., geraniol of citronellaolie, ook worden gebruikt als insecticide, mugdrugs en het zeeparoma, is het roze aroma van de aromabasis, maar ook geurige die bloemen in het zoeten van worden gebruikt, zoals die in het lelietje-van-dalen binnen wordt gebruikt, sering, osmanthusaroma.

 

Is de plaatsing van een verscheidenheid van zware en bloemengeur, vaak met geraniumolie, geraniol, benzyl alcohol het mengen met de vorming van rozengroep.

Kan voor rozen, aardbeien, frambozen en andere bessen, citrusvruchten, perziken en andere voedselaroma's worden gebruikt.

 

De Verenigde Staten FDA overwegen zo over het algemeen erkend citronellol zoals veilig (GRAS) voor voedselgebruik. Citronellol is onderworpen aan beperkingen op zijn gebruik in parfumerie, aangezien sommige die mensen gevoelig worden gemaakt kunnen worden aan het, maar de graad waaraan citronellol een allergische reactie in mensen kan veroorzaken is betwist.

Specificatie

 

Productnaam Citronellol
MF C10H20O
CAS NR 106-22-9
Oorsprongsplaats China
Apparence Lichtgele vloeistof
Geur bitter
Toepassing Gebruikt in bloemen, de schoonheidsmiddelen van fruitaroma's, zeeparoma
Verpakking 180KG/Drum
Merknaam JoRin
Zuiverheid ≥95%
Levertijd Herinnering

Marokkaanse Argan/Macadamia Noot het Leven Etherische oliën voor Anti - Verouderend/Bevochtigend

  • Marokkaanse Argan/Macadamia Noot het Leven Etherische oliën voor Anti - Verouderend/Bevochtigend
  • Marokkaanse Argan/Macadamia Noot het Leven Etherische oliën voor Anti - Verouderend/Bevochtigend
Productdetails:

Marokkaanse Argan Macadamia van Olie Natuurlijke Etherische oliën Nootolie voor Haarverzorging

 

 

Beschrijving

 

Argan de olie wordt gehaald uit het fruit van de argoninstallatie gebruikend mechanische persen, is mengen zich van het deeg en het water onnodig en het deeg kan direct worden gedrukt. Argan de Olie is zeldzame natuurlijke die olie uitgebreid door de vrouwen voor anti-veroudert wordt gebruikt, helen, die voordelen bevochtigen.

 

Gebruiksargan Olie in plaats van ruwe chemische producten voor het verwijderen van make-up, als massageolie, toevoegend aan shampoo en veredelingsmiddel, als dagelijkse vochtinbrengende crème, behandelend zonnebrand, en om acne te behandelen, psoriasis, en eczema. Uw huid zal het gloeien voelen en zal zijdeachtige vlot na het gebruiken van deze olie kijken. De olie helpt ook in het herstellen van huidelasticiteit. Het wordt over het algemeen genoteerd voor zijn anti - het verouderen de gevolgen, rijk aan vetzuren en vitamine E, argan oliehulp om de teruggaande hoeveelheid squalene te vervangen die tot onze huid leidt verliest vochtigheid. Argan de olie wordt zacht en kalmeert, verminderend zwangerschapsstrepen en rimpels.

 

 

Gebruik

 

1. Culinair Gebruik - de olie wordt gebruikt op kouskous, voor het onderdompelen van brood, salades en verwant gebruik. Amlou, een dik bruin deeg met een standvastigheid gelijkend op pindakaas, wordt gemaakt door geroosterde die amandel en argan olie te verpletteren gebruikend stenen, met honing worden gemengd en als broodonderdompeling genrally gebruikt.

 

2. Het kosmetische gebruik in schoonheidsmiddelen, wordt deze olie gebruikt zoals bevochtigende olie, tegen het afschilferen van de huid en de jeugdacne evenals voor het voeden van het haar. Deze olie heeft ook geneeskrachtig gebruik tegen het helen van brandwonden en reumatiek.

 

Type Haarolie
Het schuimen actie De de schadevochtigheid van het reparatieshaar, beschermt tegen UVschade
Modelaantal Marokkaanse Olieproducten
Voordeel Organische & Aardolie
FLES Massa, Glasfles, Plastic Fles
Eigenschap Argan olie voor haar
Voordeel De vochtigheid en beschermt tegen UVschade
Certificaten ISO en GMPC voor haarshampoo en haar conditioenr
Volume 1000ml/500ml/300ml/100ml
Geur Chocolade, Lavendel, Aardbei, Framboos, Druif, Coco

 

 

Contactgegevens
Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd

Tel.: 86-21-20935130

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)