Contacteer ons
William Wang

Telefoonnummer : +86-13588430486

WhatsApp : +8613588430486

Zhejiang Chemicals Import and Export Corporation

Bedrijfsvisie: Een invloedrijk bedrijf om innovatie in de de gezondheidsindustrie van China te brengen

Kernethiek: Authentieke integriteit, Geloofwaardigheid

Opdracht: Rijkdom voor de maatschappij, Waarden voor cliënten, Winsten voor personeel

  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken Zhechem Aantal werknemers 200~300
Jaarlijkse omzet 450 million-500 million Opgericht Jaar 1980
Export pct 70% - 80%
Inleiding

Van de de Zhejiang werd chemisch invoer en uitvoer Co., Ltd (zhejiang), vroeger gekend als zhejiangtak van nationaal chemisch de invoer en de uitvoerbedrijf van China, opgericht in December 1980. In 1988, werd hij overgebracht van Sinochem-Bedrijf om verantwoordelijk voor het Provinciale Ministerie van Zhejiang van Handel te zijn en werd anders genoemd Chemisch de Invoer en de Uitvoerbedrijf van Zhejiang. In 2003, veranderde het bedrijf zijn naam in Chemisch de Invoer en de Uitvoerco. van Zhejiang, Ltd na de hervorming van het systeem van het staatsbedrijfaandeel.

In 2008, werd het opgenomen in Internationale de Handelsgroep van Zhejiang (één van de top 500 ondernemingen in China) en werd het kernlid van de van de bedrijfs groep omloopsector. Het geregistreerde kapitaal van het bedrijf is 72,5 miljoen yuan, waarvan 38% door de staat worden bezeten en 62% door werknemers worden bezeten.
Er zijn 195 werknemers in het bedrijf, meer dan 79% van wie baccalaureaat hebben, 36% waarvan gediplomeerde studenten zijn, en meer dan 90% van de verkopers farmaceutische en chemische achtergrond hebben. Het bedrijf is hoofdzakelijk bezig geweest met de de invoer en de uitvoerhandel van farmaceutische grondstoffen en tussenpersonen, kleurstoffen, pesticiden, basischemische producten, fijne chemische producten, voedsel en voeradditieven, farmaceutische voorbereidingen en andere producten. Het bedrijf heeft dichte economisch en handelsbetrekkingen met meer dan 100 landen en gebieden rond de wereld gevestigd. Het bedrijf heeft volledig Internationaal de Handelsco. van dochterondernemingenruike, Ltd, Chemisch Co. van Zhejiang Ruikai, Ltd, de Invoer van Zhejiang Fukai en de Uitvoerco., Ltd, jointstock Farmaceutisch de Groep van ondernemingszhejiang Aotokang Co., Ltd.
De laatste jaren, vooral sinds de totstandbrenging van het nieuwe team in 2019 die, heeft het bedrijf de ontwikkeling aangehangen door het partijgebouw wordt geleid, door hervorming wordt geactiveerd, en betere efficiency door beheer. Het bedrijf heeft een regelmatige stijgende impuls van ontwikkeling getoond. In 2020, bereikte het bedrijf opbrengst van 3,337 miljard yuans, totale winst van 56,12 miljoen yuans, de totale invoer en de uitvoer van 450 miljoen dollar.

In 2019, werd het bedrijf geschat als Raad van China voor de Bevordering van Internationale Handels (CCPIT) Geadviseerde Certificatieonderneming, top 100 Internationale Farmaceutische Ondernemingen -- een leverancier en een partner van uitstekende kwaliteit in de internationale markt; In 2020, voeren het Provinciale Ministerie van Zhejiang van Handel en andere eenheden geschat als epidemische preventie van de provincie en medische materialen eminente bijdrageonderneming, Provinciale die de Belastingsdienst van Zhejiang als heffing bij uitvoer aftrekondernemingen wordt geïdentificeerd in.

Geschiedenis

de jaren '80   Vertakt het Nationale Chemische de Invoer en de Uitvoerbedrijf zich van China zhejiang, onder de huidige Sinochem-Groep

 

1982s   De officiële implementatie van industriële en commerciële registratie op 10 September

 

1988s    Gescheiden van sinochembedrijf door zhejiang Provinciaal Ministerie van Handel, anders genoemd zhejiang Chemisch de Invoer en de Uitvoerbedrijf.

 

2008s     Het is opgenomen in Internationale de Handelsgroep van Zhejiang en geworden een bedrijf van het kernlid van de van de bedrijfs groep omloopsector

Dienst

Regelgevende registratie en goedkeuring

 

Onder de leiding van deskundigen met vele jaren van ervaring in registratiebeheer, is het technische centrum samengesteld uit verscheidene hogere archivarissen met rijke ervaring in registratie. Is Zhejiang Chemisch Ra vertrouwd met binnenlandse en internationale registratieverordeningen en de richtlijnen, kunnen een uitvoerbare registratiestrategie voor u, en het werk dicht met diverse regelgevende instanties op technische en regelgevingskwesties ontwikkelen.

 

Buitenlandse drugregistratie (Europa, de V.S., Chili, Costa Rica, Panama, enz.)
• Gehandeld als coördinatie aan gezondheidsdiensten in Europa, de Verenigde Staten, Chili, Costa Rica en Panama
• Haalbaarheidsbeoordeling van binnenlandse registratie
• Haalbaarheidsbeoordeling en registratieplan voor drugregistratie
• Compileer het DMF-dossier voor API
• Compileer CTD-dossiers voor farmaceutische producten

 

 Drugregistratie in China
• Gediend als verbindingsofficier van Nationale Medische Productenoverheidsinstelling
• Haalbaarheidsbeoordeling van binnenlandse registratie
• Het overzicht en geeft raad om registratiedocumenten verder te verbeteren
• Bereid (met inbegrip van vertaling) en leg registratiedocumenten voor voor
• Overzichtskwaliteitsnormen
• Het volgen tijdens registratieproces

 

 

Derde partij controle en opleiding

 

De dienstwerkingsgebied
• De controles van de derdeverkoper
• Bereid en steun FDA/NMPA-controles (met inbegrip van onechte inspecties) voor
• GMP controle

 

De controle van de leverancierskwalificatie
• Verstrek de controles van de leverancierskwalificatie op verschillende die gebieden op hogere en professionele controleteams worden gebaseerd.
• Systeemcontrole op bedrijfbestuursniveau dat wordt gebaseerd.

 

Professioneel en ervaren controleteam
• De auditoren hebben meer dan 10 jaar van beheer en controleervaring in de farmaceutische en chemische industrie.
• De achtergronden van auditoren behandelen een verscheidenheid van gebieden.
• De auditoren zijn niet beperkt tot het vinden van proces en routineproblemen, maar zijn ook goed bij het blootleggen van systemische problemen en diepe verborgen gevaren.
• Huisvriend met de vereisten van de de industriekwaliteitsbewaking, zoals GMP.

 

 

De testende diensten

 

Wij verlenen de analytische testende diensten voor de farmaceutische en chemische industrie, met inbegrip van veiligheid, kwaliteitscontrole, samenstellingsanalyse, steekproef het testen, enz.
Wij kunnen de onafhankelijke, ontvankelijke en rendabele testende diensten verlenen om u te helpen tijd verminderen tot markt, risico verminderen en marktwaarde verhogen. Er zijn dozens van
Om kwaliteit en geschikte lokale services te verstrekken.

 

 

Onderzoek en aanpassings de diensten

 

Het Zhejiangchemische product kan farmaceutische chemische routeonderzoek en ontwikkeling, de optimalisering van de procesroute en andere professionele technische ondersteuningdiensten, hoofdzakelijk verlenen geëngageerd aan hoge technische belemmeringen, moeilijke, met hoge toegevoegde waarde organische tussenpersonen en farmaceutische API procesontwikkeling, optimalisering en onzuiverheids kwalitatief onderzoek. Het Zhejiangchemische product heeft een team van ervaren deskundigen, geëngageerd aan het oplossen van de problemen in het syntheseprocédé, om technische ondersteuning voor u te verstrekken.
Wij hebben lang geëngageerd aan het verlenen van de aangepaste organische diensten van de chemiesynthese voor belangrijke farmaceutische ondernemingen en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het beoogt organische synthetische producten op het gebied van geneeskunde, de chemische industrie en andere gebieden, verleent de nieuwe moleculaire chemische synthesediensten voor deze instellingen, lost de organische die syntheseproblemen op door deze instellingen in de ontwikkeling van nieuwe monomeren, nieuwe molecules en nieuwe materialen onder ogen worden gezien, versnelt de vooruitgang van onderzoek en ontwikkeling, bewaart hoofdzakelijk onderzoeksfondsen en vermindert de onderzoektijd in samenstellingssynthese.

Ons Team

Er zijn 195 werknemers in het bedrijf, meer dan 79% baccalaureaat, waaronder 36% postuniversitairen zijn, hebben en meer dan 90% van verkopers medische en chemische achtergrond hebben.

 

China Zhejiang Chemicals Import and Export Corporation Bedrijfsprofiel 0China Zhejiang Chemicals Import and Export Corporation Bedrijfsprofiel 1China Zhejiang Chemicals Import and Export Corporation Bedrijfsprofiel 2China Zhejiang Chemicals Import and Export Corporation Bedrijfsprofiel 3