Thuis Productenmedische grondstoffen

58186-27-9 Idebenone-het Anti-oxyderend van de Huidzorg, IDBN voor het Verbeteren van Geestelijke Symptomen C19H30O5

Certificaat
Van goede kwaliteit Pharma grondstof voor verkoop
Van goede kwaliteit Pharma grondstof voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

58186-27-9 Idebenone-het Anti-oxyderend van de Huidzorg, IDBN voor het Verbeteren van Geestelijke Symptomen C19H30O5

China 58186-27-9 Idebenone-het Anti-oxyderend van de Huidzorg, IDBN voor het Verbeteren van Geestelijke Symptomen C19H30O5 leverancier

Grote Afbeelding :  58186-27-9 Idebenone-het Anti-oxyderend van de Huidzorg, IDBN voor het Verbeteren van Geestelijke Symptomen C19H30O5

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: PooChun
Certificering: ISO9001 SGS GMP DCGI DMF
Modelnummer: 58186-27-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1~10 kg/al-PT zak, de vezeltrommel van 10kg/25kg-
Levertijd: 1-3days na betaling
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000kg per Maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Idebenone, IDBN CAS: 58186-27-9
MF: C19H30O5 mw: 338,439
Verschijning: Oranjegeel kristallijn poeder Rang: Geneeskunderang, kosmetische rang
Type: Anti seniele zwakzinnigheid Fabrikant: GMP fabriek

Verbetert de Grondstof IDBN van de Idebenonegeneeskunde als Externe Anti-oxyderend Geestelijke Symptomen C19H30O5

 

 

Beschrijving

 

Idebenone (uitgesproken oog - deb - gekend eh -, handelsnamen Catena, Raxone, Sovrima, onder andere) is een drug die aanvankelijk door Takeda Farmaceutisch Bedrijf voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer en andere cognitieve tekorten werd ontwikkeld.

 

De Zwitserse Geneesmiddelen van bedrijfsanthera is begonnen om het voor de behandeling van neuromusculaire ziekten te onderzoeken. In 2010, zijn de vroege klinische proeven voor de behandeling van de ataxie van Friedreich en Duchenne-spierdystrofie voltooid.

 

Chemisch, is idebenone een organische verbinding van de kinonefamilie. Het wordt ook bevorderd commercieel als synthetisch analogon van coenzyme Q10 (CoQ10).

 

 

Specificaties

 

Testpunten Specificaties Resultaat
Aspect Een oranjegeel of geel, kristallijn poeder. Oranjegeel kristallijn poeder
Oplosbaarheid Onoplosbaar in water, zeer oplosbaar in methanol, chloroform, vrij oplosbare stof in vochtvrije alcohol en ethylacetaat.
Is in overeenstemming
Identificatie 1. Leef de norm na
Is in overeenstemming
2. Leef de norm na
Is in overeenstemming
3. IR-spectrum
Is in overeenstemming
E 458--486
461
Smeltende Waaier 52-55℃ 54-55℃
Verlies bij het drogen ≤0.1%

0,03%

Residu op Ontsteking ≤0.1%

0,02%

Heavy metallen ≤10ppm Is in overeenstemming
Onzuiverheden ≤0.8% 0,5%
Residuoplosmiddelen Hexaan ≤0.029% Is in overeenstemming
Methanol ≤0.3% Is in overeenstemming
Tolueen ≤0.089% Is in overeenstemming
Analyse (HPLC): ≥98.5%, vochtvrije substantie 99.7%

Verpakking en opslag:  Houd goed in - gesloten container.

 

 

Gebruik

Aanwijzingen die zijn of op sommige gebieden goedgekeurd

Nootropicgevolgen en de ziekte van Alzheimer

Idebenone het beter leren en geheugen in experimenten met muizen. In mensen, stelde de evaluatie van Plaatsvervangende eindpunten zoals elektroretinografie, auditief opgeroepen potentieel en visuele analoge schalen ook positieve nootropic gevolgen voor, maar de grotere studies met harde eindpunten missen.

Het onderzoek naar idebenone als potentiële therapie van de ziekte van Alzheimer is inconsistent geweest, maar er kan een tendens voor een licht voordeel zijn. In Mei 1998, werd de goedkeuring van deze aanwijzing geannuleerd in Japan toe te schrijven aan het gebrek aan bewezen gevolgen. In sommige Europese landen, is de drug beschikbaar voor de behandeling van individuele patiënten in speciale gevallen.

De ataxie van Friedreich (Sovrima)

Het inleidende testen is gedaan in mensen en gevonden idebenone een veilige behandeling voor de ataxie (FA) zijn van Friedreich, tentoonstellend een positief effect op harthypertrofie en neurologische functie. De laatstgenoemde werd slechts beduidend verbeterd in jonge patiënten. In een verschillend experiment, een éénjarige test op acht patiënten, verlaagde idebenone het tarief van verslechtering van hartfunctie, maar zonder het stoppen van de vooruitgang van ataxie.

De drug werd goedgekeurd voor FA in Canada in de ondervoorwaarden van 2008 met inbegrip van bewijs van doeltreffendheid in verdere klinische proeven. Nochtans, op 27 Februari, 2013, kondigde de Gezondheid Canada aan dat idebenone vrijwillig aan vanaf 30 April, 2013 door zijn Canadese fabrikant, Santhera-Geneesmiddelen zou herinnerd worden, wegens het nalaten van de drug om doeltreffendheid in de verdere klinische proeven te tonen die werden geleid. In 2008, weigerde het Europese Geneesmiddelen Agentschap (EMA) een marketing vergunning voor deze aanwijzing. Vanaf 2013 werd de drug niet goedgekeurd voor FA in Europa noch in de V.S., waar er geen goedgekeurde behandeling is.

Aanwijzingen die worden onderzocht

Duchennespierdystrofie (Catena)

Na experimenten in muizen en voorbereidende studies in mensen, is idebenone Fase II klinische proeven in 2005 en Fase III proeven in 2009 ingegaan.

De erfelijke optische neuropathie van Leber (Raxone)

Is de erfelijke optische neuropathie STUDIE van Leber een mitochondrially geërfte (moeder aan al nakomelingen) degeneratie van netvliespeesknoopcellen (RGCs) en hun axons die tot een scherp of subacuut verlies van centrale visie leidt; dit beïnvloedt hoofdzakelijk jonge volwassen mannetjes. Santhera voltooide een Fase III klinische proef in deze aanwijzing in Europa met positieve resultaten, en diende een aanvraag in om de drug aan Europese regelgevers in Juli 2011 op de markt te brengen. In Januari 2013, werd het verzoek om marketing vergunning geweigerd door EMA.

Andere neuromusculaire ziekten

De fase I en II klinische proeven voor de behandeling van MELAS (mitochondrial encephalomyopathy, lactische zuurvergiftiging, en slag - zoals episoden) en primaire progressieve multiple sclerose zijn aan de gang zijnde vanaf December 2013.

Levensstijl

Idebenone wordt geëist om eigenschappen te hebben gelijkend op CoQ10 in zijn anti-oxyderende eigenschappen, en in anti - verouderend op basis van vrij - radicale theorie daarom gebruikt. Het klinische bewijsmateriaal voor dit gebruik mist. Het is in actuele toepassingen gebruikt om rimpels te behandelen.

 

 

Productiemateriaal

 

58186-27-9 Idebenone-het Anti-oxyderend van de Huidzorg, IDBN voor het Verbeteren van Geestelijke Symptomen C19H30O5

Contactgegevens
Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)