Contacteer ons
William Wang

Telefoonnummer : +86-13588430486

WhatsApp : +8613588430486

Zhechem in Kantonmarkt

November 3, 2021

De 130ste invoer en de uitvoer van China artikelen het eerlijke (Kantonmarkt) grote openen op 15 Oktober, aangezien een „barometer“ en de „barometer“ van de buitenlandse handel van China, de Kantonmarkt door de epidemische terugwinning offline voor het eerst na drie opeenvolgende termen in de wolk worden beïnvloed, is voeren voor het eerst ook de integratie online tentoonstelling uit een nieuw model. De Kantonmarkt werd geleid door Wang Fen, afgevaardigde Secretary van het Partijcomité en de algemene manager van het bedrijf, en Huang Yingbo, afgevaardigde algemene manager, met meer dan 20 verkopers het deelnemen. Ons bedrijf heeft twee cabines, die een totaal van meer dan 100 soorten producten, met inbegrip van fijne chemische producten, gezondheidszorgproducten, farmaceutische voorbereidingen, medische uitrustingen, enz. tonen.

Voor de eerste dag, Zhang Yong, het lid van het Partijcomité en de afgevaardigde General Manager van de Groep, inspecteerden de cabine van de Markt van het Dalingskanton van ons bedrijf om over medische verbruiksgoederen, gezondheidszorgproducten, de reagentia van de drugopsporing, de producten van het gezondheidsbeheer, enz. te leren M. Zhang bevestigde de inspanningen door ons bedrijf in product bevordering en functionele innovatie worden geleverd die. Onder hen, is de verrichting van de drugopsporing eenvoudige, snelle reactie, kan resultaten in een paar notulen krijgen, want de globale populaire nieuwe drugs ook het overeenkomstige recentste onderzoek en de ontwikkelingsprojecten en producten hebben; De bloedglucosemeters en andere producten van het gezondheidsbeheer worden geschikter en draagbaar met The Times, makend het voor mensen gemakkelijker om hun eigen gezondheidsvoorschriften te begrijpen.

om volledig gebruik van de online en off-line platforms van Kantonmarkt te maken, selecteerde het bedrijf producten geschikt voor zowel online als off-line tentoonstelling om op basis van het aanhangen de belangrijkste zaken te bevorderen, waaronder scalp onderhoudsessentie, avocadolippenstift, bloedglucosemeter als gekenmerkte producten. Met drie zittingen van levende tentoonstellingservaring, is onze verkoper deskundig in „levend met goederen“. Meer dan 30 levende uitzendingen werden online geschikt, en de deelnemers werden ook geschikt om gelijktijdig in off-line cabines uit te zenden gebruikend het online platform van Kantonmarkt, Douyin en Facebook om het bedrijf en de merkafbeelding volledig te tonen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Zhechem in Kantonmarkt  0laatste bedrijfsnieuws over Zhechem in Kantonmarkt  1laatste bedrijfsnieuws over Zhechem in Kantonmarkt  2