Certificaat
Van goede kwaliteit Pharma grondstof voor verkoop
Van goede kwaliteit Pharma grondstof voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

zuivere organische etherische oliën

Anti Bacterium Organic Tea Tree Oil , Natural Menthol Oil For Skin Health CAS 68647-73-4

  • Anti Bacterium Organic Tea Tree Oil , Natural Menthol Oil For Skin Health CAS 68647-73-4
Productdetails:

Menthol van de olie de Natuurlijke Etherische oliën van de theeboom voor gezondheid van huid en haar CAS 68647-73-4


Beschrijving

De theeboom is een kleine boom of een struik met naaldachtige bladeren. Het wordt ook in eigen land bedoeld als Ti-Boom. Het kan tot 7 meters (20 voet) in hoogte kweken en bloeit op moerassige gebieden, hoewel het nu gecultiveerd in aanplantingen is. De theeboom is zeer robuust; het is klaar voor het snijden slechts twee jaar na zijn vorige oogst.

De olie van de theeboom, ook als melaleucaolie of Ti-boomolie wordt, is een etherische olie met een verse camphoraceous geur en een kleur bekend die die zich van lichtgeel aan bijna kleurloos en duidelijk uitstrekt. Het wordt genomen uit de bladeren van Melaleuca-alternifolia, die aan Zuidoostenqueensland en de Noordoostelijke kust van Nieuw Zuid-Wales, Australië inheems is.

De olie van de theeboom is giftig wanneer mondeling genomen, maar wijd in lage concentraties in schoonheidsmiddelen en huidwassen gebruikt. De olie van de theeboom is geëist nuttig om te zijn om een grote verscheidenheid van medische voorwaarden te behandelen. De olie van de theeboom is gebruikt als huisremedie voor huidvoorwaarden, met inbegrip van hoofdroos, acne, luizen, herpes, en andere besmettingen. Nochtans, is de kwaliteit van het bewijsmateriaal voor doeltreffendheid in deze voorwaarden laag. De olie van de theeboom wordt niet geadviseerd voor mondelinge consumptie of voor het behandelen van schimmelbesmettingen of enige kinderjarenvoorwaarden.

Kleur: Kleurloze aan lichtgeele duidelijke vloeistof.
Productnaam: De Olie van de theeboom
CAS NR: 68647-73-4
Rangnorm: Kosmetische Rang
Verschijning: lichtgele vloeistof
Extractietype: de methode van de distillatieextractie
Deel: Blad


Toepassing

De hulp van het de Olieblik van de theeboom met koude, mazelen, sinusitis en virale besmettingen. Voor huid en haar, is de olie van de Theeboom gebruikt om acne, olieachtige huid, hoofdluizen en hoofdroos te bestrijden. Aangezien de etherische oliën meer toegelaten door het publiek zijn geworden, is het gebruik van de olie van de Theeboom beduidend gestegen. Dit kan gemakkelijk van door de commerciële producten worden blijk gegeven nu gebruikend de Etherische olie van de Theeboom.

De olie van de theeboom is in traditionele geneeskunde in pogingen gebruikt om acne, spijkerpaddestoel te behandelen, en de voetschimmel, echter, weinig bewijsmateriaal steunt dit gebruik. De olie van de theeboom wordt niet geadviseerd voor het behandelen van spijkerpaddestoel, aangezien het bewijsmateriaal voor zijn doeltreffendheid zwak is, en voorstelt niet het conventionele behandelingen overtreffen.
De olie van de theeboom wordt niet geadviseerd voor het behandelen van hoofdluizen in kinderen omdat zijn veiligheid niet duidelijk is gemaakt en het kon huidirritatie of allergische reacties veroorzaken.


Functie

Therapeutische van de de Boomolie van de Rang100% Zuivere Thee Natuurlijke Organisch voor Haarbehandeling
1). De Olie van de theeboom wordt toegepast op de (topically) gebruikte huid voor besmettingen zoals acne, schimmelbesmettingen van de spijker, luizen, schurft, voetschimmel, en ringworm.
2). De Olie van de theeboom wordt ook topically gebruikt aangezien een lokaal ontsmettingsmiddel voor besnoeiingen en schuring, voor brandwonden, insectbeten en steken, vaginale besmettingen, terugkomende herpeslabialis, tandpijn, besmettingen van de mond en de neus, keelpijn, en voor oorbesmettingen zoals otitismedia en otitisexterna kookt.
3). Het de Olieblik van de theeboom verfrist zich en verjongend. Versnelt immuniteit en verhindert besmetting.
4). De Olie van de theeboom heeft goed effect bij anti-bacterie en het schoonmaken.
5). De Olie van de theeboom verlicht de ontsteking van wond en verwijdert waterpokken. En verlicht herpes.
6). De Olie van de theeboom is geschikt voor diverse types van huid.
7). De Olie van de theeboom heeft ook goed effect bij het genezen van hoofdroos en jeukerige scalp.

 


Specifiction

Specificatie Index
Verschijning verbleek aan lichtgele vloeistof
Geur het warme kruidige terpeen van de notemuskaatpijnboom
Relatieve dichtheid (20/20°C) 0.885- 0,906
Relatieve index (20°C) 1.4750-1.4820
Optische omwenteling (20°C) +5º - +15º
α-Pinene 3.25%
α-Terpinene 12.24%
LimoneneI 2.38%
1,8-Cineole 1.41%
γ-Terpinene 25.36%
β-Cymene 0,19%
Terpinolene 3.24%
Terpinen-4 38.89%
α-Terpineol 5.48%
Aromadendene 1.1%

CAS 8000-28-0 Natural Lavender Oil Menthol For Blood Circulation / Cure Acne

  • CAS 8000-28-0 Natural Lavender Oil Menthol For  Blood Circulation / Cure Acne
Productdetails:

Bevordert de Natuurlijke de Etherische oliënmenthol van de lavendelolie bloedomloop en behandelingsacne CAS 8000-28-0


Beschrijving

De lavendelolie is een etherische olie die door distillatie uit de bloemaren wordt verkregen van bepaalde species van lavendel. Twee vormen worden onderscheiden, de olie van de lavendelbloem, een kleurloze olie, onoplosbaar in water, die een dichtheid van 0,885 g/ml hebben; en lavendelspijkolie, een distillaat die van latifolia van kruidlavandula, dichtheid hebben 0,905 g/ml. Als alle etherische oliën, is het geen zuivere samenstelling; het is een complex mengsel van natuurlijk - het voorkomen phytochemicals, met inbegrip van linalool en linalyl acetaat. De de Lavendelolie van Kashmir is beroemd voor wordt geproduceerd uit lavendel bij de uitlopers van het Himalayagebergte. Vanaf 2011, is de grootste lavendelolieproducent in de wereld Bulgarije.

 

De lavendelolie wordt afgeleid uit Lavendel, die een altijdgroene bosrijke struik is die bleek - groene, smalle lineaire bladeren & violette blauwe bloemen heeft.

 

De lavendelolie heeft vele functies: anti-oxyderend, anti septisch, anti schimmel, anti-inflammatory, spijsverterings, diuretisch, antikalmeringsmiddel. Nuttig voor zenuwstelselwanorde zoals depressie, hoofdpijn, hypertensie, slapeloosheid, migraine, zenuwachtige spanning, spanning verwante voorwaarden.



Functie

 

1. Verfris, en verbeter geheugen; op de studie van grote hulp.

 

2. Verlicht zenuw, bouwt karakter, met de magische bevordering van slaap.


3. Om bloedomloop te bevorderen, voedt de behandelingsacne, haar.


4. Onderdruk hoge bloeddruk, allergisch Rhinitis of astma.


5. Moduleert fysiologische functies. Fijn lavendelpoeder


6. Het versterken van het immuunsysteem.


7. Ademhalingsfunctie handhaven, op neus en keelmucositis heeft een goede invloed, kan aan bad worden gebruikt.


8. Kan virale infectieziekten verhinderen.


9. Verwijder de geur, maak de lucht schoon.


10. Naast mieren, naast kakkerlak, mijten, kan kast, onder het hoofdkussen zetten.

Samenstelling

 

Familie Samenstelling Lavande officinale
Lavandulaangustifolia
Lavandeaspic
Lavandulalatifolia
Terpenen/
Monoterpenols

Linalool
28.92% 49.47%
α-Terpineol 0,90% 1.08%
γ-Terpineol   0,09%
Borneol   1.43%
Isoborneol   0,82%
Terpinen-4 4.32%  
Nerol 0,20%  
Lavandulol 0,78%  
Terpenen/
Terpeenesters

Linalyl acetate.svg

Linalyl acetaat

32.98%  
Geranyl acetaat 0,60%  
Nerylacetaat 0,32%  
Octene-3 acetaat 0,65%  
Lavandulylacetaat 4.52%  
Terpenen/
Monoterpenes
Myrcene 0,46% 0,41%
α-Pinene   0,54%
β-Pinene   0,33%
Camphene   0,30%
(E) - β-Ocimene 3.09%  
(Z) - β-Ocimene 4.44%  
β-Phellandrene 0,12%  
Terpenen/
Terpenoid oxyden
Eucalyptol.png
Eucalyptol
(1,8-cineol)
  25.91%
Terpenen/
Sesquiterpenes
β-Caryophyllene 4.62% 2.10%
β-Farnesene 2.73%  
Germacrene 0,27%  
α-Humulene   0,28%
Ketonen
Kamfer
0,85% 13.00%
3-Octanone 0,72%  

Cryptone
0,35%  

Natural Chamomile Oil , Light Yellow Liquid Chamomile Flower Oil CAS 8015-92-7

  • Natural Chamomile Oil , Light Yellow Liquid Chamomile Flower Oil CAS 8015-92-7
Productdetails:

De Natuurlijke Etherische oliën van de kamilleolie voor Strijdenbezorgdheid en Symptomen van Slapeloosheid CAS 8015-92-7


Beschrijving

 

De kamille of de kamille zijn de algemene naam voor verscheidene madeliefje-als installaties van de familie Asteraceae die algemeen worden gebruikt om kruidinfusies te maken om diverse geneeskrachtige doeleinden te dienen. Het populaire gebruik van kamillevoorbereidingen omvat het behandelen van hooikoorts, ontsteking, spierkrampen, menstruele wanorde, slapeloosheid, zweren, gastro-intestinale wanorde, en hemorroïden.

 

De kamillethee kan van droge kamillebloemen worden gemaakt. Er zijn twee belangrijke soorten kamille die worden gebruikt om de thee, de Duitse kamille (Matricaris-retutica) en Roman kamille (nobile Chamaemelum) te produceren. De kamillethee is ook een spijsverteringsontspannend middel.

 

De belangrijke chemische samenstellingen huidig binnen kamille omvatten apigenin en alpha--bisabolol. Andere samenstellingen in kamille omvatten: sesquiterpenes, terpenoids, flavonoids, coumarins zoals herniarin en umbelliferone, phenylpropanoids zoals chlorogenic zuur en caffeic zuur, flavones zoals apigenin en luteolin, flavanols zoals quercetin en rutin, en polyacetylenes. Apigenin heeft chemopreventive gevolgen tegen kankercellen in het laboratorium aangetoond, en alpha--bisabolol is getoond om antiseptische eigenschappen, anti-inflammatory eigenschappen te hebben, en pepsineafscheiding verminderd zonder afscheiding van maagzuur te veranderen.

 

Effect tegen kanker – de Studies hebben aangetoond dat de kamilleuittreksels de groei remmende gevolgen in vitro voor kankercellen in huid, voorstanderklier, borst, ovariale, prostate kankercellenvariëteiten met minimale gevolgen voor normale cellen hebben.



Functie

 

1. Strijdenbezorgdheid en Depressie

 

2. Dient als Natuurlijke Allergieverlichter

 

3. De hulp vermindert PMS-Symptomen

 

4. Vermindert Symptomen van Slapeloosheid

 

5. De Gezondheid van de verhogingenhuid

 

6. Steunen Spijsverteringsgezondheid

 

7. Bevordert Hartgezondheid

 

8. Mag Jichtige Pijn verlichten

 

9. Verzacht genoeg voor Kinderen

 

10. Vertoningenactiviteit Tegen kanker

 

Hulp voor migraines, hoofdpijnen en zenuwachtige klachten wanneer gebruikt in damptherapie. Meng me eenvoudig met een dragerolie en breng een brander of een verspreider aan.
Verminderende allergieën, koliek, slapeloosheid, verslaving en spierpijn wanneer gemengd in een massageolie of verdund in uw bathwater.
Het kalmeren van luieruitbarsting, brandwonden en zonnebrand wanneer toegevoegd aan room en lotions.

CAS 8008-93-3 Blumea Oil , Blumea Leaves Light Green Liquid For Anti Fungal

  • CAS 8008-93-3 Blumea Oil , Blumea Leaves Light Green Liquid For Anti Fungal
Productdetails:

De Natuurlijke Etherische oliën van de Blumeaolie voor schimmeldodend en choleretic CAS 8008-93-3


Beschrijving

De etherische olie van Blumea wordt gehaald door stoomdistillatie van zijn bladeren, takjes, en bloeiende bovenkanten en is voornamelijk samengesteld uit alpha- thujone, bètathujone, geranyl propionaat, linalyl acetaat, myrcene, sabinene, trans sabinol, en trans sabinylacetaat.

 

De blumeaolie is verondersteld om Qi te regelen en de bloedomloop verwarmt de meridianen, dispell koude en vochtigheid, verlicht pijn, anti-bacteriën, vermindert ontsteking, stimuleert spijsverteringsklier, verlicht hoest en lost flegma op, bevordert omloop, tonify Qi en verbetert het immuunsysteem.



Functie

 

1, het antibacteriële effect

2, schimmeldodend effect

3, astmaactie

4, choleretic effect

5, remming van plaatjesamenvoeging

6, hemostatisch effect

7, op de rol van het maagdarmkanaal en de baarmoeder

8, op het cardiovasculaire systeem

Specificatie

 

Testende Punten Standaardvereisten Testend Resultaat
Verschijning Een lichte gele of geelachtig-groene vloeistof Gekwalificeerd
Geur Speciaal aroma van houtworm Gekwalificeerd
Dichtheid (20°C/20°C) 0.900-0.955 0,930
R.i. (20 °C) 1.472-1.485 1.4742
Optische Omwenteling (20 °C) -12°~-1° -3.25°
Oplosbaarheid Voeg 1 volumesteekproef aan volume 19 van 95%-ethylalcohol toe, Verkrijgend Geregelde Oplossing. Gekwalificeerd
Belangrijkste onderdelen Limonene, α-thujone, α-phellandrene, citronellol, enz. Gekwalificeerd
α-thujoneinhoud Boven 40% 45.0%

Light Green Liquid Natural Lemon Oil Limonene CAS 84929-31-7 With Fresh Cool Aroma

  • Light Green Liquid Natural Lemon Oil Limonene CAS 84929-31-7 With Fresh Cool Aroma
Productdetails:

Natuurlijke de Etherische oliënlimonene van de citroenolie voor Lotions en room CAS 84929-31-7


Beschrijving

De citroenolie is gehaald uit citroenschillen. Het is gewoonlijk geelachtig of lichtgroen in kleur, en geuren zoals vers gesneden citroen. De citroenolie wordt verkocht als zuivere etherische olie, of het kan met andere oliën zoals olijfolie, olie, olie, of, afhankelijk van worden gemengd hoe het zal worden gebruikt. De citroenolie is in vele persoonlijke verzorgingproducten, huis schoonmakende producten, en meubilairpoetsmiddelen.

In tegenstelling tot vele andere wat door distillatie worden gehaald, wordt de citroenolie gewoonlijk vervaardigd in een koud-extractieprocédé. De schil, of het gele deel van de schil, zijn machinaal geperst om de bemerkte olie uit te drukken. 1.500 citroenen zijn nodig om één pond (.45 kilogram) etherische olie te veroorzaken. Een type van het blik van de citroenolie ook wordt thuis gemaakt. Voor voedselsmaakstof en sommige producten, wordt het blik verwarmd in olijfolie en, gespannen of in olijfolie voor verscheidene weken verlaten om het met citroenaroma te gieten. Voor eigengemaakte natuurlijke schoonmakende producten en meubilairpoetsmiddelen, kan de citroenschil met water worden gemengd of in kokosnoot of minerale olie worden verwarmd.

De citroenolie is natuurlijk en ontsmettingsmiddel, een makend tot het een populaire toevoeging aan natuurlijke persoonlijke verzorgingproducten en schoonheidsmiddelen. Als bloedstelpend middel, heldert het huid door poriën aan te halen en dode cellen op te verwijderen. De citroenolie is nuttig om olieachtige huid te behandelen, en het is efficiënte antibacterieel tegen en. Het veroorzaakt photosensitivity, zodat zou het zonlicht voor verscheidene uren moeten worden vermeden na het toepassen van producten die citroenolie bevatten op de huid. Het verdunde blik van de citroenolie ook wordt gebruikt om minder belangrijke besnoeiingen schoon te maken, kookt, en brandwonden, en sommige mondspoelingen bevatten citroenolie om mondelinge pijnlijke plekken of slechte adem te behandelen.

Vele huis schoonmakende producten bevatten citroenolie omdat heel wat mensen de geur van citroenen met versheid en netheid associëren. De natuurlijke producten die essentiële citroenolie bevatten verwijderen vlekken en onplezierige geuren. Het zuivere blik van de citroenolie doodt vele types van bacteriën, zodat zijn vaak gebruikt op meubilair, vloeren, tapijten, en countertops. Worden de schoonmakende producten van de citroenolie die gewoonlijk met de etherische olie gemaakt in water wordt verdund. Het verlaat geen residu zodat te hoeven het niet worden gespoeld, en de natuurlijke detergentia van de citroenolie zijn niet-toxisch aan kinderen, huisdieren, en het milieu. Gemengd met kokosnoot of minerale olie, is de citroenolie een gemeenschappelijke toevoeging aan meubilairpoetsmiddel omdat het bacteriën verwijdert en non-waxy glanst verlaat.


Functie & Toepassing

Voor Huid: Verjaag naast het sterven aan oude dagcel, strak stevige haarvaten, help het collageen om, het effect van ontsmetting hebben aan de olieachtige huid te groeien; Verbeter olieachtige huid, scheidt het evenwichtsvet, de functie van eerlijke huid af.

Voor Lichaam: Vaatstelsel het uiterst goede tonicum, maakt bloed onbelemmerd; Pas het vaatstelsel aan, verhinder het vangen van een koude, die koorts verminderen, verminder huid het verouderen.

Voor Geestelijke staat: Kan een delightfully vers gevoel brengen, om emotie helpen te verduidelijken.
 

 

1. CAS: 84929-31-7
2. Verschijning: lichtgeel tot geel
3. Geur: met een kenmerkend vers koel aroma
4. Relatieve dichtheid: 1.473~1.476
5. Refractiveindex: 0.849~0.855
6. Optische omwenteling: +57°~+70°
7. Oplosbaarheid: gemakkelijke oplosbare stof in 90%-ethylalcohol
8. Inhoud: dLimonene80%, terpenene, phellandrene, pinene, citroen, citronellal, geranyl acetaat, en sesqui-terpenes.

 

1. Product Citroenolie
2. CAS 84929-31-7
3. Soortelijk gewicht bij 20°C 0.865~0.890
4. R.i bij 20°C 1.472~1.475
5. Optische Omwenteling bij 20°C +15°~ +25°
6. Punt Nr ztm
7. Pakket 185kg/drum
8. Oplosbaarheid sol in 3 volumesalcohol

 

Contactgegevens
Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd

Tel.: 86-21-20935130

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)