Certificaat
Van goede kwaliteit Pharma grondstof voor verkoop
Van goede kwaliteit Pharma grondstof voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

de ingrediënten van de huidzorg

Ingrediënten van de de Huidzorg van het Polyglutamic de Zure Poeder met Gezonde het Witten Doeltreffendheid

  • Ingrediënten van de de Huidzorg van het Polyglutamic de Zure Poeder met Gezonde het Witten Doeltreffendheid
Productdetails:

Polyglutamic zure Kosmetische Grondstoffen voor Langdurig Moisturization-het ooggel van het gezichtsmasker


Beschrijving

Het Polyglutamiczuur (PGA) is een polymeer van het aminozuur glutamic zuur (GA). Gamma PGA (Polyγ - glutamic zuur, γ - PGA) - de vorm is waar de peptide banden tussen de aminogroep GA en de carboxyl groep aan het eind van de zijketen van GA) zijn - een belangrijke constituent van Japanse voedselnatto.

 

De gamma PGA wordt gevormd door bacteriële gisting.

 

De gamma PGA heeft een breed aantal potentieel gebruik die zich van voedsel en geneeskunde aan waterbehandeling uitstrekken. Het wordt wijd gebruikt aangezien een systeem van de druglevering in kankerbehandeling en onderzoek voor zijn toepassing in een behandeling van type I diabetes en zijn potentieel gebruik in de productie van een AIDS-vaccin aan de gang is.



Gebruik

Effectief het Stijgen NMF in Binnenhuid

Als hygroscopisch die materiaal door huid wordt geproduceerd, verstrekt de Natuurlijke het Bevochtigen Factor (NMF) vochtigheid voor huid in opperhuid. NMF met inbegrip van aminozuren die op de proteïne van de huidmatrijs (b.v. Gloeidraad bijeenvoegende proteïne), pyrrolidone carboxylic zuur (PCA) worden gehydroliseerd, melkzuur en urocanic zuur (UCA) kan vochtigheid van huid behouden. De gamma PGA is het enige efficiënte ingrediënt dat tot nu gekend is om de productie van NMF aan 130% van het normale niveau te veroorzaken. De gamma PGA kan de vochtigheid in binnenhuid sluiten door de groei van fibroblast te bevorderen en de inhoud van NMF in hoorncellen te verhogen.

 

Het verbeteren van Voedende Levering

Dank aan zijn gecontroleerd versiebezit, gamma PGA kan de versie van voedingsmiddelen en vochtigheid op een ononderbroken manier controleren. Elk gammapga monomeer heeft groepen likeα COOR, - Co en - NH geïoniseerd, die elektropositieve voedingsmiddelen kan absorberen. Vandaar wordt een goed het inbedden leveringssysteem gecreeerd en de actieve ingrediënten in schoonheidsmiddelen kunnen hun doeltreffendheid misschien maximaliseren.

 

Gezonde het Witten Doeltreffendheid

De gamma PGA kan huid ook witten door melaninesynthese te controleren om rimpel te verhinderen en te verminderen. De ultraviolette straling is de belangrijkste aansporing van tyrosynase, die in tum de vorming van Melanine veroorzaakt. Als gamma PGA, of HM de gamma PGA (0,5%) of LM-de gamma PGA (0,5%) kan de vorming van melanine effectief remmen. Ondertussen, kan de gamma PGA een film op oppervlakte van huid vormen die uit ultraviolet schermt.

 

Toepassingen van Gamma PGA in Huid - zorgproducten

De gamma PGA heeft uitstekende verenigbaarheid in niet-ionische, anionische en amfotere capillair-actieve stoffen. Het is etc. een perfect ingrediënt voor room, essentie, bloedstelpend middel, gezichtsmasker, ooggel, zonroom, shampoo, lichaamswas, lotion, kapselformule.

Voordelen over andere commerciële beschikbare polymeren

De niet giftige, Biologisch afbreekbare en gedegradeerde eindproducten zijn glutamaat die voedings te villen ingrediënten zijn.
Volledig - het compatibele systeem met alle huidvoorwaarden en verstrekt langdurig het bevochtigen effect dan beter Ha (Hyaluronic zuur) en Collageen.
Wordt vereist in zeer minder rendabele concentratie vandaar.
Gamma - PGA-de derivaten hebben uitstekende sterkte, transparantie en elasticiteit.
Gamma - PGAcan wordt gebruikt in de producten van de huidzorg, shampoo, haarlotion, scheercrème en lippenstiften


 

γ - de Specificatie van PGA & van het Hydrogel

 

Punten Gamma – PGA-Poeder Gamma - PGA-Hydrogel
Verschijning Wit poeder Duidelijke Vloeistof
Rang Schoonheidsmiddel Schoonheidsmiddel
Molecuulgewicht kDa 1000 kDa 1000
Zuiverheid ≥ 92% ≥ 92%
inhoud γ-PGA ≥ 92% 0,1% - 25%
pH 4.0-7.0 4.0-7.0
Pakket Aluminiumfolie Fles
Gewicht 100 g, 500 g, 1000 g 100 g, 500 g, 1000 g

Gamma - van de de Huidzorg van Polyglutamic de Zure Hygiënische Vochtinbrengende crème van de Ingrediëntencas 25513-46-6

  • Gamma - van de de Huidzorg van Polyglutamic de Zure Hygiënische Vochtinbrengende crème van de Ingrediëntencas 25513-46-6
  • Gamma - van de de Huidzorg van Polyglutamic de Zure Hygiënische Vochtinbrengende crème van de Ingrediëntencas 25513-46-6
Productdetails:

Gamma - zure Kosmetische de Grondstoffengamma van Polyglutamic - PGA voor hygiënische Vochtinbrengende crème


Beschrijving

Gamma - Polyglutamic-zuur is in water oplosbaar, biologisch afbreekbaar, niet - giftige die biopolymeren door microbiële gisting worden geproduceerd. Gamma - PGA is een kleverig die materiaal eerst in „natto“ wordt gevonden, een vergiste sojaboon.

Gamma - Polyglutamic-zuur is ongebruikelijke die anionisch, natuurlijk - het voorkomen homopolyamide dat van glutamic zuureenheden gemaakt wordt van D & van L door amideaaneenschakelingen worden verbonden tussen alpha- amino & gamma carboxylic zure groepen. CAS: 25513-46-6
Gamma - PGA heeft molecuulgewichten die zich van 50.000 aan meer dan 2 miljoen Daltons uitstrekken.
Structuur:

 

Eigenschappen

· Niet giftig naar mensen en milieu
· Biologisch afbreekbaar, vandaar vriendschappelijke eco
· In water oplosbaar, geeft niet geurige duidelijke transparante oplossing
· Kan gemakkelijk dwars zijn verbonden met vorm hydrogelen die verder uitstekende eigenschappen hebben
· Kan in Na, Ca, Mg, h-vormen worden voorbereidingen getroffen.

Toepassingen

Gamma - PGA en zijn derivaten hebben molecuulgewichten die zich van 50.000 aan meer dan 2 miljoen Daltons uitstrekken, vandaar hebben zij brede toepassingen in de voedselindustrie, schoonheidsmiddelen, gezondheidszorg, waterbehandeling, waterzuiveringsinstallatie, Hygiëneproducten, Medische behandelingen, Hydrogels enz.

· De voedselindustrie - als bindmiddel voor voedsel & dranken, verbetert smaak van dranken, stabilisator in roomijs, textuurversterker, bindmiddel, dierenvoersupplement, antivriesagent of cryoprotectant, bitterheids verlichtende agent, als additief in voorbereiding van zetmeelvoedsel (bakkerij & noedels) voor het vermijden van staling, het verbeteren van voedseltextuur en het handhaven van voedselvormen.

· Waterbehandeling – Heavy metal absorberende of chelating agent.
· Waterzuiveringsinstallatie – Biopolymerenflocculant, een substituut voor polyacrylamide.
· Gezondheidszorg – vergemakkelijkt calciumabsorptie in osteoporosegevallen.
· Hygiëneproducten – zoals absorberend in Babyluiers, de tampons enz. van vrouwen.
· Medische behandeling – de drager van de Drugversie, een hemostatische agent, zachte weefselvergroting.
· Schoonheidsmiddelen - als bevochtiger, heeft de vochtinbrengende crème om de kwaliteit van de huidzorg, als wittende agent te verbeteren, antirimpelbezit dat langdurig effect geeft.

Voordelen over andere commerciële beschikbare polymeren

· De niet giftige, Biologisch afbreekbare en gedegradeerde eindproducten zijn glutamaat die voedings te villen ingrediënten zijn.
· Volledig - het compatibele systeem met alle huidvoorwaarden en verstrekt langdurig het bevochtigen effect dan beter Ha (Hyaluronic zuur) en Collageen
· Wordt vereist in zeer minder rendabele concentratie vandaar.
· Gamma - PGA-de derivaten hebben uitstekende sterkte, transparantie en elasticiteit.
Gamma - PGAcan wordt gebruikt in de producten van de huidzorg, shampoo, haarlotion, scheercrème en lippenstiften

γ - de Specificatie van PGA & van het Hydrogel

 

Punten Gamma – PGA-Poeder Gamma - PGA-Hydrogel
Verschijning Wit poeder Duidelijke Vloeistof
Rang Schoonheidsmiddel Schoonheidsmiddel
Molecuulgewicht kDa 1000 kDa 1000
Zuiverheid ≥ 92% ≥ 92%
inhoud γ-PGA ≥ 92% 0,1% - 25%
pH 4.0-7.0 4.0-7.0
Pakket Aluminiumfolie Fles
Gewicht 100 g, 500 g, 1000 g 100 g, 500 g, 1000 g

 

Van de de Huidzorg van het punica granatumuittreksel de Ingrediënten Ellagic Zure Antiverandering/Middel tegen oxidatie

  • Van de de Huidzorg van het punica granatumuittreksel de Ingrediënten Ellagic Zure Antiverandering/Middel tegen oxidatie
Productdetails:

Kosmetische de Grondstoffen Ellagic Zure Antiverandering en Middel tegen oxidatie van het punica granatumuittreksel


Beschrijving

 

De granaatappels zijn hoog in polyphenols. Overvloedigste polyphenols in granaatappels zijn hydrolysable tannine. Studies in edele - de herzien dagboeken hebben de krachtige anti-oxyderende en anti-inflammatory gevolgen van deze polyphenols getoond. Bijvoorbeeld, vond een studie door Z. Rasheed en collega's, in de kwestie van Januari 2009 van het „Dagboek van Ontsteking wordt gepubliceerd,“ dat de granaatappel de actie van mastcellen en basophils vermindert, die een belangrijke rol in de ontstekingsgebeurtenissen zoals oedeem en artritis die spelen. Deze studie suggereerde de consumptie van granaatappels van gebruik in de preventie van ontsteking of kan zijn in het verminderen van zijn strengheid.

 

Latijnse naam: Punica granatum L.

Hoofd efficiënte component: polyphenol, Anthocyanin, Punicosides, ellagic zuur

Een gebruikte deel van installatie: zaad of vruchtwand van ellagic zuur

Productspecificatie: 40%-80% Polyphenols door UV; 10%-40% Ellagic zuur door HPLC; 10%-40% Punicalagin door HPLC

Opsporingsmethode: HPLC/UV

 

Verpakkingsdetail:

 

25kg/trommel (het netto gewicht van 25kg, het brutogewicht van 28kg; Ingepakt in een karton - trommel met plastiek twee - zakken binnen; Trommelgrootte: hoge 510mm, 350mm diameter) OF 1kg/bag (het netto die gewicht van 1kg, het brutogewicht van 1.2kg, in een aluminiumfoliezak wordt ingepakt) OF vanaf uw verzoek.

Opslagsituatie:

 

Opgeslagen in koel en droog goed - gesloten die container vochtigheid en sterke licht of op hoge temperatuur weg wordt gehouden.

Houdbaarheid: Twee jaar onder goed Opslagsituatie en opgeslagen vanaf direct zonlicht.

 

Toepassing

 

a. Toegepast op farmaceutisch gebied, wordt het gewoonlijk gemaakt in capsule om zich kanker, lagere bloeddruk te verhinderen en tegen oxydatie te verzetten.
b. Toegepast op voedselgebied, wordt het gewoonlijk gebruikt als voedselanti-oxyderend.
c. Toegepast op kosmetisch gebied, gebruikte het hoofdzakelijk in het witten, dispeling vlek, anti-rimpel en het vertragen huid het verouderen.

 

 

 

Functie

 

a. Anti - kanker en anti-verandering. Het Pomergranateuittreksel is bewezen om efficiënte anti te zijn - carcinogeen op carcinoom van rectum en dubbelpunt, esophageal carcinoom, leverkanker, longkanker, carcinoom van tong en huid.
b. Beperking aan menselijke immunodeficiency viru (HIV) en vele soorten microbe en virus.
c. Anti-oxyderend, stollingsmiddel, descenting bloeddruk en kalmeren.
d. Behandel soorten symptomen door hoge bloedsuiker worden veroorzaakt, hypertensie die.
e. Verzet tegenme aan atherosclerose en tumor.
f. Verzet tegenme aan anti - oxidance, senescentieremming en huid het witten.

Specificatie

 

Productnaam Het Poeder van het granaatappeluittreksel
Latijnse Naam Punica granatum L.
CAS nr. 476-66-4
Moleculaire Formule C14H6O8
Molecuulgewicht 228.25
Verschijning Geel bruin bruin fijn poeder ~
(UV) Polyphenol ≥70% 90%
Punicalagin (HPLC) ≥20% 30% 40%
Vochtigheid ≤8.0%
Poedergrootte 100% door netwerk 80
As ≤2.0%
Heavy metallen ≤10mg/kg
Lood ≤3.0mg/kg
Arsenicum ≤2.0mg/kg
Cadmium ≤1.0mg/kg
Mercury ≤0.1mg/kg
Oplosmiddelenresidu
Methanol Niet-detective
Ethylalcohol ≤1000mg/kg
Gezondheidsinspectie
Totale Aëroob ≤1000CFU/g
Vorm en Gist ≤100CFU/g
E.coli Niet-detective
Salmonella's Niet-detective

Van de het Uittrekselhuid van Hamamelisvirginiana de de Zorgingrediënten voor bevochtigen/villen het Witten

  • Van de het Uittrekselhuid van Hamamelisvirginiana de de Zorgingrediënten voor bevochtigen/villen het Witten
Productdetails:

Virginianauittreksel van Hamamelis van tannine bevochtigt het Kosmetische Grondstoffen voor en vilt het witten


Beschrijving

 

Het natuurlijke uittreksel van Amerikaanse toverhazelaar. In schoonheidsmiddelen, wordt het gebruikt om ontsteking te verminderen en geïrriteerde huid te kalmeren. Veroorzaakt geen droge huid, en heeft de doeltreffendheid van het helen van wonden. Het heeft ook het effect van het bestrijden van vrije basissen en het effect van Amerikaanse toverhazelaar en het effect van het verwijderen van oogzakken zijn vrij populair. In Frankrijk, dateert het gebruik van Amerikaanse toverhazelaar achterhonderden jaren. De ontspanning en de ontspanning van Amerikaanse toverhazelaar hebben uitstekende gevolgen voor olieachtige huid of allergische huid. Kan porie, bevochtigde, statische spieractie beperken. Maak het diepere reinigen om uw huid gladder te maken. De essentie heeft het effect van het regelen van olieafscheiding, het bevochtigen en het witten.

 

 

Functie

 

Diverse tannine zoals Ellagtannin en Hamamlitannin kunnen de afscheiding regelen van vetafscheiding, het bevochtigen en het witten. Bevorder lymfatische bloedomloop, vooral om het ochtendoog en de donkere cirkels te overwinnen. Het heeft het effect van kalmte en kalmering. Het kan de barst, de zonnebrand en de acne verbeteren. Kan de capaciteit van de huidregeneratie bij nacht effectief helpen. Het verwijderen van oogzakken, het ontspannen van en het verminderen van de huid van olieachtige huid of allergie kunnen uitstekende resultaten hebben. Er zijn het kalmeren, streng, antibacterieel effect. Het heeft een opmerkelijk effect bij de controle van olie en de sterilisatie. Het is geen binaire keus voor de adolescent of de huid met een strenge olievoorwaarde.

 

Zijn gebruik dateert achterhonderden jaren. Het heeft diep het schoonmaken effect dat kan maken anti villen - oud. In schoonheidsmiddelen, wordt het gebruikt om ontsteking te verminderen en geïrriteerde huid te kalmeren. Veroorzaakt geen droge huid, en heeft de doeltreffendheid van het helen van wonden. Het heeft ook het effect van het bestrijden van vrije basissen en het effect van Amerikaanse toverhazelaar en het effect van het verwijderen van oogzakken zijn vrij populair.

 

De ontspanning en de ontspanning van Amerikaanse toverhazelaar hebben uitstekende gevolgen voor olieachtige huid of allergische huid. Kan porie, bevochtigde, statische spieractie beperken. Maak het diepere reinigen om uw huid gladder te maken. De essentie heeft het effect van het regelen van olieafscheiding, het bevochtigen en het witten.

 

Toepassing

 

1. Anti - microbiële Tannine;
2. Etherische olie - Ontsmettingsmiddel;
3. Handelingen op Flavonoids van de bloedomloop;
4. Leucoanthocyanidins - verbetert algemene bloedomloop;
5. Anti-oxyderende Tannine;
6. Flavonoids;
7. Antiageing;
8. Photoprotection;
9. De bescherming van de haarkleur.

 


Specificatie

 

Punt Specificatie Methoderesultaat
Verschijning Fijn Poeder Organoleptic is in overeenstemming
Kleur Bruin geel poeder Organoleptic is in overeenstemming
Geur Kenmerk Organoleptic is in overeenstemming

Maaswijdte

Het drogen Methode

100% door de maaswijdte van 80%

nevel het drogen

USP32<786> is in overeenstemming

nevel het drogen is in overeenstemming

As

Verlies bij het Drogen

≤5.0%

≤5.0%

Eur.Ph.6.0 [2.4.16] 2,26%

Eur.Ph.6.0 [2.4.16] 3,39%

Pesticidenresidu Ontmoet USP32<561> USP32<561> is in overeenstemming
Lood (Pb) ≤3.0mg/kg Eur.Ph6.0<2.2.58>ICP-MS 2,0
Arsenicum (zoals) ≤2.0mg/kg Eur.Ph6.0<2.2.58>ICP-MS 1,7
Cadmium (CD) ≤1.0mg/kg Eur.Ph6.0<2.2.58>ICP-MS 0,8
Mercury (Hg) ≤0.1mg/kg Eur.Ph6.0<2.2.58>ICP-MS 0,06
Totale Plaattelling ≤10000cfu/g USP30<61> is in overeenstemming
Gist &Mold ≤500cfu/g USP30<61> is in overeenstemming
E.Coli. Verbied USP30<62> is in overeenstemming
Salmonella's Verbied USP30<62> is in overeenstemming

 

Van de de Huidzorg van de Soapnutsaponien het Uittreksel van de Ingrediëntensoapberry voor het Witten van Vlek

  • Van de de Huidzorg van de Soapnutsaponien het Uittreksel van de Ingrediëntensoapberry voor het Witten van Vlek
  • Van de de Huidzorg van de Soapnutsaponien het Uittreksel van de Ingrediëntensoapberry voor het Witten van Vlek
Productdetails:

Het Kosmetische uittreksel van de Grondstoffensoapberry van de Soapnutsaponien voor natuurlijke capillair-actieve stof en het Witten van vlek


Beschrijving

 

De Soapnutsaponienen is algemeen gebruikte wassende producten in China sinds oudheid, vooral voor was en was geweest. De oude medische boeken hebben gedetailleerde verslagen van de was gemaakt en de medische gevolgen van Soapnut-Saponienen, in detail het effect van medisch dossier, Li shizhen van het verslag Ming-van het dynastie „compendium van materia medica“: De shampoo van Soapnutsaponienen om helder oog te winden, maakt het haar glanzend, gedwee, wast een gezicht kan verwijderen en witten. De Soapnutsaponienen is de enige installatie in compendium van materia medica dat wordt gebruikt om haar te wassen en te wassen. Er zijn ongeveer 13 species in Azië, Amerika en Oceanië. China is gevestigd zuiden van het Yangtze-stroomgebied.

 

 

Functie

 

De Soapnutsaponien is een soort natuurlijke niet-ionische capillair-actieve agent, kan de oppervlaktespanning van het water, rijk schuim verminderen, is voelen uitstekende, sterke detergentie, antimicrobial, milieubescherming, pollution-free, rijk schuim, verwijdert vuil, antibacterieel schoonheidsvlekje, tedere huid, het witten, acne etc. verwijderend, preventie en behandeling van huidziekten.

 

1. De Soapnutsaponien heeft sterke ontsmettingscapaciteit, gemakkelijke degradatie, en geen schadelijke residu's, het eenvoudige en geschikte spoelen, geen eigenaardige geur, het kleine irriteren aan de huid, kunnen worden gebruikt om huid (bad, gezicht en handen, washaar), zoals waskleren en auto's schoon te maken, zodat is het uitstekende biologische detergent shampoo, schoonheidsmiddelen en diverse grondstoffen;

 

2. Het heeft een sterk effect bij het verminderen van oppervlaktespanning, en heeft antibacteriële, antibacteriële en tegen ontstekingen, anti - hoofdroos, anti - acne, wittend en anti - vil ziekten, enz.

 

3. De Soapnutsaponien is ook een goede pesticideemulgator, die een goed effect op het doden van en het vernietigen van katoen aphids, rode spin en bataat, enz. heeft.

 

4. Er zijn diverse farmacologische functies van anti anti-tumor, anti-virus, - schimmel en bloeddruk, enz.

 

5. De Soapnutsaponien kan het volume en de concentratie van maagzuur beduidend verminderen en zo het potentieel hebben om scherpe maagzweer te behandelen.

 

6. Bovendien bevat geen risico van saponien ook vele nuttige substanties aan menselijk lichaam, zoals: verminderende suikers, vetzuren, vet, oliezuur, carotenoïden, riboflavine, proteïne, vitamine C, vitamine A, vitamine B en lysine, tyrosine, phenylalanine, glutamic zuur, glycine, histidine etc. meer dan 10 soorten aminozuren.

 

 

Toepassing

 

1. Gebruikt om vloeibare zeep, douchegel, shampoo, zeep, schoonheidsmiddelen, enz. voor te bereiden.
2. Gebruikt als pesticideemulgator;
3. Gebruikt voor anti - tumor, anti anti-virus, - schimmel en bloed-druk medicijn;
4. Als natuurlijk actief machine vervuilend stijgend oplosmiddel.

 

Specificatie

 

Tests Specificatie Resultaten
Analyse (door UV) Soapnutsaponien 40% 40.16%
Fysiek en chemisch    
Verschijning Lichtgeel poeder Ben in overeenstemming
Deeltjesgrootte 100% gaan netwerk 80 over Ben in overeenstemming
Identificatie Positief Ben in overeenstemming
Verlies bij het drogen 5% maximum 2.47%
Residu op ontsteking 1% maximum 0,56%
Heavy metallen (Pb, Hg) 10ppm maximum Ben in overeenstemming
Totaal van bacteriën 1000/g maximum Ben in overeenstemming
Paddestoelen 100/g maximum Ben in overeenstemming
Pesticiden Afwezigheid Ben in overeenstemming
Salmonella's Afwezigheid Ben in overeenstemming
E. Coll Afwezigheid Ben in overeenstemming
Conclusie Ben met de Specificatie in overeenstemming  
Opslag Koele & droge plaats. Blijf van sterke licht en hitte weg.
Houdbaarheid 2 jaar wanneer behoorlijk opgeslagen

Van de het Uittrekselhuid van de pijnboomschors de Zorgingrediënten, het Uittrekselpoeder CAS 84929-27-1 van het Druivenzaad

  • Van de het Uittrekselhuid van de pijnboomschors de Zorgingrediënten, het Uittrekselpoeder CAS 84929-27-1 van het Druivenzaad
Productdetails:

Het Uittreksel Kosmetische Grondstoffen Proanthocyanidins 95% van de pijnboomschors voor anti - verouderend en tegen kanker


Beschrijving

 

De pijnboomschors is gebruikt als levensmiddel voor duizenden jaren in menselijke geschiedenis. Vandaag, worden de uittreksels van de pijnboomschors en andere OPCs-producten (vooral de uittreksels van het druivenzaad) wijd verbruikt als voedselingrediënt of dieetsupplement. Het uitgebreide die onderzoek met verscheidene formuleringen van de uittreksels van de pijnboomschors wordt geleid heeft zijn veiligheid en draaglijkheid voor menselijke consumptie duidelijk gemaakt. Het recentere onderzoek heeft zich hoofdzakelijk geconcentreerd op klinische doeltreffendheid en de groeiende gegevens stellen een serie van cardiovasculaire voordelen voor. Nochtans, worden gepubliceerd haalt de studies tot op heden op de klinische doeltreffendheid van pijnboomschors allen hebben opmerkelijke methodologische beperkingen, bijvoorbeeld, gebrek aan een controlegroep, gebrek aan randomization, gebrek van of ontoereikende blinden, ontoereikende statistische macht, en onjuiste statistische analyses die.

 

Toepassing

 

1. Het uittreksel van de pijnboomschors wordt gebruikt om het risico en de strengheid van hartkwaal, slagen, problemen te verminderen met hoog cholesterolgehalte, en omloop.

2. Het Uittreksel van de pijnboomschors wordt gebruikt in de voedingsbehandeling van spataders en oedeem, die in het lichaam toe te schrijven aan vloeibare behoud en lekkage van bloedvat zwelt.

3. De artritis en de ontsteking zijn ook verbeterd in studies gebruikend het uittreksel van de pijnboomschors, evenals de ongemakkelijke symptomen van PMS en overgang.

4. OPCs in het uittreksel van de pijnboomschors wordt geadviseerd voor diverse oogvoorwaarden die door bloedvatenschade, zoals diabetesretinopathy en macular degeneratie worden veroorzaakt.

5. Het uittreksel van de pijnboomschors wordt geadviseerd die de gezondheid en de zachtheid van de huid, met inbegrip van schade te verbeteren door te sterke blootstelling aan zonlicht wordt veroorzaakt.

6. Het uittreksel van de pijnboomschors is een supplement voor ook anti-veroudert en preventieve zorg wordt gebruikt die.

 

Functie

 

1. Het nemen van het uittreksel van de Pijnboomschors helpt om vrije schadelijke chemische producten radicalspotentially te beperken die zijn

geproduceerd tijdens de analyse van voedsel in het lichaam.

2. Verhinderend en behandelend een voorwaarde als chronische aderlijke ontoereikendheid wordt bekend die.

3. Proanthocyanidins (of polyphenols) in het uittrekselhulp van de Pijnboomschors houdt aders en ander bloed

schepen van het lekken.

4. Het uittreksel van de pijnboomschors heeft anti - ontstekingsgevolgen of heeft gunstige gevolgen voor omloop.
5. Het uittreksel van de pijnboomschors kan de kleverigheid van plaatjes verminderen, ook wordt gevonden om het bloedvat te vernauwen en bloedstroom te verhogen.
6. Van het vernietigen van bacteriële invallers en kanker signaleert de cellen aan het aflossen in de hersenen.
7. Het uittreksel van de pijnboomschors beïnvloedt de productie van nr in de leucocytten genoemd macrophages - aasetercellen die uit nr spuiten om binnenvallende bacteriën, virussen en kankercellen te vernietigen.
8. Het uittreksel van de pijnboomschors is voordelig voor immuunsysteem, onderdrukt het uittreksel van de Pijnboomschors
de productie van GEEN (salpeteroxyde) en beperkt zo de collaterale schade als gevolg van immuunsysteemaanvallen op virale en bacteriële invallers. GEEN de overmaat is verbonden met ontsteking, reumatoïde artritis en Alzheimers-ziekte.

Specificatie

 

Productnaam Het Uittreksel van de pijnboomschors
Extractietype Oplosbare Extractie Een deel van gebruikt Schors
Testmethode UV Actief ingrediënt Proanthocyanidins
Beschikbare bril 95% Portlandcement Geur Kenmerk
Verschijning Bruin rood poeder CAS NR. 133248-87-0
Molecuulgewicht 578 Moleculaire Formule C30H26O12
Gesulfateerde As <3.0% Verlies bij het drogen <3.0%
Totale Plaattelling <1000cfu/g Yeast&Mold <100cfu/g
E.Coli Verbied S.Aureus Verbied
Salmonella's Verbied Pesticiden Verbied
Houdbaarheid 2 jaar Pakket 1 kg/bag, 25kg/fiber-trommel
Opslag Opslag in koele en droge plaatsen. Blijf van sterk licht weg.

 

Contactgegevens
Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd

Tel.: 86-21-20935130

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)